Alla inlägg under augusti 2011

Av theotherside - 29 augusti 2011 02:00

Jag förstod inte riktigt varför Madonnas bok Sex, som gavs ut 1992, kunde vara så eftertraktad att den är listetta men trots att den har sålts ut och inte finns fler kopior av (?!)... Men jag började förstå när man gjorde en snabb sökning på Google;P

Men allvarligt... Är Madonna så stor fortfarande? Jag har i alla fall inget intresse av att ha den boken, jag nöjer mig med de bilder man kan få genom Google istället och det går betydligt snabbare också!




http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article13536409.ab








 

Av theotherside - 28 augusti 2011 18:34

Angående Zoe Saldanas nya film Dominion så fanns det inte mycket information att inhämta i den här korta notisen tyvärr, men jag tror ändå att det kan bli en hyfsat sevärd film i alla fall. Saldana gör sig bra som actionienna!





http://www.svd.se/kultur/zoe-saldana-spelar-angel_6422282.svd








 

Av theotherside - 28 augusti 2011 02:15

Det har varit dåligt med några heta, bra trailers den här veckan och den här filmen, Politics of Love, verkar vara lika rolig som att sitta och stirra på målarfärg som torkar;P En kvinna som jobbar för Obamas valkrets möter en kille som jobbar för MacCain, och "komiska" situationer uppstår... Ja jösses!




http://www.youtube.com/watch?v=72l6JJfsx-c










 

Av theotherside - 27 augusti 2011 20:00

Jag vill inte vara den, men ibland måste man ju få säga att man tycker att skurkar och i det här fallet maffiabossar kanske borde försöka att vara tillsammans med smarta kvinnor och inte bara gå efter utseende? Det var ju inte direkt smart att lägga ut bilder från deras semester på Facebook;P 

Men å andra sidan så har andra också gjort samma misstag så det här var inte första gången eftersökta har kunnat återfinnas med hjälp av Facebook.




http://www.dn.se/nyheter/varlden/maffiaboss-avslojad-av-flickvan-pa-facebook








 

Av theotherside - 27 augusti 2011 02:00

Jag hade ingen aning om att hönor tydligen parar sig med alla tuppar, men det som är nytt är att hönorna tydligen kan bestämma över om tuppens spermier ska få befrukta äggen eller inte. Lite komiskt, tycker jag, av någon anledning eller så beror det bara på att det är sent på natten nu! Ett litet klipp från artikeln på svt.se:
" Men ny forskning visar att hönorna väljer att göra sig av med just den sperma som kommer från tuppar som man antar att de inte vill ska befrukta deras ägg. Forskarna såg att hönorna med större intensitet gjorde sig av med sperma från tuppar som stod lägre i rang, jämfört med tuppar med hög rang i gruppen."


Är inte naturen och djurlivet ganska fantastiskt, ändå?!




http://svt.se/2.108068/1.2513396/honor_lurar_mindre_attraktiva_tuppar








   

Av theotherside - 26 augusti 2011 21:15

Landskrona försöker få tillstånd att det ska vara förbjudet att röka hemma, för de anställda som en följd i att det är förbjudet att röka på arbetsplatsen.


Nästa steg är, för att se till att förbjudet efterföljs, att installera övervakningskameror i hemmet och bilen.


Är det vuxna människor det handlar om? Överförmynderi på hög nivå. Lägg pengar och insatser där det verkligen skulle göra skillnad- på landets gymnasier och högskolor. Det är där man möjligen kan få störst effekt på denna häxjakt, och i förlängningen förbjudsiver som just nu pågår, eftersom en övervägande majoritet börjar röka/snusa i högstadiet/gymnasiet. 


Snart är det väl skottpengar på rökare som gäller. Hundra kronor om man får bort storrökare, femtio för de som röker lite då och då. 


Det är bara en tidsfråga innan alltsammans spårar ur, vilket det redan ser ut att börja göra. 




http://svt.se/2.33782/1.2513103/landskrona_forbjuder_rokning_hemma?lid=puff_2513103&lpos=rubrik








 

Av theotherside - 26 augusti 2011 19:57

Jag tycker det låter förträffligt att Camilla Läckberg väljer att slå av på takten lite och istället ska skriva två böcker vart femte år istället för att som nu prångla ut nya deckare i tid och otid. Detta säger jag för att jag inte tillhör fanskaran och har bara orkat läsa Läckbergs två första deckare, sedan gav jag upp och har inte alls varit intresserad av de efterkommande böckerna. De är helt enkelt inte så bra! Jag hoppas att i Läckbergs ställe kan någon ny, mer spännande, författare tränga sig in. Svensk litteratur, framför allt deckare, skulle verkligen behöva lite mer originalitet och något annorlunda istället för alla dessa författare som följer standardformulär 1A! 




http://gt.expressen.se/nyheter/1.2539762/slar-av-pa-takten-vid-tangentbordet








 

Av theotherside - 26 augusti 2011 01:15

Såg nyss om filmen The losers, och om jag minns rätt så tyckte jag att den var underhållande och bra första gången jag såg den för ett år sedan men nu när man såg om den så tycker jag att den framför allt duger fint som bakis-söndagsaction men inte till så mycket mer. Den var inte riktigt lika underhållande som jag vill minnas att den skulle vara. The losers har en ganska standard-story med några tuffa snubbar som vill ta hämnd för att de blivit bedragna! Det har man hört x antal gånger tidigare och det har också gjorts x antal gånger bättre än vad det är här. 


Men en del saker var ganska bra fortfarande- Jensen är en sådan där klassisk "tönt" som brukar finnas med i sådana här gäng, och han är rätt så underbar när han infiltrerar ett företag och dels kommer sjungande och dels låtsas ha "paranormala krafter" när han är nära att bli gripen.


Zoe Saldana får jag omvärdera lite, men samtidigt gör hon ingenting extraordinärt i rollen som mystisk femme fatale men hon kan helt klart vara riktigt bra i actionfilmssammanhang, och det bådar ju jävligt gott inför Colombiana där hon har huvudrollen som yrkesmördare. Ska bli riktigt nice att se den filmen!


Men, kort och gott, The losers håller inte riktigt för att se om en andra gång faktiskt även om den funkar om man inte har något annat för sig. 










 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards