Alla inlägg under oktober 2011

Av theotherside - 11 oktober 2011 00:17

Porrfilmsparodin av tv-serien Arkiv X, The sex files: A dark XXX parody, måste jag faktiskt säga är ganska rolig. Inte så sexig direkt, men å andra sidan hade jag inte väntat mig det heller. Jag tycker att Kimberly Kane gör ett bra jobb som Scully, men däremot är skådisen som gestaltar Mulder inget vidare;P 






 

Av theotherside - 10 oktober 2011 22:08

Jahapp så har man sett Ashton Kutchers entre i tv-serien och den var väl... sådär. Tyckte inte alls det var vidare bra direkt. Saknade Charlie Sheen, tycker det funkade mycket bättre med honom och att det var bättre humor då. Men jag antar att man får ge den en chans i alla fall och se några avsnitt till innan man avkunnar domen över "nygamla" Two and a half men!












 

Av theotherside - 10 oktober 2011 15:06

Ärsch, anledningen till att Emma Stone inte vill vara naken inför kamerorna skulle vara på grund av hennes farsa och hans reaktioner. Inte dags att frigöra sig från honom nu och strunta i vad han tycker och säger?!;P Och ska man tolka det här som att filmen Friends with benefits och deras "omtalade" sexscener inte är så vansinnigt vågade i alla fall?!




http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article13757849.ab








 

Av theotherside - 10 oktober 2011 01:05

Nja, jag vet inte om det finns något direkt bra att säga om den här filmen! Det enda bra jag kunde finna var en drömsekvens och att Kelen Coleman gick omkring filmen igenom i ett par löjligt korta jeansshorts. Utöver detta fanns inte direkt mycket att hurra för.



Men vad skulle man vänta sig av en Children of the corn-uppföljare. Hur många finns det egentligen?! Den här filmen är säkert den åttonde eller kanske till och med nionde i den här serien... Men kunde man inte ha ansträngt sig lite, lite åtminstone...?


Nej, undvik den här. Om ni inte har lust att se en riktigt dålig, förutsägbar och tråkig film.





 

Av theotherside - 9 oktober 2011 18:11

Sveriges första arena för e-sport är invigd och spelarna ser redan fram emot att i ett fullsatt Globen få spela finaler i framtiden. Är det bara jag som inte begriper poängen med att man ska sitta och titta på medan andra spelar?! Jag blir uttråkad av att stå/sitta bredvid någon som sitter och spelar, och det är ju betydligt roligare att spela själv istället för att sitta och titta på. Visst kan man ju se till att engagera sig mer än vad jag gör, man kan ju komma med tips till spelaren eller dylikt och sedan kanske man har en favoritspelare som man hejar extra mycket på men... Ändå! Sitta på en läktare och heja på spelare och titta på vad de gör på stora skärmar?! Nehe, nej tack. Jag förstår inte alls vad lockelsen i det skulle kunna vara...




http://svt.se/2.22620/1.2560687/sveriges_forsta_e-sportarenan_invigd







 

Av theotherside - 9 oktober 2011 16:21

Jag tror att framför allt tv-serien Scrubs, som i andra fall är genialisk, har spridit en lite negativ bild av manliga sjukskötare. Vad jag minns från serien så är de flesta manliga sjukskötare ganska "fjantiga" eller har något extremt beteende. Jag vet inte hur fallet är med andra serier som utspelas i sjukhusmiljö eftersom jag inte tittar på sådana, men jag tror att sådana här serier kan hjälpa till med att sprida en annan bild av just manliga sjukskötare.

Sedan vet jag inte vad jag ger den här undersökningen som visar att "manlighetsideal hindrar yrkesval". Det är nog fallet så att som man frågar får man svar, och de tillfrågade är väl inte representiva för alla män och killar i Sverige. 

Samtidigt finns ett stort överskott av kvinnor på de här utbildningarna, så vill man locka till sig män så får man allt börja göra reklam för det, eller är det svårt att locka till sig just killar till en utbildning? Så får man ju inte göra, i det här landet. 



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13751769.ab







 

Av theotherside - 9 oktober 2011 02:16

Nej inte ens i den här, den andra trailern, så blir jag speciellt sugen på att se den här filmen! Den verkar bara vara dålig helt enkelt...




http://www.youtube.com/watch?v=o8SntiHYhFQ&feature=player_embedded









 

Av theotherside - 8 oktober 2011 14:48

Jag är inte odelat positiv till att Simpsons fortsätter med åtminstone två säsonger till, men samtidigt hade jag nog blivit lite ledsen om serien hade blivit nedlagd. Men det måste ta slut någon gång, det begriper man ju och de senaste säsongerna har inte tillhört seriens bästa direkt så det börjar kännas lägligt att avrunda tv-serien åtminstone men kanske fortsätta med två, tre långfilmer istället? 



http://www.svd.se/kultur/simpsons-lever-vidare_6535201.svd







 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards