Alla inlägg under mars 2011

Av theotherside - 12 mars 2011 19:47

Det har inte varit någon bra lördag, samtidigt som det har varit en lite annorlunda lördag. Men det som har varit mindre bra har varit det faktum att jag har haft en huvudvärk som inte riktigt har brytit ut, men det har ändå gjort mig seg och på ett halvdåligt humör.

Men det har trots allt varit en helt okej lördag- det började med mycket skidtittande, bland annat dam- och herrarnas skidskytte som tyvärr inte blev någon stor framgång. Sedan har man tittat på slutspelet i elitserien också, matchen mellan Färjestad och Brynäs var ganska underhållande och det hände hela tiden saker. Och desto roligare var det att Luleå slog Skellefteå ännu en gång, den här gånge med 3-2. Yes!

Men det som har färgat den här lördagen mest av allt är att jag har sms:at en hel del med Åman, och det var jävligt länge sedan sist! Tyvärr, måste jag säga samtidigt. Vi har väl inte direkt snackat om de "stora sakerna" utan bara haft ett trevligt och härligt samtal, där vi pratat om allt och ingenting. Underbart och härligt har det varit faktiskt, och jag har saknat det. Det får gärna fortsätta såhär också. 

Av theotherside - 12 mars 2011 01:33

Ja, begåvningsreserven anmäler sig för tjänstgöring;P Jag satt och såg på film     (visserligen en film som jag redan hade sett) och så somnade jag, och sitter här nu och är pigg och alert igen. Inte bra! Fan vet när man lyckas somna nu... Bra gjort av mig, med andra ord. 






  

Av theotherside - 12 mars 2011 01:20

Ja, från början tyckte jag att uppfräschningen av Parlamentet fungerade och de medverkande komikerna i det första programmet verkade vara taggade till tänderna och det såg lovande ut. Men nu har det börjat gå alltför mycket på rutin igen, ungefär samma skämt framkastas hela tiden och publiken skrattar åt ALLT, hela jävla tiden som om de vore instruerade att skratta precis hela tiden- skit samma om det är roligt eller inte, skratta eller lämna studion, verkar vara den deal som TV4 har med publiken... 

Näh ta in lite nya, hungriga komiker istället ( eller har det här landet brist på komiker så gamla måste återanvändas ända till dess de trillar av pinnen)? Var finns dagens Killinggänget? Var finns morgondagens komiker?! De sitter i alla fall inte i Parlamentet... 

Nej, förnya ännu mer, gör om allt, skaka om i grytan, vaska fram lite vettiga komiker, rör om massvis och tillsätt lite bitterhet och smartness a la Betner och därefter så kanske Parlamentetsoppan smakar en aning bättre... Eller lägg ned alltsammans, Parlamentet är som den där envisa dinousarien som envetet vägrar att dö ut och lämna plats till en ny förmåga!




Saknad i Parlamentet av mig. När Gustafsson medverkade kunde man i alla fall räkna med några roliga skämt!  

Av theotherside - 11 mars 2011 21:31

Det är tråkigt att man ska vara så trött nu när det äntligen är fredag, men samtidigt har man inte direkt några planer som kan göra en piggare så jag antar att jag inte ska klaga;P Blir nog en ganska lugn helg, om ingenting oförutsett inträffar.

Av theotherside - 10 mars 2011 22:29

Ja, herregud! Den tydligaste filmtrenden under 2011 har hittills varit att det kommer en hel del reboots hela tiden, och det ter sig alltmer absurt hela tiden- Doom var inte direkt någon höjdare och jag betvivlar att den här rebooten kommer att bli så mycket bättre ( ja, trots att den är i 3D så tror jag inte den blir någon större framgång). Återstår att se hur det verkligen blir av det här, men man kan ju alltid hoppas på att de ändrar sig...



http://www.moviezine.se/artikel/6907-doom-faringr-en-reboot







  

Av theotherside - 10 mars 2011 18:20

Oj så jävla härligt det vore om det här ryktet verkligen visar sig stämma. Hopkins skulle bli en av de allra bästa Bond-skurkarna på väldigt länge, och om det blir en skurk som liknar Blofeld så skulle min lycka vara gjord för jag har saknat en sådan där riktig superskurk som Bonds emines länge nu! Hoppas, hoppas att det här kommer att bli något utav!




http://www.moviezine.se/artikel/6906-hopkins-blir-bond-skurk








  

Av theotherside - 9 mars 2011 22:56

Ibland känns det som att livet bara snabbspolas framåt hela tiden. Man hinner knappt med...







  

Av theotherside - 9 mars 2011 22:17

Ja, jag tror jag är redo för framtiden- i alla fall för framtidens nät för mobilt bredband, som jag hoppas väldigt mycket på... Men jag är osäker på om det skulle tjäna något till att köpa ett modem som är "4G ready" då jag förmodligen kommer att få vänta länge innan jag kan få tillgång till 4G-hastigheter. Jag tror inte ens att det kommer att byggas ut med några nya nät eller master i närområdet där jag bor, då det knappast kommer vara ekonomiskt hållbart att göra det. Men jag undrar lite om man inte kommer att få "bättre" täckning även om man inte får tillgång till 4G, att Turbo 3G kanke kan påverkas uppåt på något sätt av att 4G finns i "närheten";P




http://www.youtube.com/watch?v=lkdZ_YkK-fE





  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards