Alla inlägg under februari 2012

Av theotherside - 18 februari 2012 02:04

Jag tycker framför allt att Red State överraskar konstant och man vet aldrig riktigt vilken film det är ( inte ens i slutet, nästan). Filmen börjar definitivt inte som den slutar, och däremellan har man fått en dos av tja, nästan allting på en och samma gång... Lite ojämn stundtals, men aldrig ointressant eller långtråkig men det hade kanske varit på sin plats om regissören hade bestämt sig lite tydligare för vilken fot han ville stå på och sedan köra efter den linjen men fuck that, hur skulle då denna film ha skiljt sig från mängden? Jag vet inte riktigt varför, men jag gillar den här. Förutom slutet.








LÄS INTE MER OM DU INTE HAR SETT FILMEN.








Red State började som en skräckfilm a la Hostel eller Saw och jag började se fram emot lite hederlig tortyr och plåg-scener, men icke. Filmen blir istället ungefär halvvägs in en pangpang-action där ord byts ut mot kulor. Under tiden, medan man fick följa pastorns ord, så började jag fundera lite över hur "hjärntvättade" vissa människor tillåter sig att bli, bara de har en tillräckligt karismatisk ledare. Michael Parks är outstanding i rollen som denne hatfyllde predikare/pastor som spottar på i stort sett alla som inte är genuint kristna och som lever efter Bibeln. Speciellt homosexuella är bespottade i den här filmen. Kanske hade man ändå lite svårt att ta till sig av den här tokkristna gruppen, eftersom vi inte har samma klimat här i Sverige. En annan veteran som gjorde bra ifrån sig var John Goodman. Det var länge sedan som man fick se honom i något sådant här, istället för någon dålig komedi. 



       


Jag gillar att man inte vet vad som ska hända, för med de tre ursprungliga karaktärerna går det inget vidare för och filmen växlar från skräck till action och till rättegångsdrama, samtidigt som det inte är lite satir/kritik som delas ut av regissören. Ingen "haha"-kritik direkt, utan mer inlindad och kanske lite svårare att upptäcka, men nog finns den allt, och framför allt i slutsekvensen gjorde den sig påmind. 


Kanske ingen helgjuten film ( slutet hade jag som sagt svårt med, tycker inte det var riktigt tillfredsställande) men Goodmans karaktär sammanfattade det ändå bra: " Folk gör konstiga saker när de tror sig ha rätt till det. Men de gör ännu konstigare saker när de bara tror". Red State var aldrig tråkig och helt klart värd att se åtminstone en gång!





 

Av theotherside - 17 februari 2012 22:30

"En futuristisk kannibalhistoria i snömiljöer proppad med action och Laurence Fishburne i frontlinjen. Där har ni stommen i kanadensiska The Colony som drar igång i februari.

Enligt The Hollywood Reporter är Laurence Fishburne i slutförhandlingar om en av huvudrollerna i den kanadensiska sci-fi-thrillern The Colony. Filmen har en budget på 16 miljoner dollar och kommer att regisseras av Jeff Renfroe utifrån ett manus han själv varit med och skrivit. Fishburne får sällskap av Kevin Segers i The Colony som utspelar sig efter nästa istid där en grupp överlevare tvingas avvärja en invasion av vilda kannibaler. Produktionsstart sker 22 februari i år."

Från rysarnytt.se



Ja herregud det här får man ju redan nu våta drömmar av, eller hur? Kannibaler, snömiljöer fullproppat med action och Laurence Fishburne förhoppningsvis i huvudrollen gör The Colony definitivt värd att hålla koll på framöver. 






 

Av theotherside - 17 februari 2012 21:46

Den här verkar minst sagt lite konstig och den kan ju visa sig vara antingen fantastisk eller så blir det bara pannkaka utav allt när "sanningen" kommer fram i slutet. Men, jag tycker ändå trailern lyckades göra mig lite nyfiken faktiskt, och jag vill ha svar på vem denne Doonby egentligen är!





http://www.youtube.com/watch?v=r1oIeOKB92s









 

Av theotherside - 17 februari 2012 12:22

Nu har i alla fall en detalj klarnat omkring Zorro reborn ( vilket hemskt namn och hoppas titeln ändras) och det är Gael Gracia Bernal som ska spela titelkaraktären. Vem f*n är det, undrar vän av ordning. Ja, det kunde inte jag heller svara på rak arm men han har tydligen varit med i "Mammut” och  ”Letters to Juliet”. Filmer som jag inte har sett och därför är karln helt okänd för min del... Jag kommer att sakna Banderas som faan.

