Alla inlägg den 23 februari 2012

Av theotherside - 23 februari 2012 20:15

I vanlig ordning så har jag varit och tittat på vad man erbjuder under bokrean, men det känns inte speciellt alls i år. Det kanske till stor del beror på att jag har blivit riktigt dålig på att läsa böcker, jag har nog inte läst på ett halvår om inte mer. Förra året började bättre, bokläsar-mässigt åtminstone, och jag snittade ungefär en bok i veckan ifjol. Men nu har läslusten runnit av mig, det känns motigt att börja med någon bok och jag hittar ingenting intressant på biblioteket. Lite trist är det allt, eftersom jag i vanliga fall tycker om att läsa. Jag får ta mig i kragen ordentligt snart... Å andra sidan saknas den där riktiga storsäljaren i år, den där som liksom Harry Potter eller Twilight lockar ut horder av bokläsande människor. Nej, det finns ingen storsäljare den här gången, eller? Det märktes i alla fall på de ställen jag var på. Det var ingen rusning direkt, bara ett par stycken som stannade upp en stund och tittade på vilka böcker som var framplockade, men vad jag såg var det ingen som köpte något. Jag tror det här med bokrea kommer att dö ut så småningom, just för att det nästan hela tiden är någon form av rea på böcker på nätet och liknande. 



   

Av theotherside - 23 februari 2012 18:52

Hmm ja den här kan förmodligen bli bra men jag blir inte riktigt klok på vad filmen försöker vara egentligen. Den rör sig mot alltifrån komedi, parodi till actionfilm, och som just actionfilm/agenthistoria tror jag den kan vara bra men det där med humorn funkar inte alls ( lite svårt att förstå den också när de inte talar varken på engelska eller svenska och ingen textning). Får se vartåt denna lutar senare...



http://www.youtube.com/watch?v=MkhwVmGEbis












 

Av theotherside - 23 februari 2012 13:15

Någon slags undergångsfilm med Willem Dafoe, det säger man inte nej tack till även om jag tycker att den här koncentrerar sig mer på dramabiten, i alla fall att döma av trailern. Men den här blir nog garanterat underhållande ändå! 




http://www.youtube.com/watch?v=A-1Q7EevCy8








 

Av theotherside - 23 februari 2012 11:45

Nu börjar det närma sig, TV1000 försvinner och Viasatfilm ser dagens ljus. Premiär blir det den första mars och jag är faktiskt lite förväntansfull i och med att jag hoppas att de lever upp till det de säger i reklamen: "Gör dig redo för de stora biosuccéerna och ännu mer actionfilmer". Det hoppas jag att Viasatfilm kommer att leva upp till, och jag hoppas också på betydligt snabbare premiärer på nyare filmer än vad som har varit fallet med TV1000. Och det är inte heller helt fel att fem av kanalerna har HD! Finns mycket att se fram emot och hoppas på, så nu välkomnar vi snart Viasatfilm så får vi se hur det här blir...




http://www.viasatfilm.se/










 

Av theotherside - 23 februari 2012 08:30

Den här ser mycket lovande ut, speciellt med tanke på hur filmen beskrivs: "Good for Nothing takes place in the expansive Old West. Inspired by the Spaghetti Westerns and celebrating the Western genre with a novel spin". Inspirerad av spaghetti westerns och hylla westerngenren, jo jag tackar jag. Och fler westernfilmer behövs sannerligen, oavsett om de är hyllningar eller parodier av genren. 



http://www.youtube.com/watch?v=vOXEoTgQAJA










 

Av theotherside - 23 februari 2012 07:11

För en stund sedan meddelades det att kronprinsessa Victoria och Boxer-Robert, förlåt... prins Daniel har fått ett barn, en prinsessa, som sedan blir vår nye kronarvinge ( fast det är väl förhoppningsvis långt fram i tiden förstås). Nu förvandlas Expressen och Aftonbladet framför allt till ställföreträdare till Svensk damtidning och alla andra nyheter kommer att prioriteras ned i veckor framöver;P Men det är ju bra att journalisterna slipper gå sysslolösa från och med nu. 



http://www.expressen.se/nyheter/kungligt-live/live-senaste-nytt-om-kungababyn/








 

Av theotherside - 23 februari 2012 06:58

Ser fram emot den här litegrann, mest för att det är en dokumentär om just Comic-Con och för att jag har en liten dröm om att få fara på den tillställningen någon gång i framtiden;P Men dessutom har regissören Morgan Spurlock gjort bra, roliga och intressanta dokumentärfilmer tidigare så jag tror att även Comic-Con Episode IV: A Fan's Hope kommer att vara sevärd.




http://www.youtube.com/watch?v=ZN41gXXUlLI











 

Av theotherside - 23 februari 2012 03:00

Ja, egentligen räcker det med att titta på filmens poster bara för den är nog det enda underhållande samtidigt som den inte alls utlovar speciellt mycket av det filmen Zombies! Zombies! Zombies! har att erbjuda. Den här kom ungefär samtidigt som Zombie strippers och jag vill mena att den är bättre just för att de på något sätt lyckades locka med sig både Jenna Jameson och Robert Englund. Det har inte Zombies! Zombies! Zombies! lyckats med och det märks, inte kvalitemässigt direkt men skådisarna i den här soppan är riktigt, riktigt urusla faktiskt. Robert Englund har mer skådespelartalang än vad samtliga i den här soppan har i sitt lillfinger. 







LÄS INTE MER OM DU INTE HAR SETT FILMEN ( MEN SE INTE DENNA ÄNDÅ).








Ja, jag har inte direkt mycket att säga om den här filmen. Den har inte mycket att komma med, är lika dålig som en porrfilm fast porrfilmer erbjuder åtminstone mer naket än Zombies! Zombies! Zombies! som tyvärr, eller dessbättre, inte innehåller så mycket nakenbjudningar som jag hade förväntat mig. Jag vet inte riktigt varför jag ens såg eländet, men förmodligen på grund av att det hade med zombies att göra... Jag tycker gott att man hade kunnat lägga ned lite mer energi på att ha med splatter, det är alldeles för lite av det här. Man hade kunnat bemöda sig med att sticka in lite samhällskritik också, så hade det känts åtminstone lite meningsfullt att se skiten. Det funkar inte heller humoristiskt sett tyvärr, det är inte speciellt roligt med horor vs strippare, där stripporna anser sig vara "bättre" än att ägna sig åt horeri. Och att ta med en hallick som hela tiden hotar sina "arbetare" med stryk är inte speciellt roligt heller.



         



Även fast det är som att välja mellan antingen pest eller kolera, så skulle jag nog ändå säga att om man ska se någon av dessa filmerna så ska man välja Zombie strippers istället just för att Robert Englund är med i den. I Zombies! Zombies! Zombies! finns ingen sådan anledning, och denna är bara helt enkelt dum och inte det minsta sevärd...









 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards