Senaste inläggen

Av theotherside - 23 mars 2017 23:45

Uppladdning inför Super- Fredag som innebär Superhärlig för de allra flesta men som för min del kommer att innebära supermycket att göra;P Nåja det ska väl nog kanske och förhoppningsvis gå bra! Man kan alltid hoppas i alla fall! 


Yeah! Länge sedan man såg någon del av Mission Impossible. men theme sången fungerar förträffrligt i vilken version som helst. Jag tycker att man ska byta ut Supermans låt till denna version i kommande filmer om Stålmannens öden och äventyr. Uppdaterad och mycket mer spännande och härlig! 


Jag börjar känna mig ganska peppad och uppladdad inför fredagen! Hoppas att alla ni andra får en lugn, bra och perfekt fredag! 


Over and out. ANNONS
Av theotherside - 19 mars 2017 23:45

Åh det här kan man verkligen kalla för en teaser trailer som fångade mig omedelbart och gjorde mig nyfiken och sugen på att se mer. Vågar man hoppas på att det här är den enda lilla tjuvtitt som dyker upp från Heretics? Nej, förmodligen inte men det räcker gott och väl med det man teasas med här för att fånga min uppmärksamhet. 


Kanadensisk, övernaturlig skräck, kan det vara något tro? Oja, det tror jag faktiskt. Och är filmen så lovande som det verkar i denna lilla teaser, så kan det bli en riktigt trevlig liten film. 


Det känns faktiskt bra att det finns en hel del intressanta skräckfilmer som man väntar på och då är det alltredan mars 2017. Med facit i hand i slutet av året brukar de allra flesta filmer sammanfattas med ord som "uselt" och "jättedåligt", men man kan ändå inte låta bli att vara taggad inför vissa filmer. Jag hoppas, och tror, att det blir ett bättre skräckår 2017 jämfört med vad som erbjöds ifjol, helt enkelt av en enda anledning egentligen, och det är att jag verkligen hoppas att remaken av Det ( IT) blir riktigt jävla bra!!!! 


Det finns en hel del att hålla utkik efter i år eller vad sägs om:


Annabelle 2 ( 9 augusti)

Första filmen imponerade föga på undertecknad. Ska dock se uppföljaren! 


Raw Oklart när eller hur den kommer till Sverige, men ses skall den. Se trailern bara;) Kanske en av de mer omtalade skräckfilmerna just nu! 


Don´t Hang Up (6 mars) Saw-inspirerat, jepp, men vad gör väl det ibland? 


Sedan dyker det alltid upp oväntade kort som man inte alls har hört talas om på förhand men som kan överraska, kanske Heretics visar sig vara en sådan film!?! ANNONS
Av theotherside - 17 mars 2017 23:45

Men vad i hela helsike, ännu en film som (trumvirvel) har zombier i sig.... Det känns som att mer eller mindre var tredje film innehåller antingen vampyrer eller zombier och trenden verkar förvisso avtagit en aning men ändå. Det blir lite tröttsamt med samma upplägg hela tiden. 


Here Alone sticker ändå ut på något sätt, redan i trailern ser man att det verkar handla om en betydligt mer avskalad film jämfört med te.x 28 dagar senare eller någon av alla nyinspelningar av Romeros klassiska filmer. 

Det känns i alla fall lite lovande! Om inte annat intresserar mig i alla fall kvinnan i trailern och vad som händer henne under det år som går, och de personer som hon träffar verkar inte riktigt ha rent mjöl i påsen. Lite psykologi mitt i zombieapokalypsen är man sannerligen inte alls det minsta bortskämd med. 


Nåja, en regnig tråkig slö söndagskväll funkar säkerligen att ta sig en titt på denna film. 


Av theotherside - 12 mars 2017 23:47

Åh wow det här ser underhållande ut som fan! Äntligen en actionrökare med fullt ös, och som inte skäms för sig heller. Atomic Blonde kommer man definitivt att ta sig en titt på så fort möjligheten till det finns.... 


Av theotherside - 12 mars 2017 23:45

Åh det finns nog aldrig tidagare något spel som jag sett fram emot lika mycket som detta, Friday the 13th game som ser väldigt lovande ut utifrån mina nobus-glasögon! Denna nya trailer gör ju inte saken bättre utan det ser väldigt trevligt ut att kunna spela rollen som Jason Voorhees...

 


Hoppas, hoppas nu bara att de snart som bara fan får till någon ny film i Fredagen den trettonde-serien. Hur svårt ska det vara liksom, samtidigt som man har den hemska ( i fel bemärkelse) remaken i färskt minne. 
Av theotherside - 9 mars 2017 23:45

Möjligen lite för "okänd" och möjligen lite för mycket prisad också för att falla mig i smaken, men trailern gjorde i alla fall sitt jobb rätt i det här fallet och jag blev nyfiken på Hounds of Love. En hel del i trailern ser rätt så lovande ut, och man undrar ju vad det är som egentligen händer! 


Synompsin är som följer: " In suburban Perth during the mid 1980s, people are unaware that women are disappearing at the hands of serial killer couple John and Evelyn White. After an innocent lapse in judgment, Vicki Maloney is randomly abducted by the disturbed couple.

With her murder imminent, Vicki realizes she must find a way to drive a wedge between Evelyn and John if she is to survive. Hounds of Love is an exercise in expertly-crafted tension, offering a bold, challenging debut Young." 

 

Det blir nog att ta sig en titt på den här filmen så fort möjligheten till det finns. 

 

 

 

 

 
Av theotherside - 5 mars 2017 02:50

Alltså, även om jag inte hörde till det allra stösta fanet av första Deadpool, så gjorde de i alla fall en sak helt rätt och det var marknadsföringen av filmen! Och de verkar göra det bra även den här gången. En teaser, som inte ens behöver någon varning för spoilers utfäst, som förvisso drar ut på ett skämt aningen för länge men som sedan levererar storslaget mot slutet då Deadpool snackar om Wolverine och bara chillar lite lugnt samtidigt som han ligger med huvudet på en man som.... ja, ni får kolla själva;) Plötsligt, och lite oväntat, blev man aningen mer peppad på denna kommande uppföljare nu. Av theotherside - 27 februari 2017 23:45

Why not it is Monday evning!


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se