I övrigt så ska den nya versionen inte utspela sig i Kalifornien vid sekelskiftet 1800, utan i en framtid efter en stor katastrof. Oj, jag har redan svårt för att hålla tillbaka gäspningarna. Jag vill gärna ha en ny Zorro-film, speciellt efter att The legend om Zorro blev en tråkig familje-hålla-tillsammans-strunt, men jag vill ha det som det alltid har varit och Zorro hör hemma i Kalifornien förr, och inte i någon jäkla framtid... 

Nej den här filmen luktar flopp redan nu, och jag hoppas filmen blir en rejäl flopp av episka proportioner så filmfolket förstår att man inte kan våldta en figur hur mycket som helst och tro att publiken accepterar det... 



http://www.svd.se/kultur/garcia-bernal-i-ny-zorro-film_6859671.svd







 

Av theotherside - 16 februari 2012 19:42

Ja, nu har man tydligen kommit på en riktigt bra idé- gratis bredband mot att man accepterar lite reklam här och var. Det låter inte så dumt eller hur? Mja, kanske det kan bli en liten framgång och att slippa abonnemang och månadsavgifter känns ju inte lite lockande, men samtidigt- volymen som ingår är ynka 2 GB och det är ju ingenting. Ja, det räcker väl om man är Agda 79 år som på sin höjd tittar på Aftonbladet en gång per månad... Och det skulle nog trots allt vara störande med reklam här och var. 


Vad tror ni? Gratis bredband, men med reklam och med en liten datatrafikvolym? Tror inte det kommer konkurrera ut någon av de stora drakarna på marknaden direkt... 




http://www.metro.se/nyheter/gratis-bredband-om-du-star-ut-med-reklamen/EVHlbp!KPebVCtcdoMAE/








 

Av theotherside - 16 februari 2012 07:09

Usch jag som har haft lite tur med temperaturerna när jag ska iväg till stan, men den här gången gick det inte min väg direkt. Just nu är det 22 minusgrader, men förhoppningen är att det ska bli lite mer gästvänlig temperatur under dagen åtminstone. Eller så gäller den gamla regeln det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder;P 



Annars hade man kanske också kunnat vara på bättre humör idag, om man fick fortsätta önska sig saker. Men humöret kanske också vänder uppåt under dagen. Hoppas kan man i alla fall...








 

Av theotherside - 16 februari 2012 02:00

Eh... ja, jag kan förstå att man köper reklam-place under Super Bowln för några miljoner, men vad jag inte förstår är hur det kan vara något speciellt med att en modell ligger ned och har en racingbana runtomkring sig...? Citat: " Tidigare versioner av modellen har hittills inte omfamnats av inbitna bilentusiaster respektive finsmakare." Och med modellen i det här sammanhanget åsyftas bilmodellen  GS 350, och ingenting annat;P

Jag vet inte jag, men det känns inte som helt rätt väg att köra på ( sorry). Men man får väl säga lycka till då och hoppas att det här knepet lockar till sig kunder.





http://www.expressen.se/motor/lexus-pr-kupp-race-langs-hennes-kurvor/













 

Av theotherside - 16 februari 2012 00:15

Jag får väl säga som så att jag inte är något modeorakel eller ens 1 procent intresserad av mode hit och mode dit, men när man ser något som är riktigt, jävla fult så reagerar man ju nästintill instinktivt... Och de här "muscle leggings" är nog nästan det fulaste jag har sett... I alla fall hittills under 2012, så något fulare måste väl förmodligen komma innan året tar slut;P Men seriöst, det här kan bara inte bli mode, aldrig någonsin. Eller?






http://www.toxel.com/inspiration/2012/02/11/muscle-leggings/















   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards