Alla inlägg under oktober 2011

Av theotherside - 4 oktober 2011 00:47

" Det japanska originalet kom 1998 och tre år senare kom en mycket lyckad amerikansk remake. Sedan har det kommit både japanska och amerikanska uppföljare. Denna gång så jobbar jänkarna och japanerna parallellt med varsin 3D-version. DreamWorks arbetar med den engelskspråkiga versionen av The Ring 3Dmedan Kadokawa Shoten Company arbetar med Sadako 3D. Några regissörsnamn har vi dock inte.


Nu har det däremot släppts ett officiellt synopsis till den japanska filmen. Författaren Koji Suzuki som skrivit The Ring-böckerna och manuset till Sadako 3D har antytt tidigare att även den nya filmen kommer att innehålla en scen där Sadako kliver ut ur tv-rutan. Så här lyder synopsis:


”Akane är en gymnasielärare som hör ett rykte från sina elever om att det finns verkliga bilder på Internet av någons självmord. Filmerna sägs driva alla som ser det till att också begå självmord. Akane tror först inte att ryktet stämmer, men när en av hennes kvinnliga elever dör efter att ha sett filmen dras hon och hennes pojkvän Takanori ödesdigert in i det hemska som har skapats av mannen som visas i självmordsfilmen – Kashiwada. Kashiwadas avsikt är att skapa kaos i världen genom föra tillbaka Sadako och kraften i hennes förbannelse. Nu måste Akane bekämpa Sadako och Kashiwada för att rädda livet på sig själv och Takanori”.


Från rysarnytt.se




Det här låter riktigt intressant och man får hålla tummarna för att den här fortsättningen på den japanska The Ring-serien blir lyckad.







 

Av theotherside - 3 oktober 2011 06:52

Haha jag tycker om den här reklambilden. Den fångar uppmärksamheten med en smårolig text, Akta musen, så man undrar vad det där handlar om egentligen och sen när man tittar nedåt ser man att det är en tvål som det handlar om! " Ditt underliv lever ett hårt liv, använd en snäll tvål" haha ja sannerligen!









 

Av theotherside - 2 oktober 2011 18:46

Ja, jag vet inte jag men i alla fall så tycker jag att man kan få skämta om nästan allt och i det inräknar jag vår "kära" kungafamilj. Och det har som varit öppet mål för skämt om framför allt kungen sedan det skrevs spaltmeter om eventuella sexaffärer, otrohet och samröre med kriminella element och dylikt. Det här onaniskämtet som serverades av Robin Paulsson är ingenting jag blir upprörd över, mest av allt är det tämligen billigt och av den nivå som man kan förvänta sig av svenska s.k "komiker". En billig poäng, publiken i studion vrålskrattar som om de aldrig har hört något roligare tidigare på automatik och därefter stora rubriker i Aftonbladet om "grovt skämt om kungafamiljen" och ja, allt rullar på i vanliga gammal ordning.

Men att skämta om kungen och kungafamiljen, jafan det ska man definitivt få. Vi är inte kvar i medeltiden där det innebar dödsstraff att yppa en enda missriktad åsikt angående kungen. 


I övrigt tycker jag att premiären var ett halvdant avsnitt, men Robert Gustafsson var ändå bra trots det...



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article13715628.ab









 






Av theotherside - 2 oktober 2011 01:26

Den nya tidens utvandring handlar inte så mycket om att komma till drömmarnas land USA och Amerika för att skrapa ihop matfödan och odla potatis och söka ett nytt liv helt fritt från fattig-Sverige, nej i dag exporterar vi gladeligen våra svenska skådespelare över Atlanten och sitter hemma i tv-sofforna och hoppas att de ska bli stora stjärnor. 

Senast i raden av svenska exporter ser ut att vara Helena Mattsson som har fått en roll i tv-serien Nikita. Mattson ska också spela yrkesmördare i filmen Guns, girls and gambling. Och jag vet inte... Men det börjar bli tröttsamt att läsa om alla som förväntas ha ett nytt härligt framgångsrikt liv i Hollywood. Börjar det liksom inte räcka nu?




http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13711341.ab










 

Av theotherside - 1 oktober 2011 00:53

Någon mer än jag som ser fram emot The Avengers?;P Den här filmen kan antingen bli ett riktigt magplask eller riktigt epic. Att samla alla hjältar under ett och samma tak är antingen smågalet eller genialiskt, men ett litet riskprojekt känns det som att det är trots allt. Det är så mycket som kan gå fel, så otroligt mycket. Men nu ska man inte måla fan på väggen redan, utan hoppas på att det blir en riktigt bra film, även om man är lite småtrött på alla superhjältefilmer som sköljer över oss just nu.




http://www.moviezine.se/artikel/8406-se-the-avengers-in-action








 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards