Alla inlägg den 7 augusti 2011

Av theotherside - 7 augusti 2011 23:08

Jag tror ju inte att den nya filmen på något sätt kommer att kunna jämföras med de filmer som Arnold Schwarzenegger spelade titelrollen i, men å andra sidan så spelar det inte så stor roll. Efter att ha sett en fightscen från filmen så är jag övertygad om att filmen kommer att vara våldsam och blodig, och det är det viktigaste- ingen mestig produkt som inte visar blod och avhuggna huvuden, Conan är ingen barnstory direkt.


Och det vore jävligt nice om de lyckas med föresatsen att få med Arnold i en eventuell fortsättning, om den första filmen lyckas! Vi får se hur det går snart, då det inte är så länge kvar innan nya Conan gör entre. Men jag tycker fortfarande att Jason Momoa känns fel som Conan, men jag får väl se om jag ändrar mig efter att man har fått se resultatet...






http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article13430621.ab








 


Av theotherside - 7 augusti 2011 14:20

Jag vet inte riktigt vad som var meningen med den här lilla artikeln i Expressen, som kort och gott handlar om att Beyonce beundrar sin vän Gwyneth Paltrow... Känns som lite sommar-brist-på-nyheter, liksom. Och jag vet inte heller riktigt varför jag skriver om det, mer än att jag inte tycker att Beyonce har något att eftersträva längre- hon säljer massor med skivor, hon är en av världens största kvinnliga artister, hon är fantastiskt snygg och samtidigt som hennes filmkarriär kanske skulle kunna gå lite bättre;P





http://www.expressen.se/noje/musik/1.2520781/beyonce-vill-bli-mer-som-paltrow









 

Av theotherside - 7 augusti 2011 02:00

Jag kunde inte låta bli att se om Crank: High voltage, bara för att jag var sugen på något svettigt och stundtals ganska sjuk action och den här filmen har ju en hel del av den varan. Men det är inte alls lika roligt att se om filmen, som det var första gången man såg den. Och uppföljaren är inte riktigt lika helgjuten och bra som den första filmen var, även om jag inte kan klaga på de galna infall och sidosaker som händer genom filmen. Crank-filmerna är de filmer som jag skulle göra om jag fick leka av mig i Hollywood någon gång!




Det finns verkligen många "roliga" scener ( smaken är som bekant som baken så sådant jag finner roligt kanske andra tycker är löjligt) men:

* En strippa med silikoninlägg får skott i båda brösten vilket gör att implantaten rinner ut...

* En kille som var med en kort stund i första filmen är hos psykologen för att bearbeta mötet med Chev "fucking" Chelios men en pistolskott ändar hans liv just när han ska strunta i rädslan och gå och leva livet.

* En galen kinesisk kvinna, spelad av Ling Bai, som ser Chev som någon slags Kevin Costner.

* Chev och hans flickvän Eve har sex på en travbana, en häst hoppar över dem medan de gökar och Eve tittar, ganska förtjust, på hästens kuk;P



Ja, det finns fler scener som jag inte kommer ihåg just nu, men den här filmen är fylld med sådant. Det är lite det som är Crank-filmernas charm, man vet aldrig riktigt säkert vad som kommer att hända.


Crank: High voltage är jävligt underhållande och rolig, men jag tycker bättre om första filmen av någon anledning. Jag hoppas att det blir ytterligare en film, jag vill se mer.








 


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards