Senaste inläggen

Av theotherside - 5 februari 2017 23:14

Tänker mycket på min lilla Hopps just nu! Kämpa på gumman. 

 

ANNONS
Av theotherside - 5 februari 2017 22:00

Hmm betydligt mindre fokus på den intensiva stämningen som fanns i den första trailern och i denna blir man mer påmind om att det faktiskt är stort fokus på att Life faktiskt är en Si-Fi-film, och det är inte min favorit bland filmer direkt. Jag hoppas framför allt på att filmen ska vara lite Alien-influerad ( vilket den första trailern gav starka vibbar av att den skulle vara) men här var det mer fokus på explosioner och annat som kändes betydligt mindre intressant. 


Sedan är väl inte heller skådespelarensemblen något som får mig att tjuta av lycka direkt, Jake Gyllenhaal ( och hans gylleeeene skoooor) har aldrig varit någon favorit i min bok, men hans bleka skådespeleri kan möjligtvis uppvägas av Ryan Reynolds medan svenskan Rebecca Ferguson i sedvanlig ordning hyllas blott på grund av att hon är ( ännu en ) svensk/svenska som får vara med och leka lite i en påkostad film från Hollywood. Om det räcker som merit numera, så krävs således inte mycket prestation innan svenska medier går bananas och och tokhyllar hen för minsta lilla insats i en produktion från Lala-land. 

 

Nåja första trailern fick intressemätaren att vibrera sig lite hos mig, medan denna andra trailer nästan tog död på den lilla, lilla pep jag ändå kände inför Life. Nu återstår väl bara att se filmen vid tillfälle och sedan bilda sig en uppfattning om vad man tycker om den men som det är just nu kommer jag inte att ha så bråttom med att se den. 

 

 

 ANNONS
Av theotherside - 30 januari 2017 23:44

"Tjiet, vi är ju kockar som rockar!!!!"Ungefär en vanlig dag på jobbet, stundtals;) 
Av theotherside - 30 januari 2017 02:00

Ja, vad ska man säga? Stackars Darth Moul;) Han fick liksom aldrig chansen, egentligen, förutom att det visar sig senare att han klarar sig, otroligt nog! Förhoppningsvis kanske han dyker upp i framtiden i någon Star Wars-film, men det är kanske att hoppas på alltför mycket. 


I alla fall Mouls "anklagelseakt" mot George Lucas is pure genius. 
Av theotherside - 30 januari 2017 00:06

Passar perfekt på söndagsnatten! Hade helt glömt bort att den här ens fanns. 


Okey that was kind of wierd.

Yeah, we seen the movie! 


Ojoj så kan det gå, om man blir en fanboy av Sparrow;) 


I övrigt, min oprofessionella åsikt- blandad låt som ger och tar, men som i alla fall funkar trots det. 


Av theotherside - 28 januari 2017 18:30

Åh vad perfekt det blev med premiär för skoter körning för min del i år. Det hade knappt ens gått att önska bättre väder med en sol i bakgrunden som gjorde himlen vacker och en temperatur på behagliga 6-8 grader och om det inte varit för skare hade dessutom underlaget varit perfekt för att köra skoter på. Men man ska inte klaga för det blev några härliga timmar i alla fall. 


    

Otroligt vackert och härligt!        

Av theotherside - 20 januari 2017 23:53

Trevligt, 2017 inleder ganska starkt i skräcksammanhang och det verkar vara som så att clowner gör storstilad comeback med kommande IT som, förhoppningsvis, den stora höjdpunkten senare under året. Clowntergeist ser väl ut att vara ganska "billig" på ett sätt samtidigt som det fanns en del sekvenser i trailern som i alla fall såg ganska trevliga ut och jag hoppas att filmen kommer att erbjuda lite småroliga scener åtminstone. 
Trevlig poster också! Det blir att ta sig en titt på den här filmen, garanterat;)  

Av theotherside - 15 januari 2017 23:45

Bara för att det är söndag;) Och för att jag missat den här helt och hållet fram tills nu. Men i vissa sekvenser, framför allt mot slutet, är det fan i min låda nästan klockrent! Haha jag hade gärna velat se Anakin Skywalker brista ut i den här sången när han "Let it Flow" i framför allt tredje prequal-filmen!!!!!


Åh vad jag måste se A Star Wars saga: Rouge One snart för att se Darth Vaders storstilade comeback på vita duken. Jag har hört att det ska vara nästan det bästa med hela filmen tydligen... Vader is a better name anyway! 

Nja instämmer inte riktigt. Anakin har också sin tjusning eftersom det är en omskrivning av Antachrist. Och efternamnet Skywalker förpliktigar, också. Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se