Alla inlägg under oktober 2013

Av theotherside - 4 oktober 2013 05:00

In Fear får fantastiska lovord under trailern- som att det är den bästa brittiska skräckisen sedan Instängd och att den är en av årets bästa skräckfilmer- men jag blir dessvärre inte speciellt intresserad efter det att trailern har tagit slut. Kanske är det här en av få trailers som inte visar "allt", vilket fler borde ta efter, men det som ändå visas gör att man knappt höjer på ögonbrynen eller börjar fundera över vad de två huvudpersonerna är med om. Men om filmen får sådana lovord så måste man väl ta sig en titt på In Fear så fort möjligheten finns?







Av theotherside - 4 oktober 2013 04:15

Ni som inte vill se "Simpsons-öppningen" till Treehouse of Horror uppmanar jag att sluta läsa här och nu samt inte klicka på länken. Förhoppningsvis får videon fortsätta att vara tillgänglig, och jag tycker det här är nog en av de mer intressanta öppningssekvenserna som Simpsons har haft på ett bra tag. I övrigt hoppas jag att de tre ( eller fyra) avsnitten som ingår i paketet har ungefär samma klass, men när det gäller Simpsons har jag helt och hållet slutat hoppar numera. Man tar till desperata åtgärder för att locka till sig tittare och försöka få de trogna att stanna kvar i åtminstone en säsong till, och bland annat så har man gått ut med rejält tidigt att en av de mer framträdande karaktärerna kommer att dö. Men det räcker inte för min del, jag vill ha samma humor som förr och jag vill framför allt ha tillbaka den gamle Homer som faktiskt var rolig på riktigt utan att kännas alldeles fejk och tillgjord. 







Av theotherside - 4 oktober 2013 02:50

Två på förhand intressanta seriepremiärer tillhandahölls av Kanal 5 under torsdagskvällen, men bara en av serierna höll måttet. Agents of S.H.I.E.L.D var enbart barnsligt, tråkigt och högst ointressant och påminde mest av allt om ett tråkigt avsnitt av Smallville, och jag begriper faktiskt inte alls varför alla skulle vara så enformigt löjliga nästan hela tiden? Ta bara de två forskarna som exempel, som höll på som om de inte hade lämnat dagis och speciellt killen (som vanligt numera) skulle vara den töntigaste av någon okänd anledning. Jag är högst tveksam till att ge den här serien fortsatt förtroende då den verkar vara gjord i åtanke till dem som är omkring åldern 13-14 år... 

Det enda som var bra var återkopplingarna till filmen The Avangers, men sedan började det spåra ut ordentligt och jag förstår inte riktigt tjusningen med att det ska finnas massvis med hjältar överallt omkring oss och att en organisation är specialiserad på att hitta dem. Herreminskapare, ska varje enskilt avsnitt handla om hur S.H.I.E.L.D, som mest påminner om en lekskola, hittar massivs med hjältar överallt? Nej tack till det för min del. Jag tröttnade väldigt snabbt och hade svårt att uppbåda något intresse alls för premiären av den här serien...



 




Under the Dome klarade sig tack och lov desto bättre, men lite förgrymmad är jag över mig själv att jag inte har läst boken av Stephen King som tv-serien bygger på, men det känns betryggande att King i alla fall finns med som seriens writer. Inledningen var ganska intressant även om jag inte riktigt kände att jag fastnade för någon av karaktärerna, och alla inblandade hade märkvärdigt enkelt att acceptera att en enorm kupol täcker hela staden. Varför blev ingen lite mer förskräckt och fascinerad eller hispig över det faktum att en jävla kupol dyker upp från ingenstans och stänger in samtliga utan att det finns någon möjlighet till kontakt med omvärlden? Jag hoppas att det enbart handlade om premiäravsnittet men en del karaktärer visade lite för snabbt sina omvända personligheter, och jag vill gärna hoppas på att det inte är det enda de här figurerna har att visa upp. 

Men trots detta, Under the Dome är den enda serien hittills under 2013 som jag faktiskt känner att jag vill fortsätta följa och se vad som händer. Jag är ingen fanatiker av tv-serier, jag tycker mest det är besvärligt och tidsödande att se att avsnitt i veckan av någon serie och att behöva stå ut med det faktum att en serie kan läggas ned utan att man får se hur alltsammans slutar ( senaste försöket med att följa Alcatraz slutade precis som man fruktade, serien läggs ned och det engagemang man lagt ned i den var helt i onödan). Förhoppningsvis tar sig Under the Dome med tiden och blir bara bättre och bättre.... 



 


Av theotherside - 1 oktober 2013 02:00






J  





 



Jag är inte insatt i hela den här tatueringssvängen som världen har hamnat i sedan ett x antal år tillbaka, men att döma av omslagen till i alla fall de här tidningarna, som jag tror handlar om tatueringar åtminstone, verkar rikta sig mot killar men det kanske inte stämmer? Omslagen vittnar ju i alla fall om att de vill fånga manliga läsare, men de kanske läses av både och?


Av theotherside - 1 oktober 2013 01:00

Ja, det kan man fråga sig när man tittar på den här fina sammanställningen över hur vampyrer, troll, häxor, aliens och zombies ser ut nu för tiden... Det har gått från skrämmande och äckligt och tufft till mjukt, sött,fluffigt och oskrämmande. Ganska sorglig utveckling.






 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards