Alla inlägg under augusti 2012

Av theotherside - 10 augusti 2012 21:30

Det har varit ganska tyst ett bra tag om eventuellt en fjärde film med Austin Powers, men nu har lite ny information om den eventuella filmen kommit och den hade kanske inte så mycket att säga egentligen... mer än att regissören och Mike Myers pratar om handlingen till den fjärde filmen eller eventuellt en spinoff med karaktären Dr Evil i huvudrollen. Hm, jag är inte direkt sugen på en hel film med Evil, jag tycker han fungerar som bäst som bikaraktär till Powers.

Men om det nu blir någon fjärde Powers-film, vill jag gärna se att de kommer med något nytt och inte bara kör på i samma utnötta hjulspår. Den tredje filmen är den i mitt tycke sämsta och jag vill inte se ytterligare en film som kör på i samma stil. Men vi får väl se vad som händer;P



http://www.moviezine.se/artikel/10987-jay-roach-jobbar-paring-austin-powers-4







 

Av theotherside - 9 augusti 2012 22:19

Jag vet inte huruvida man ska bli glad eller lite nedstämd över det faktum att klassiska Alf ska göra comeback på vita duken, i en animerad produktion. Bra- för att Alf är Alf, och han kan så gott som någon annan göra comeback. Dåligt- tja på grund av hur det ser ut numera inom film och tv-produktion. Jag skulle gärna vilja se en lite svartare humor a la Family Guy eller varför inte South Park eller liknande, men det här lär bli en produktion passande för hela familjen, stora som små... Suck. Men, vi får väl se vad det blir utav detta framöver.




http://www.svd.se/kultur/alf-gor-comeback-pa-vita-duken_7409092.svd









 

Av theotherside - 9 augusti 2012 00:30

Ja, jag tackar jag, "psykologisk thriller" betecknas The Loft som men jag vet inte... Ser snarare ganska b-aktigt ut, faktiskt. Men man vet aldrig, sådana kan alltid visa sig vara mer underhållande än vad man tror på förhand. Undrar bara lite över vad Karl Urban har att göra här, även om han inte direkt är "världens bästa skådis"...













Av theotherside - 7 augusti 2012 23:52

Herregud filmer hinner inte ens bli gamla innan det börjar talas om remake eller reboot igen? Vad ska man skildra i en reboot, Jigsaws jävla barndom kanske? Eller hur Jigsaw blev negligerad av sina föräldrar och började utarbeta planer för hur han ska ge igen på världen, gärna med en gröngöling i huvudrollen som aldrig provat vingarna framför kameran tidigare men som ser sådär lagom söt och tonåring-oskyldig ut, kanske? Usch, man har ju mjölkat den här filmserien tillräckligt nu, kan den inte bara få vila i frid? Snart kommer det väl att bli en reboot på Final destination också då den filmserien verkar ha kommit till sitt slut, så varför inte reboota hela filmhistorien när de ändå håller på?

I och för sig är ingenting klart ännu, men jag hoppas hellre på ännu en jäkla uppföljare istället för att de börjar reboota serien...




http://www.moviezine.se/artikel/10972-saw-kan-aringteruppstaring











 

Av theotherside - 7 augusti 2012 23:49

Haha ja vad ska man säga om det här egentligen? Det ser inte direkt bra ut, men samtidigt så har man förmodligen sett värre filmer än MurderDrome, och det den inte har i kvalla tar den igen i energi och anspråklöst b-filmsmaner, så det blir nog att se den här trots allt om man får chansen!

 

 

 

 

 




Av theotherside - 7 augusti 2012 00:30

Galet läcker korsett med den lilla illbattingen som är känd från framför allt första Alien-filmen! Jag tror den här kan bli en riktig hit inför Halloween, om den letar sig hitåt;P












http://www.etsy.com/listing/105244436/alien-chest-hugger-inspired-corset?ref=pr_shop







   

Av theotherside - 6 augusti 2012 23:20

Några av dem som låg bakom och som skrev manus till klassikern Motorsågsmassakern ligger bakom den här filmen, Boneboys... Och efter att ha sett den korta trailern så tycker jag att man verkar försöka att göra lite för mycket efter mallen "motorsåg och galen, eventuell, familj" för att det ska kännas riktigt bra, men det är klart man kommer att se den här... Speciellt när den tydligen är inspirerad av Jonathan Swifts klassiska satiriska text Ett anspråklöst förslag.


http://www.rysarnytt.se/nyheter/boneboys-ny-film-fran-forfattare-bakom-motorsagsmassakern/











Av theotherside - 6 augusti 2012 14:14

Man kan ju fråga sig huruvida en femte film i Scary Movie-serien verkligen är nödvändig ( var någon av dessa filmer nödvändiga överhuvudtaget, men den frågan skulle hålla världens filosofer sömnlösa i alldeles för många år så den frågan lämnas därhän) men det blir alltså en film till och då har de lyckats värva Lindsay Lohan... Jag vet inte om man ska betrakta det som ett varningstecken så gott som något att den här fortsättningen bör man sky som pesten eller om det kanske hjälper att trissa upp förväntningarna inför en film ingen går omkring och väntar på?


Charlie Sheen ska också ( kanske) vara med men det är däremot inte bekräftat ännu så vi får väl se... Känns som att c-kändisarna i alla fall vill medverka och förnedra sig i en "komedi".



http://www.svd.se/kultur/lohan-klar-for-scary-movie-5_7399846.svd






 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards