Alla inlägg under augusti 2011

Av theotherside - 25 augusti 2011 02:15

Herregud, hur länge ska det pågå egentligen, att länder kan svartlista musik, film, underhållning etc?! Vi ska vara glada över att vi bor i Sverige ändå, vad jag vet så förekommer i alla fall inga idiotsaker som svartlistning av varken musik eller film.


Men Kina förnekar sig inte och tycker att musik av Lady Gaga, Beyonce, Backstreet boys kan orsaka skada för "nationell kulturell säkerhet"....;P Då måste Sveriges och stora delar av den övriga världen lida oerhärd nationell kulturell säkerhet-skada i så fall!





http://www.expressen.se/noje/1.2538932/lady-gaga-svartlistad-i-kina









 

Av theotherside - 25 augusti 2011 01:15

Är det någon som verkligen har saknat gruppen Aqua?! Låtar som Barbie girl och Doctor Jones var ingenting som spelades hos mig under deras "storhetstid" någon gång på nittio-talet, men sedan försvann de ju från rampljuset och sångerskan gjorde ju ett försök som skådis och lyckades hyfsat bra med Befria oss från det onda, så jag tycker hon ska hålla sig i filmvärlden istället. Känns inte direkt motiverat att Aqua returns och ska sprida sin icke-musik igen... 








http://www.expressen.se/noje/1.2538931/aqua-far-storhetsvansinne










 




Av theotherside - 23 augusti 2011 19:45

Värmer upp lite inför premiären av Fångarna på fortet ikväll 20.00 på TV4 genom att kolla in lite härliga, schyssta klipp från tidigare säsonger på Youtube. Det finns ju en hel del klipp upplagda där, och även på TV4:s hemsida hittar man en hel del härliga klipp men det är mest nostalgiskt att titta på de äldre avsnitten då Fångarna på fortet var som störst. 



En liten, modern klassiker är när Blondinbella medverkade i programmet;P

http://www.youtube.com/watch?v=fI5WoKCKKsg




http://www.youtube.com/watch?v=TAL89kaqw6Y







 

Av theotherside - 23 augusti 2011 19:00

Jag försöker med allt mer frustation att botanisera i sko-djungeln, närmare bestämt damskor-djungeln, för att om möjligt finna något som man kan ge bort i present men det lutar åt att det helt enkelt blir att ge bort ett presentkort istället så får hon själv ge sig ut i denna snåriga djungel som består av pumps, boots, klackar etc etc. Det är nästan hopplöst att försöka hitta något snyggt och vad vet jag vad som är inne i den här världen just nu?;P







 

Av theotherside - 22 augusti 2011 19:00

Jag kan inte riktigt påstå att jag tycker att de kommande filmerna från Pixar låter så intressanta eller riktigt bra ens, men det är lätt att säga såhär långt i förväg och gissningsvis kommer filmerna att överraska, som nästan alla andra filmer från det här bolaget har gjort hittills. Men en "resa i den mänskliga hjärnan", kan det verkligen bli en rolig film? Nja, jag tvivlar en aning faktiskt men som sagt, man får väl se vad det blir utav det.


Att göra en film om dinosaurier som inte dör ut av en meteorit låter däremot lite mer intressant och det tror jag kan bli en riktigt härlig film.


Den film som ligger närmast i tiden, Brave, ser sisådär ut men i och för sig har man ju bara fått se en kort teaser av den hittills, så jag hoppas att det ändå kommer att bli bra. Sen återstår det att se om Pixar klarar av att fortsätta leverera på den höga nivå som de hitills har lyckats hålla...





http://www.svd.se/kultur/dinosaurier-nasta-for-pixar_6406185.svd









 

Av theotherside - 22 augusti 2011 16:15

Man blir inte direkt förvånad över att det nu visar sig finnas ett manus för en femte film om Vietnamsoldaten Rambo, men man tycker ju att det borde räcka någon gång men i tider av fantasilöshet och otaliga remakes är det dessvärre inte så konstigt att man vill fortsätta att mjölka ett så inarbetat varumärke som Rambo trots allt ändå är. 


Lite lovande låter det i alla fall att man ska göra som i första filmen och låta handlingn utspelas i en mindre stad istället för att låta Rambo leka tredje världskriget på egen hand i någon djungel. Återstår att se vad det blir utav detta!




http://www.moviezine.se/artikel/8076-rambo-5-paring-g










 

Av theotherside - 22 augusti 2011 03:15

Men fy vad taskigt gjort av Riley Keough att sno en roll för Lindsay Lohan som håller på med sitt comebackande... Har inte Lohan redan gjort ett comeback-försök förresten?! Neh jag tror det är mer eller mindre kört för Lohan, det är i alla fall inte många som vill arbeta med henne och det är än färre som vill se en film som hon är med i. Antingen slutar hon med skådespeleriet helt och hållet och börjar ägna sig åt något annat, eller så medverkar hon i helt andra typer av filmer som kanske passar henne bättre...





http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article13500795.ab







 

Av theotherside - 22 augusti 2011 02:15

Har blivit lite förtjust i kvinnan som är med i den här reklamfilmen, hon i svarta kläder, svart hår i hästsvans samt svart mascara som verkligen passar för hennes ögon... Ja, reklamen i övrigt lägger jag inte direkt märke till dock;P Någon som råkar veta vad den där kvinnan heter?! 






http://www.youtube.com/watch?v=1uSoUNQ1aUQ










 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards