Alla inlägg under augusti 2011

Av theotherside - 5 augusti 2011 20:09

Filmen som i Sverige kommer bli känd som "filmen där Joel Kinnaman är med" ser inte speciellt lovande ut och det ser tämligen välbekant ut- utomjordingar på jorden än en gång! Nåja, får hoppas på att filmen ändå har något att plocka fram ur rockärmen...







http://www.moviezine.se/artikel/7968-trailer-till-kinnamans-alienfilm











 

Av theotherside - 5 augusti 2011 20:06

Oh, äntligen en bild på hur "nya" Superman kommer att se ut och hur dräkten kommer att se ut. I och för sig syns inte speciellt mycket på den här bilden, men man får ändå en liten försmak av att den nya Superman-filmen kommer att vara en aning mer allvarlig jämfört med vad Superman returns var, eller? Och det är lite för tidigt att säga huruvida Henry Cavill blir bra eller inte som nya Superman, men rollistan i övrigt ser mer än jävligt underbar ut så lite, lite hoppas man ändå på den här filmen.







 

Av theotherside - 5 augusti 2011 18:48

Det ser kanske en smula gammeldags ut, men jag tycker ändå att filmen Creature verkar vara ganska lovande- lite hederlig,old fashion-monster-springa-ifrån-skräck brukar kunna vara ganska underhållande och det tror jag att den här kommer att vara.







http://www.youtube.com/watch?v=1TiBa7mc98M










 

Av theotherside - 5 augusti 2011 11:45

Vipaka låter som att det kan bli en ganska intressant film, och Forest Whitaker brukar sällan göra någon besviken. Kanske lite dåligt med Voodoo inblandat dock, men om man lyckas göra det på ett bra sätt så kan Vipaka bli riktigt bra. Återstår att se vad det blir av den här filmen!






http://www.moviezine.se/artikel/7960-whitaker-och-mackie-i-voodoorysare










 

Av theotherside - 5 augusti 2011 10:44

Oj, det ser ut som att TV4 spänner musklerna och vill gå ut stenhårt under hösten för att locka till sig så mycket tittare som möjligt efter att SVT tydligen har dominerat med sin Allsång på Skansen i sommar. 


Men blir det inte lite för mycket av det goda? I alla fall vad gäller Fångarna på fortet. En gång för länge sedan, närmare bestämt i början av 90-talet, så nöjde sig TV4 med att sända Fångarna på fortet en gång i veckan, nämligen på fredagskvällarna! Det räckte gott och väl och under veckan kunde man prata om det som hade hänt på Fortet och man hann börja längta efter nästa program. I överlag tycker jag också att det var bättre förr, irriterande intervjuer som pågår mitt under tävlingsmomenten där deltagarna får sitta och säga rakt in i kameran att den och den utmaningen var sååå svår osv. Dessutom var det mer spännande och mystiskt att "vara på fortet" när man var yngre, jag vet inte om riktigt samma känsla av mystik framgår till dagens unga som ser på programmet... 

Men fyra program i veckan känns- för mycket!


Annars kommer jag varken att se på Idol ( eller snarare, glimtar av programmet kommer man kanske att titta på men inte blir det speciellt mycket) och Robinsson har jag gett upp helt och hållet sedan programmet lämnade SVT.


Nej, förutom Fångarna på fortet så ser jag bara fram emot Robert Gustafssons nya serie som jag hoppas kommer att vara riktigt bra!







http://www.expressen.se/noje/1.2518808/det-hostas-for-tv4-succeerna









 

Av theotherside - 4 augusti 2011 14:41

Härligt att Katrina Bowden ska vara med i sammanlagt två skräck/thrillers-filmer- dels i uppföljaren Piranha 3DD och även i Nurse 3D... Ohja, man förundras över vilka fantasifulla titlar dagens filmer får... Jag menar, se bara- Piranha 3DD och så Nurse 3D. Suck.


Emellertid låter handlingen till Nurse 3D lovande, det låter i alla fall som en film som jag kommer att kanske tycka om. Framtiden får utvisa om filmerna blir något sevärt, trots fantasibristen i titlarna, eller inte...







http://www.moviezine.se/artikel/7954-30-rock-stjarna-blir-mordisk-sjuksyrra











Passar onekligen i en roll som sjuksköterska som lurar in otrogna män i olika dödliga fällor?;)  Återstår att se vilka andra kvinnliga skådisar som får axla nursemördar-rollerna och hur många de blir. 

Av theotherside - 4 augusti 2011 11:14

Jag tror jag kommer att läsa Dolph Lundgrens bok Fit forever ( när den kommer ut på biblioteket i alla fall, jag tror inte att jag kommer att köpa den ) och det mest för att jag är lite nyfiken och vill veta mer om den här mannen men också att han började träna när han var spinkig tonåring och sedan fick bättre självkänsla när han tränade upp kroppen- något som ganska många kanske kommer att känna igen sig i? 






http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13417216.ab








 

Av theotherside - 4 augusti 2011 11:11

Härligt med mer bilder och material som kommer från inspelningarna, även om kanske just de här bilderna inte gav mig speciellt mycket. Man längtar ändå efter filmen så de här bilderna gör ingen större skillnad direkt!






http://www.moviezine.se/artikel/7953-fler-bilder-fraringn-dark-knight-rises







 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards