Alla inlägg under juni 2011

Av theotherside - 11 juni 2011 17:31

I en artikel i SvD står det att "Hollywood hoppas på kineserna" för att det krisar på hemmafronten och antalet biobesök minskar. Jag antar att det är lite elakt att säga att det de istället borde koncentrera sig på är att göra bättre filmer helt enkelt- den arbetslöse, med lite pengar att röra sig med, slösar förmodligen ogärna bort den skrala kassan på att gå och se ytterligare en remake ( en film som personen kanske redan har sett som ung men som nu går upp på vita duken igen, omgjord men samtidigt med samma handling, hur peppande låter det på en skala 1 till 10). 

Dessutom- 3D-hysterin bland alla filmer ( allt, allt, allt ska vara i 3D, bra eller dåligt spelar ingen roll bara filmen är i 3D ) har dessutom gjort att biopriset är högre än vad det varit tidigare. Redan för tre, fyra år sedan tyckte jag att priset på en biobiljett var alldeles för högt, då man i princip alltid blev besviken på filmen man såg och ansåg att man  hade kastat pengarna i sjön. 

Det borde gå att vända trenden dock. Dels genom att kämpa mot arbetslöshet så att människor har råd att både betala räkningar och att gå och se på film på bio, men det viktigaste borde ändå vara att sluta producera skit! Ja, skit- de senaste åren har inte mycket producerats som har känts som något som varit bra, med undantag för sådant som Avatar som milstolpe. Men hur många filmer kan du erinra dig att du har sett de senaste åren och som du fortfarande kommer ihåg något av?




http://www.svd.se/kultur/hollywood-hoppas-pa-kineserna_6234768.svd









 

Av theotherside - 11 juni 2011 16:42

Ganska underbar läsning, Norrbotten är tydligen varmast i Europa just nu och visst känner man av det;) I dag har det i alla fall varit lite mer uthärdligt i och med att det blåser en aning, och det är inte lika varmt som det var i går- "bara" 25-27 grader. 

Men det är bara att passa på och njuta, för svalare tider står runt hörnet.






http://svt.se/2.22620/1.2451348/norrbotten_varmast_i_europa











 

Av theotherside - 11 juni 2011 00:37

Jag såg nyss om den här ganska mediokra filmen, mest för att jag inte har sett den på länge och för att jag hade väldigt lite annat att se på. Om än andra filmen är klart bättre jämfört med den första filmen, så är det inte mycket att hurra för, tyvärr. Jag hade ganska tråkigt medan jag såg filmen, och satt och gjorde en del annat medan filmen pågick så det säger ganska mycket om Cradle of life. Hjärndöd action när den är som allra mest hjärndöd, helt enkelt. 









 

Av theotherside - 10 juni 2011 22:00

I dag har det verkligen varit varmt- ryssvärmen har slagit till med full kraft och levererat 30 plusgrader. Detta tillsammans med frånvaron av en svalkande vind har gjort att det har varit minst sagt jävligt varmt och gött hela den här fredagen! Pust, flämt.... Härlig kompensation efter den långa och kalla vintern,med andra ord!










 

Av theotherside - 10 juni 2011 21:56

Jag tror att The Dictator med Sacha Baron Cohen kan bli bland de bättre filmerna som den här komikern har gjort, och det låter väldigt lovande såhär långt- han spelar en diktator som gör allt för att förhindra att demokrati ska komma in i hans land. Ett väldigt aktuellt ämne, och förhoppningsvis kanske Sacha Baron Cohen kan göra en film som med tiden kan bli betraktad som en riktig komedi-klassiker...





http://www.moviezine.se/artikel/7561-forsta-bilden-paring-diktatorn









 

Av theotherside - 9 juni 2011 22:59

Herregud, så hemskt! Det här låter ju nästan skrämmande likt filmer som Mum and dad och liknande skräckfilmer där någon kidnappas och utnyttjas... Ibland är verkligheten betydligt värre än allt som film-böcker-serier kan komma på!







http://www.dn.se/nyheter/varlden/tysk-familj-holl-kvinna-som-slav




Av theotherside - 9 juni 2011 22:30

Herregud, det finns ju fan i mig minishorts ( heter de så?) överallt och var man än vänder blicken så ser man de här fina, minimala shorten;D Men jag ska inte klaga, då det finns så mycket härligt, vita sommarben som visas överallt och som bara väntar på att få bli lite brunbrända av solen!









 

Sol

Av theotherside - 8 juni 2011 21:56

Okej, egentligen var det slutet på trailern som tilltalade mig mest och som gjorde mig nyfiken på den här filmen- men också det att ett gäng ungdomar befiner sig utan synbar anledning i en öken och att de inte kan ta sig därifrån verkar intressant, så jag tror jag kommer ge den här filmen en chans i alla fall!




http://www.youtube.com/watch?v=n3xaYGyjHnY








 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards