Senaste inläggen

Av theotherside - 12 mars 2017 23:45

Åh det finns nog aldrig tidagare något spel som jag sett fram emot lika mycket som detta, Friday the 13th game som ser väldigt lovande ut utifrån mina nobus-glasögon! Denna nya trailer gör ju inte saken bättre utan det ser väldigt trevligt ut att kunna spela rollen som Jason Voorhees...

 


Hoppas, hoppas nu bara att de snart som bara fan får till någon ny film i Fredagen den trettonde-serien. Hur svårt ska det vara liksom, samtidigt som man har den hemska ( i fel bemärkelse) remaken i färskt minne. 
ANNONS
Av theotherside - 9 mars 2017 23:45

Möjligen lite för "okänd" och möjligen lite för mycket prisad också för att falla mig i smaken, men trailern gjorde i alla fall sitt jobb rätt i det här fallet och jag blev nyfiken på Hounds of Love. En hel del i trailern ser rätt så lovande ut, och man undrar ju vad det är som egentligen händer! 


Synompsin är som följer: " In suburban Perth during the mid 1980s, people are unaware that women are disappearing at the hands of serial killer couple John and Evelyn White. After an innocent lapse in judgment, Vicki Maloney is randomly abducted by the disturbed couple.

With her murder imminent, Vicki realizes she must find a way to drive a wedge between Evelyn and John if she is to survive. Hounds of Love is an exercise in expertly-crafted tension, offering a bold, challenging debut Young." 

 

Det blir nog att ta sig en titt på den här filmen så fort möjligheten till det finns. 

 

 

 

 

 
ANNONS
Av theotherside - 5 mars 2017 02:50

Alltså, även om jag inte hörde till det allra stösta fanet av första Deadpool, så gjorde de i alla fall en sak helt rätt och det var marknadsföringen av filmen! Och de verkar göra det bra även den här gången. En teaser, som inte ens behöver någon varning för spoilers utfäst, som förvisso drar ut på ett skämt aningen för länge men som sedan levererar storslaget mot slutet då Deadpool snackar om Wolverine och bara chillar lite lugnt samtidigt som han ligger med huvudet på en man som.... ja, ni får kolla själva;) Plötsligt, och lite oväntat, blev man aningen mer peppad på denna kommande uppföljare nu. Av theotherside - 27 februari 2017 23:45

Why not it is Monday evning!


Av theotherside - 27 februari 2017 23:00

Jävlar anamma- jag orkade inte längre än 0:58 sekunder in i trailern innan jag stängde av eländet. Vad hände sedan den första korta teasern kom? Ja först och främst - här har ni hela jävla filmen, komprimerad till den svindlande speltiden av 2:46 minuter. Ingen idé att lägga ut svindyra pengar på biobiljetten, ni ser redan här antagligen filmens allra bästa sekvenser och då har vi redan fått se hela, jävla jätteapan Kong så ingen överraskning här inte när Kong väl dyker upp i filmen- redan har vi fått se vartenda hårstrå på apan. Så härmed kan man bespara sig slanten och gå och se, tja La La Land som i alla fall jag vet betydligt mindre om. Kort och gott rejält med mega- varning för Spoilers i denna trailer! 


Härmed har vi alltså ännu en sådan där monsterfilm, som tar oss tillbaka till filmhistoriens barndom då en svartvit King Kong skrämde slag på dåtidens biopublik med små, enkla ( för den tiden i alla fall) medel- här brassar man på med en ännu större Kong, som efter denna film ska ge sig i kast med lite samba med Godzilla!!!!!!!!!!!! 

Herre-jävla-jösses.... Almedalen! 


Till denna alltredan smäktande CGI- runk i bästa effekt man kan erbjuda för tillfället ( naturligtvis med 3D-brillor också, så att ni kan sitta där i bion och se varje liten skavank i CGI-styggelsen Kong fördärvats till) kan man också "njuta" av att höra stjärnor som Samuel L Jackson och John Goodman skrika sig hesa inför en green screen, förlåt, en jätteapa. 

Filmen innehåller naturligtvis inga som helst blodstänk och heller inget otäckt som sådant, så hela familjen kan lösa ut en dyr biljet och gå och titta på en lagom skrämmande gigantisk apa som lattjar lite lajbo med helikoptrar och dylikt OBS ingen människa eller green screen-djur kom till skada under inspelningen. Var god återlämna 3D-brillorna efter visningen, välkommen åter när nästa CGI-porr styggelse drabbar din närmaste biograf! 

 

Ja e inte bitter.... 
Av theotherside - 26 februari 2017 19:33

Om Kermit fanns med i den jävla LA LA Land kanske jag skulle överväga att se den jävla filmen. Men nu är inte kERMIT MED SÅ DET KOMMER ALDRIG HÄNDA ATT JAG SER LA LA LAND;)
Men det kommer förmodligen att regna Oscarsstatyetter över den här filmen inatt. Och ja, behöver man säga mer än Emma Stone;) Åhh! Stone förtjänar väl en Oscarsgubbe men jag hade ändå hoppats på någon lite mer intressant film än La La Laaa La didaa La Land. Av theotherside - 16 februari 2017 23:45

Men oj då vad trevligt, här kommer en film som är ungefär ett homage till John Carpenters The Thing och inte bara det, man använder sig av praktiska effekter på min ära! Det trodde man inte att man skulle få se och avnjuta inom överskådlig framtid. En riktigt trevlig teaser trailer som lovar gore, blod och praktiska äckel-effekter. Kan det bli så mycket bättre? 

The Void kommer jag att ta mig en titt på så fort den möjligheten finns. 

Av theotherside - 14 februari 2017 23:14


Alla hjärtans dag, special;P 
Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se