Alla inlägg under augusti 2011

Av theotherside - 15 augusti 2011 16:15

Egentligen är det föga förvånande att "otrohetssajten" Victoria Milan toppar anmälningslistan. Men det som förvånar en smula är varför någon/några är så benägna att anmäla den bara för att den säger i sin reklam "att göra livet mer levande" genom att ha en affär med någon annan. Det är ju upp till var och en att själv bestämma om man vill vara otrogen eller ej, och jag hoppas att den här sidan enbart får nya medlemmar på grund av att den fortfarande är relativt ny. Men när nyhetens behag har klingat av så flyr nog en stor del av användarna. Kanske...


Den andra reklamgrejen som blivit anmäld flera gånger är lite mer "klassisk" i och med att det handlar om avklädda kvinnor, som säljer... herrkläder!!! Men reklamnissarna måste ta till nya metoder för att nå ut i mediebruset, så vi kan nog i framtiden förvänta oss betydligt mer och mer vågade reklamannonser. Allt för att sticka ut så mycket som möjligt...




http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article13472053.ab







 

Av theotherside - 15 augusti 2011 13:45

Jaha, återstår att se vad de har hittat på den här gången då, med de tre kvinnliga änglarna! De två långfilmerna med bla. Cameron Diaz i spetsen var verkligen vedervärdiga filmer, om än de hade en del bra actionscener. Men annars var ingen av filmerna något att hänga i julgranen. Men den här nya serien med Minka Kelley, Rachel Taylor och Annie Ilonzeh som de nya änglarna ska bli mer jordnära och vara mer äkta, så jag hoppas verkligen att det stämmer.




http://www.svd.se/kultur/charlies-anglar-pa-tv-igen_6389773.svd










 

Av theotherside - 15 augusti 2011 13:07

Jag är inget stort fan av Smurfarna, har aldrig varit det och kommer aldrig att bli det heller, och jag kommer inte heller att springa iväg till biograferna för att se 3D-långfilmen som snart har premiär. Men det är ändå ganska roande att läsa om vilka tolkningar en del forskare och liknande gör, att Smurfarna är kommunister och sexister och smurfbyn ska vara en riktig idealplats i sann marxism-anda...


Ja, det kanske man kan eller inte kan läsa in i berättelserna om Smurfarna men jag har väldigt svårt att tro att det har någon betydelse för barnen vad vuxna tror sig se eller läsa in för budskap i serierna. 


Som Margareta ­Rönnberg säger i artikeln:
" Det är så typiskt att applicera ­vuxnas tolkningar på barnkultur. Barn tänker på snälla morfar, inte på Marx. Smurfarna är ingen ­lektion i statsvetenskap. Men det är ­förstås ingen slump att de ser ut som de gör. Precis som alla framgångsrika animatörer har Peyo, skaparen av smurfarna, använt sig av det som i japansk anime kallas ­superdeformerad stil, med extremt överproportionerligt stora huvuden ā la Hello Kitty. Det ­tilltalar barn, som tittar mest på ansikten. Och så gillar barn att samla på saker". 


Jag som har markerat meningarna med svart, för det är en typisk vuxen åkomma att börja granska barnkultur med kritiska läsglasögon. Vem vill egentligen titta tillbaka på barndomsfavoriter och sedan börja upptäcka olika saker som tidigare var fördolt för en?! 

Nej, låt det vara istället. 




http://www.expressen.se/nyheter/1.2528011/nya-smurfarna-en-kassasucce-som-vacker-ilska







 

Av theotherside - 15 augusti 2011 01:09

Kom att tänka på Cascada och började söka på Youtube för att se om någon ny musikvideo med henne fanns upplagd men kammade noll, och drar då slutsatsen att de inte har släppt något nytt material på väldigt länge?! Var tusan har Cascada försvunnit?! 




http://www.youtube.com/watch?v=Vwm18dALH-I&feature=related











 

Av theotherside - 14 augusti 2011 16:15

Ojdå kostnaderna för The lone ranger skenade iväg men det är kanske inte så konstigt med Johnny Depp, Jerry Bruckheimer och  Gore Verbinski- finns det någon annan trio i filmbranschen som verkligen verkar tända på storslaget, actionspäckat och påkostat?! 


Hoppas penga-frågan löser sig, för jag vill verkligen se den här filmen om The long ranger, för den tror jag kan bli riktigt bra eller i alla fall riktigt underhållande.






http://www.expressen.se/noje/1.2527457/depps-film-lagd-pa-is









 

Av theotherside - 13 augusti 2011 19:30

" Nyligen totalförbjöds Tom Six The Human Centipede 2 i Storbritannien. Men det fick inte Six att hänga läpp. I stället verkar det gett ytterligare bränsle åt hans fantasier. För nu gasar han vidare och knyter ihop paketet med The Human Centipede 3 – som kommer att bli den värsta av dom alla.

The Human Centipede blir en trilogi. Regissören Tom Six talar igen ut Empire om projekt och utifrån dessa uttalanden lär han få problem med British Board of Film Classification även denna gång. Han talade tidigare om att tvåan fick föregångaren att likna en Disneyfilm. Han verkar gilla Disney-metaforen, för den sista får tydligen även tvåan att likna en Disneyfilm, enligt Six.


Man kommer att filma The Human Centipede 3 i Amerika och den kommer att bli regissörens personliga favorit. En film han tror kommer att uppröra många. Men sen är de slut med den mänskliga tusenfotingen. Någon fjärde film kommer inte att göras, understryker han."

Från rysarnytt.se





Haha det låter lite parodiskt att regissören hela tiden säger att nästa film kommer att slå de föregående men det är bra att han åtminstone har som målsättning att hela tiden komma med "värre" saker varje gång.


Första filmen tycker jag var riktigt dålig efter alla uppmärksammade skriverier om den och jag betvivlar att uppföljaren är särskilt bra eller hemsk heller, men den har ju fått mycket gratisreklam genom att töntarna i Storbritannien totalförbjuder den. Hur det blir med den tredje filmen får väl vara osagt fram tills den har spelats in...








 

Av theotherside - 13 augusti 2011 19:07

Ganska smårolig titel egentligen- Swinging with the Finkels;P En film som verkar handla om ett par som det har börjat bli slentrian för, och därför bestämmer de sig för att prova på swingers, alltså att man har sex tillsammans med ett annat par/partner...


Swinging with the Finkels kan bli en smårolig sexkomedi, kanske. Man kan ju alltid hoppas åtminstone, och trailern ger väl inte så mycket information egentligen!





http://www.youtube.com/watch?v=hc4luFvpEXA








 

Av theotherside - 13 augusti 2011 02:15

Det kanske hade varit mycket bättre om Mel C hade uttalat sig under den tid som hon och Spice girls var som störst, för nu känns det mer som att moralpaniken har drabbat Mel C sedan hon har fått barn och ett löjligt litet inpass för att få lite strålkastarljus på sig ( ska hon snart släppa ett nytt album kanske?). 

Sex säljer, det är något av det viktigaste för många artister i dag och det kan man beklaga samtidigt som det ju faktiskt är på det sättet! På sin tid, när Spice girls var störst, använde sig även de av den beprövade metoden. I en del videos har inte heller Spice girls på sig så mycket kläder. I dag har vi Rihanna och Lady Gaga m.fl som också inte har mycket kläder på sig och som åmar och kråmar sig på scen/videos. Så, man kan konstatera att artisterna växer upp tillsist, och särskilt när de har fått barn själva för då verkar de inse vilka konsekvenser sådant här verkligen kan få... För de upprörs väl bara när de har små barn själva och blir förfasade över vad de får se på TV-rutan klockan elva på förmiddagen en vanlig dag? Medan det handlar om att sälja och tjäna så mycket kosing som möjligt så är det inte lika viktigt att stå upp för att sången är det som borde vara det centrala? Dubbelmoral, luktar det mycket som...




http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article13457942.ab







   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards