Senaste inläggen

Av theotherside - 8 februari 2017 23:45

Hmm det här såg inte alltför pjåkigt ut, faktiskt. Bättre än vad jag hade förväntat mig och dessutom en bra uppbyggd teaser som gjorde sitt jobb rätt med att inte visa alltför mycket och göra en nyfiken, och att man till och med koncentrerade sig under merparten av speltiden på en röd dörr är något som man ser ovanligt lite av i andra sammanhang som framför allt vill visa upp alldeles för mycket. 


It Comes At Night blir definitivt något att hålla uppsikt efter Synd att realesen dröjer tills i augusti i år men samtidigt kanske filmen blir perfekt att ladda upp inför Halloween med;) 


ANNONS
Av theotherside - 7 februari 2017 23:45

Det sägs ju att man får hosta upp en rejäl slant för att få synas en stund under reklampauserna på Super Bowl, denna för jänkarna så viktiga tv-händelse. Då kan man förledas att tro att bara det "bästa" visas upp ur kommande filmer, sådant som är bra eller som får massorna att börja längta tills en film har premiär framåt sommaren/hösten. Jag vet inte riktigt vad jag anser om årets trailer-skörd, knappt något är värt att börja längta efter. En hel del trailers väljer jag medvetet bort av den enkla omständigheten att jag inte ens vet för stunden om jag alls kommer att se filmerna i fråga. Största "skämtet" i år står remaken/nyversionen av Baywatch tveklöst för. I allt som man fått se hittills ser det mest ut som att tidigare The Rock flamsar runt med en kvartett brudar på en solig strand, mer eller mindre betald semester och minimalt med arbete från någon av de inblandade ungefär som svenska En dag i Phuket. Att dessutom humorn mest av allt befinner sig på sandlådnivå gör att förväntningarna... Nej, vad säger jag, det finns inga förväntningar överhuvudtaget på det här eländet. Eller ja, möjligen om Hasselhoff och Andersson gör någon slags cameo, vad det nu alls skulle vara bra för egentligen....!
Pirates of The Caribbean Döda män talar inte


Ja, vad fan... Av det material man fått se hittills så har man i alla fall sluppit se Jack Sparrow och överlag verkar det som att det kommer att erbjudas en lite mörkare film jämfört med hittills. Allt det kan förstås spolieras på en gång så fort Sparrow dyker upp i filmen men hoppas kan man alltid innan eländet har premiär. Intressant, ny skurk i alla fall och i överlag och en som sagt lite mörkare framtoning gör att peppmätaren i alla fall ger ifrån sig en liten darrande skälvning av en vindpust av förväntning på den 36:e ( förlåt) uppföljaren... Men nog ska det allt till en hel del innan undertecknad går och ser spektaklet på vita duken! 
John Wick: Chapter 2

 

Keanu Reeves största stund på film sedan Speed och första Matrix, John Wick, gick mig om intet på grund av att jag trodde att han återigen spelade ett stenansikte med noll känslor och noll engagemang, men oj vad jag har gått miste om en sevärd actionfest om man ska tro på "alla" andra. Men även den bäste kan göra fel ibland, så jag kommer förstås att rätta till misstaget och se den första filmen innan jag tar mig an uppföljaren. Mer av allt? Ja, förmodligen. Det är svårt att uttala sig när man inte sett föregående film. Meeeen, trailern för tvåan gav mersmak när jag såg den faktiskt, och här där man driver med konceptet från trailern till Fifty Shades of Darker, gjorde det nästintill omöjligt för undertecknad att ignorera denna uppföljare. Allt som driver med Fifty-eländet är väl värt att se hur dåligt eller, förhoppningsvis, bra det sedan visar sig vara. Mer parodi på spank-me/fetish/bondage- skiten Fifty shades of what so ever just give me you´re stinking money uppskattas!

Synd bara att JL James skrattar hela vägen till banken ( vilket förmodligen Reeve också gör, då han knappt behöver ägna sig åt skådespeleri men ändå tydligen kategoriseras som just skådespelare....). 

Två starka bubblare som man nog tar sig en titt på om man är på rätt humör vid tillfället:


A cure for wellness... Kan kan ju kanske vara bra. Eller så inte. Känns sådär av det jag sett hittills från filmen men samtidigt är det regissören till The Ring vi snackar om och kanske har mannen gjort något som kan sticka ut ur mellanmjölken i år. Eller så inte, det återstår att se. 


Logan, jaha ja Hugh Jackman säger sig göra sitt sista framträdande som Logan, eller Wolverine som de flesta känner honom som, men vad ska man säga om det? Det beror nog på hur fet lönechecken blir så lockas nog Logan snabbt tillbaka och om den här filmen blir en formidabel succé som Deadpool blev ( i och med att den här filmen äntligen blir R-rated) och därmed går i samma fotspår som förra årets stora succé Deadpool, så är chansen god för att det här blir riktigt bra! Meeeen, ja jag vet inte men tycker att lite för mycket avslöjades i den andra trailern och att man satte en bra stämning i den första trailern som släpptes medan trailern under Super Bowl mest bara visade upp sådant som man hade sett tidigare. Jag vet inte riktigt vad jag tror om den här filmen och jag är väl inte heller direkt något gigantiskt fan av X-Men eller dess universum, men tja en bitter och mer blodig Wolverine-film, det säger man definitivt inte nej tack till. Återstår att se vad man tycker om detta! 


Skönt i alla fall att konstatera att årets filmer inte enbart består av superhjälteuppföljare, remakes, reboots, fler remakes, superhjälteuppföljare och ännu en film om superhjältar som skall rädda världen. Suck. 

Det finns sannerligen inte mycket att hoppas på eller längta efter bioåret 2017. Hoppas på att det i alla fall dyker upp en och annan överraskning, någonstans.  

ANNONS
Av theotherside - 7 februari 2017 23:45

Yeah, right;) Girls is sooo simple! 
 

Av theotherside - 7 februari 2017 23:02

Gaaahhh!!!!!!!Jag menar, hur svårt ska det vara? 


Adress Hollywood Paramount Pictures, här kommer en idé att bygga vidare på och det är inte frågan om en jävla remake eller omstart av filmserien:

" Snön ligger tung och vit över Crystal Lake. Fullmånen skiner och stjärnorna glittrar på en nattsvart vinterhimmel, temperaturen understiger 30 minusgrader. Isen som lagt sig över den vidsträckta sjön knakar, en uggla hoar någonstans i den täta skogen, en lätt bris får de nakna döda trädgrenarna att svaja knappt märkbart. 

Ett gäng glada ( läs kåta) ungdomar anländer till det gamla längret, fast beslutsamma att övernatta en helg mitt i vintern på "sommarlägret". De vet dess historia men tror sig kunna vara säkra när de besöker platsen mitt i vintern istället. 

De trodde fel. Där ute i mörkret lurar som vanligt mannen med hockeymask som vägrar dö. Och som fortsätter hemsöka platsen där han för så många år sedan mötte sitt egna, hemska öde. 

 

Det hade garanterat kunnat vara någonting som hade tagit filmserien framåt, istället för ständigt backa bakåt och göra nyversioner som ändå inte fungerar. Ja eller funkar vet man inte, det senaste jag läste om projektet var att man skulle få veta mer om Jasons pappa och det hade faktiskt kunnat bli intressant för om pappan till Jason Voorhees vet man inte mycket om. 

 

Men men "tack" vare haveriet med ett försök till nya Rings så fallerar Friday the 13th med andra ord. Nåja en sann skräckikon "dör" aldrig, Jason letar sig nog tillbaka på ett eller annat sätt till slut och om inte annat kan man ju se fram emot det nya spelet åtminstone som bygger på filmerna och som ser ganska intressant ut. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Av theotherside - 5 februari 2017 23:14

Tänker mycket på min lilla Hopps just nu! Kämpa på gumman. 

 

Av theotherside - 5 februari 2017 22:00

Hmm betydligt mindre fokus på den intensiva stämningen som fanns i den första trailern och i denna blir man mer påmind om att det faktiskt är stort fokus på att Life faktiskt är en Si-Fi-film, och det är inte min favorit bland filmer direkt. Jag hoppas framför allt på att filmen ska vara lite Alien-influerad ( vilket den första trailern gav starka vibbar av att den skulle vara) men här var det mer fokus på explosioner och annat som kändes betydligt mindre intressant. 


Sedan är väl inte heller skådespelarensemblen något som får mig att tjuta av lycka direkt, Jake Gyllenhaal ( och hans gylleeeene skoooor) har aldrig varit någon favorit i min bok, men hans bleka skådespeleri kan möjligtvis uppvägas av Ryan Reynolds medan svenskan Rebecca Ferguson i sedvanlig ordning hyllas blott på grund av att hon är ( ännu en ) svensk/svenska som får vara med och leka lite i en påkostad film från Hollywood. Om det räcker som merit numera, så krävs således inte mycket prestation innan svenska medier går bananas och och tokhyllar hen för minsta lilla insats i en produktion från Lala-land. 

 

Nåja första trailern fick intressemätaren att vibrera sig lite hos mig, medan denna andra trailer nästan tog död på den lilla, lilla pep jag ändå kände inför Life. Nu återstår väl bara att se filmen vid tillfälle och sedan bilda sig en uppfattning om vad man tycker om den men som det är just nu kommer jag inte att ha så bråttom med att se den. 

 

 

 Av theotherside - 30 januari 2017 23:44

"Tjiet, vi är ju kockar som rockar!!!!"Ungefär en vanlig dag på jobbet, stundtals;) 
Av theotherside - 30 januari 2017 02:00

Ja, vad ska man säga? Stackars Darth Moul;) Han fick liksom aldrig chansen, egentligen, förutom att det visar sig senare att han klarar sig, otroligt nog! Förhoppningsvis kanske han dyker upp i framtiden i någon Star Wars-film, men det är kanske att hoppas på alltför mycket. 


I alla fall Mouls "anklagelseakt" mot George Lucas is pure genius. 
Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se