Alla inlägg under augusti 2012

Av theotherside - 22 augusti 2012 22:00

Jag har sett originalfilmen för många, många år sedan och har den inte direkt i färskt minne och det var inte heller någon jag älskade, men jag hatade den inte heller vill jag minnas, så för min del tycker jag inte att det gör något att även den här figuren ska få sig en reboot. Det kan han allt få faktiskt, gamle Roketeer. Men det är mer själva andan av att allt numera måste få en omstart eller liknande som jag inte tycker om. Enough is enough, men det verkar aldrig ta slut tyvärr...



http://www.moviezine.se/artikel/11087-disney-gor-the-rocketeer-reboot









 

Av theotherside - 22 augusti 2012 21:38

Det känns som att det är enda anledningen till varför man frigör de roliga bifigurerna från Dumma mej och ska ge sig på att kasta in dem i ett självständigt äventyr istället. Det tycker inte jag låter något vidare alls, jag tycker att de här figurerna passar alldeles utmärkt som roliga bifigurer istället för att fylla ut dem med en huvudroll i en egen film. Men det är klart, publiken gillade de här filurerna och som man har sagt ända sedan stenåldern "man ska smida medan järnet är varmt"...




http://www.moviezine.se/artikel/11086-miniorerna-fraringn-dumma-mej-paring-egna-aventyr








 

Av theotherside - 22 augusti 2012 15:59

Följde nyss med i den alltid lika intressanta sexchatten på Aftonbladet där Linn Heed står för svaren och du ställer frågorna, och en fråga tyckte jag fick ett riktigt bra svar, nämligen:


" Ja du, därför att fantasi och verklighet är två skilda ting. Att fantisera om något förbjudet och kanske för en del gränsöverskridande kan var det mest sexuellt upphetsande, men att realisera detta, kan kännas precis tvärtom, äckligt, skrämmande osv. Tillåt dig själv att bli upphetsad av dina fantasier. Det är inget fel i det."

 

Ni kanske kan tänka er vilken frågan var, men huvudsaken här är nämligen att fantasi och verklighet är två skilda ting och att fantisera om något förbjudet  kan vara riktigt upphetsande samtidigt som man aldrig kan tänka sig att göra det i verkligheten.

 

 

 

 

 

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article15292445.ab










 

Av theotherside - 22 augusti 2012 00:54

Det kanske är tillfälligheter eller så är det inte det, men det faktum att Nicolas Cage och John Cusack spelar ihop i en film igen sedan de gjorde det sist i Con Air, ja... Cage har ju nästan gått ned sig totalt tyvärr, och Cusack verkar vara påväg åt samma håll om man betänker hans senaste insats i The Raven. Två föredettingar som sammanstrålar, typ? Nej usch hoppas inte det... Men jag gillar trailern till den här, även om jag inte tycker om filmer som bygger på sanna storys, i alla fall i sådana här sammanhang. Ändock, det här ser ganska sevärt ut, faktiskt!









Av theotherside - 19 augusti 2012 04:45

En del härliga ( väldigt vågade) skämt blandat med lite väl uppenbara och upprepande men sammantaget tycker jag att den här var helt okej, faktiskt. Enligt andra så är den här tydligen inte lika bra som Borat eller Bruno, men det vet jag inget om eftersom jag inte har sett dem. Ja jag vet, dåligt. Och Borat borde man kanske ha sett vid det här laget, men som ursäkt kan jag väl nämna att den typen av humor förmodligen inte faller mig på läppen för jag gillar mer den typ av humor som finns i The Dictator.




LÄS INTE MER OM DU INTE SETT FILMEN.





Det skämtas överraskande fritt och bra om just diktatorer, kanske inte så konstigt med tanke på vad filmen handlar om, men att det ändå går att skämta om saker som " du fick tyvärr en flicka, var är soptunnan" eller " blir det en pojke eller abort?" och om känsligare ämnen som 9/11 2012 eller självmordsbombare alls, det trodde jag faktiskt inte. Att Sacha Baron Cohen kan hålla ett litet brandtal om "demokratin" i USA samtidigt som han ger kritik åt den är ju helt fantastiskt, men det trodde jag man hade klippt bort redan i klipprummet men tydligen så är Cohen kanske för stor numera så ingen kan eller får gå in och peta i materialet?

Men det känns ojämt också ibland och lite för många gånger skämtas det om vilken idiot diktatorn är, och en gång för mycket skämtas det om saker som kvinnor, barn och hur ensam diktatorn är.



               


De övriga inblandade var inte speciellt roliga, tyvärr börjar Anna Faris bli en parodi på sig själv i varje ny roll och inte blev det speciellt roligare när hon spelade pojkflicka. Och vad gör Ben Kingsley i det här sammanhanget? Om han nu ändå ska vara med så hade det varit betydligt roligare om han hade gjort något intressant, roligt, galet med sin karaktär men här är han enbart tråkig tyvärr. Vad gäller kändisar som syns här och var så var det trist att Megan Fox inte var med mer ( fast bara tanken på att hon reser omkring och har sex med diktatorer och andra politiker var ganska bra), och Edward Norton var faktiskt helt klockren!


Alltsammans var ganska ojämt med guldklimpar här och var, men det här är nog ändå ingen film som stannar kvar i minnet någon längre tid. Men helt okej och underhållande för stunden var den i alla fall.





 

Av theotherside - 18 augusti 2012 03:00

Det mesta är väldigt dåligt i den här filmen, och det var inte direkt oväntat men jag trodde ändå i min enfald att man skulle bli lite mer underhållen än vad man blev. Jag tycker ju att idéen var lockande och när man läste vad filmen handlade om så lät det som en klockren film som skulle passa helt perfekt, inte för att man inbillade sig att få se ett mästerverk men man trodde ändå att man skulle få se något bättre än vad man fick...







LÄS INTE MER OM DU INTE SETT FILMEN.





Det är väldigt enkelt att rabbla upp saker som hamnar på minuskontot för filmen:

- Dåligt ( obefintligt kanske man borde säga istället) skådespeleri

- Kassa specialeffekter ( men har man liten budget så har man, men även Peter Jackson saknade Sagan om ringen-budget i början men gjorde det ändå bra så jag tycker inte man begär för mycket om man vill se några hyfsade blodskvättar-scener åtminstone).

- Obegripliga karaktärer... Varför var den ryske soldaten så förälskad i Dasha? Varför sprang han efter henne i bunkern? Och vem fan bet henne? Varför försvann hon utan ett ljud?

- Ett dåligt slut som egentligen inte var ett slut utan som lika gärna kunde signalera att en fortsättning skulle komma, men jag har väldigt svårt för att tänka mig vem som skulle kunna sponsra och gå in med pengar för att en fortsättning ska komma till stånd...

- Replikerna! Känns som att en femåring har suttit och skrivit replikerna som inte låter rätt någonstans, och som är helt enkelt värdelösa. Dialogen i den här filmen skulle ge Quentin Tarantino mardrömmar.



   


Om man ändå ska säga något positivt om War of the Dead så får det bli att zombierna är väldigt aktiva. Jag har nog aldrig sett så aktiva zombies faktiskt, de rent av slåss mot huvudpersonerna och det ser man väldigt sällan. Ett plus till- filmen är kort, vilket bara gynnar den och förkortar ens plåga.






 

Av theotherside - 17 augusti 2012 23:45

Efter att den första säsongen lämnade åtminstone mig med en fadd eftersmak, så är jag inte riktigt lika peppad på den andra säsongen som jag var inför den första. Plus att jag har litet förtroende för serier överlag, och att de brukar börja fantastiskt bra men sedan går det sakta men säkert nedåt. Men innan man har fått se något mer än den här korta teasern så får man avvakta och se, för ingenting säger ju egentligen att andra säsongen blir varken bättre eller sämre än så länge.










 

Av theotherside - 17 augusti 2012 23:15

Dolph Lundgren och Jean-Claude van Damme vill förstås inte vara sämre än alla andra comebackande actionhjältar från actionfilmens guldår så det blir en tur till med Universal Soldiers, och inte mig emot- tyvärr var trailern inte något vidare lockande och gjorde mig inte direkt sugen på att se den här. Men jag kommer nog ändå att se den, mest för att man har "sett alla andra filmerna i serien", och för att den tredje var ganska bra faktiskt. Jag hoppas man lyckas överraska lite igen med den här...










Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards