Alla inlägg under oktober 2011

Av theotherside - 13 oktober 2011 14:00

Jag tycker att Aftonbladets filmnörd i just det här programmet har helt rätt när han säger hur Hollywood har helt fuckat upp vår föreställning om hur kärlek ska se ut och nämner sedan tre saker som bara händer på film och aldrig i verkligheten, speciellt klassikern där de två blivande personerna som ska bli förälskade i varandra springer in i varandra och kaffe eller matrester flyger vilt överallt. Det knepet användes redan av Charlie Chaplin. En annan sak som brukar ske i romantisk film är när de två förälskade personerna kysser varandra offentligt och alla runtomkring börjar "spontant" att applådera... Hur ofta händer det egentligen? Förutom kanske på bröllop, får man väl hoppas i alla fall.

Nej, jag tror framför allt tjejer får en helt orealistisk bild av vad kärlek är genom att konsumera sådant här dravel. Visst, man kan säga att det är att fly in i en dröm och många klarar av att hålla dröm och verklighet åtskilda, men i för många fall verkar det som att den här gränsen mellan fiktion och verklighet inte finns. Vilket leder till alldeles för högt ställda förväntningar på mr Perfect, något som han aldrig kommer att lyckas efterleva.

Så gå inte på kärleksdravlet från Hollywoo-fabriken!


Cirka 32.21 finns de här sakerna listade i klippet.


http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/film/nojesbladetfilm/article13771435.ab








 

Av theotherside - 13 oktober 2011 11:18

Fullt upp för Ben Stiller framöver! Jag har inte sett förlagan, tv-serien Rentaghost. Har den visats i Sverige?! Det låter lite som att man har tagit idéen från Ghostbusters men gjort om den till en lite egen version. Hur som haver, tror det kan bli riktigt nice med en film baserat på den serien i alla fall.





http://www.moviezine.se/artikel/8510-ben-stiller-aktuell-for-overnaturlig-komedi








 

Av theotherside - 12 oktober 2011 23:00

Synd att man inte har tillgång till det senaste numret av Esquire;P I och för sig så gråter jag inte tårar av blod över det heller då jag inte är något gigantiskt Rihanna-fan.





http://www.expressen.se/noje/extra/1.2589517/rihanna-poserar-naken-i-esquire










 



Av theotherside - 12 oktober 2011 15:28

Enligt dagensmedia så vill Twinrix förmedla samma budskap men på ett mer positivt och lättsamt sätt än vad de har gjort tidigare. " Filmerna kommer att ha samma budskap som Twinrix tidigare reklamfilmer men inte vara lika pedagogiska, utan istället fungera som en påminnelse om att vaccinera sig innan semestern".


Och visst är kanske framför allt den här en påminnelse om att vaccinera sig, en trevlig påminnelse;D

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LAo_II4GTVk





 

Av theotherside - 12 oktober 2011 09:08

Härligt att Bardem är klar som Bondskurk i den kommande Bondfilmen som tydligen ska heta Skyfall! Jag tror mig kunna ana vilken skurk Bardem ska spela, men det återstår att se framöver om jag har rätt eller inte. Blir mycket intressant med den kommande Bondfilmen, finns tecken på att den kommer att bli bra mycket bättre jämfört med vad Quantum of Solace var.



http://www.moviezine.se/artikel/8501-javier-bardem-om-skurkrollen-i-bond-23







 

Av theotherside - 11 oktober 2011 15:22

Det ser inte ut som att I melt with you är en film som jag vanligtvis skulle bry mig om eller ens kolla upp trailern till, och den ser inte heller ut att vara särskilt spännande även fast man förstås undrar vad de tre vännernas gemensamma hemlighet kan handla om, men den enda anledningen till att jag överhuvudtaget kollade upp I melt with you är på grund av att Sasha Grey finns med i rollistan. Jag vet inte hur stor roll hon har i den här filmen, men enligt trailern så verkar hon inte inneha någon direkt "huvudroll" tyvärr.

För den som inte vet vem Sasha Grey är rekommenderar jag att ni googlar på henne, så borde det tämligen omgående framgå vad hennes huvudsysselsättning består av;P Men det är lite roligt med porrskådisar som går vidare till att bli "riktiga" skådespelare. En balansgång som inte lyckas för alla, verkligen inte, men Sasha Grey verkar vara undantaget som bekräftar regeln.




http://www.youtube.com/watch?v=CTGC5Ot23KU








   

Av theotherside - 11 oktober 2011 13:45

Att Storbritannien blev hyllade av Kina när de skulle ta i med hårdhandskar mot sociala sajter efter kravallerna tidigare i år verkar inte ha varit en tillfällighet, för nu ska det spärras och ha sig på Internet igen genom att bredbandsbolag ska spärra porrsidor. Vad blir nästa grej som spärras? Någon obehaglig sida som kritiskt granskar den kommande diktaturen Storbritannien? 

Visst, argumentet att man vill skydda barnen genom det här tilltaget går alltid att använda sig av, det är ett säkert kort. Nästa gång är det... ja, barnen igen som ska skyddas genom att inskränka andra sidor. Ett nytt påhopp på sociala sidor kommer garanterat inom kort- även på de sidorna finns det sådana som vill barn illa, tyvärr.

Det måste finnas andra sätt att skydda barnen på istället för att ta till odemokratiska medel och i förlängningen censur och blockeringar! 




http://www.metro.se/nyheter/operatorer-borjar-sparra-porrsajter/EVHkjk!XXIuhyPWcfxAE/








Snart en förbjuden, spärrad, blockerad sida i Sverige? Vi gillar ju att gå efter USA/Storbritanniens initiativ, så helt omöjligt är det inte...




Av theotherside - 11 oktober 2011 02:15

Jag provsökte, mest på skoj men man vet ju aldrig, på en tjänst som Slitz annonserat, och den gick ut på att man skulle få komma dit och få "träna" på att skriva. Jag vet att chanserna är minimala men vadfan, man vete ju aldrig! Hur häftigt skulle det inte vara egentligen att jobba på Slitz... Hoppas på svar i alla fall, även om det blir negativt;P














 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards