Alla inlägg under maj 2011

Av theotherside - 14 maj 2011 16:56

Inte dumt för tidningar som till exempel Aftonbladet, som bilden är ifrån, att på sommaren ha en ursäkt att visa reklamannonser med bikinibrudar för att sälja bikinitoppar eller andra badkläder- det hör ju sommaren till. I och för sig skiljer sig ju upplägget på bilderna från bilder som förekommer i tidningen Slitz- men jag frågar mig ändå vilken den stora skillnaden egentligen är? Varför är det okej i Aftonbladet och övrig media medan det är såå dåligt med sådana lättklädda bilder i Slitz? 





 

Av theotherside - 13 maj 2011 22:12

Ganska småseg fredagskväll än så länge, gissningsvis händer det inte speciellt mycket heller mer än att man segar några timmar och sedan får besök av John Blund och går och sover. Spännande;P 





 

Av theotherside - 12 maj 2011 19:43

Vad anser ni om Telias nya logga? Jag tycker inte om den, men å andra sidan kanske man bara måste vänja sig vid den och låta den sätta sig lite? Men jag tycker att den logga de hade, den rosa, var den snyggaste som Telia har haft-hittills, ska man väl tillägga!




http://svt.se/2.22620/1.2423414/telias_nya_logga_kostar_kvarts_miljard







 

Av theotherside - 11 maj 2011 23:17

Jag har en ny favorit och äntligen något att ersätta gamla hederliga general portion med;D Grovsnus portion har mer smak och är inte heller lika benägen att börja "rinna" så snabbt som general portion! Jag hoppas bara att man kan hitta någonstans där ersättaren inte kommer att kosta mer än vad general portion kostar;P




 

Av theotherside - 11 maj 2011 22:41

Ojoj kvartsfinalen mellan Sverige och Tyskland började minst sagt svajigt och ibland såg det nästan ut som att det skulle bli olidligt spännande och ovisst in i det sista, men tack och lov så blev det tillslut 4-2 och då kändes det ändå lite stabilt och när så det sista målet hamnade i tysk målbur så kändes det klappat och klart! Det blir semifinal igen, för elfte året i rad, men oj vilket motstånd vi möter i matchen på fredag- Tjeckien! Det blir en nöt att knäcka, minst sagt!



http://hockey.expressen.se/trekronor/1.2432966/tre-kronor-till-semi-for-elfte-aret-i-rad







 

Av theotherside - 11 maj 2011 19:01

Varför är vi människor så olika och vad beror skillnaden på egentligen? Uppväxt eller arv eller handlar det om någonting helt annat? Varför blir en del människor oroliga och nervösa av sig medan andra verkar vandra genom livet med ett enda, stort leende på läpparna? Varför är en del nästan alltid så positiva medan andra får kämpa för att finna en enda liten solstråle att glädja sig åt? Varför ser en del det svarta och svåra i nästan allting medan andra kan ta det med en klackspark och inte ser det som något så allvarligt? 

Jag önskar att jag kunde vara en människa som kunde ta livet lite mer som en klackspark och att jag kunde sluta upp med att oroa mig för allt och ingenting hela tiden! Det är inte roligt att vara nervös och orolig hela tiden, alltid rädd för att göra något fel eller ställa till med något. Att vara blyg och ganska tillbakadragen...Jag skulle kunna sälja min själ till djävulen ( eller vem som helst som skulle vara intresserad av en byteshandel) för att få uppleva en vecka med att vara full av självförtroende och inte vara orolig och nervös hela tiden. Hur underbart skulle inte livet vara om man var sådan istället?






 

Av theotherside - 10 maj 2011 22:16

Till en av filmens bättre stunder kan bara inledningen nämnas; en clown som sitter och ordnar med sitt makeup medan man ser en blond kvinna i bakgrunden, som man tror är ett offer. Ganska snyggt gjort faktiskt! Sen, när man förstår vem kvinnan är, så är inledningen inte riktigt lika bra längre men det är en annan femma. Jag tyckte också om att reportern Jennifer började med att fundera över vad som gör att en människa blir ond och vad som tillslut gör att den människan börjar mörda, men så mycket mer av de intressanta tankarna ser man inte röken av under resten av filmen. 


Jag borde jubla över allt blod, splatter, tarmar och äckel som visas upp i 100 tears, men det gör jag inte, inte då det liksom inte har något annat syfte än att bara visa upp just tarmar, blod och avhuggna kroppsdelar- inte två gånger, utan snarare fem, sex, åtta, tjugo gånger bara för att man riktigt ska förstå hur jävla galen clownen är... Det blir tillsist alldeles för mycket, och helt utan någon synbar anledning. Orsaken till slakten står skriven i stjärnorna, jag fick i alla fall inte ihop någon mening till varför clownjäkeln var så mordisk men det hade något med att göra att han blev oskyldigt anklagad för våldtäkt och därför måste han mörda hundrafemtioelva andra på grund av det. Logiskt? Nej, precis logiskt är det sannerligen inte. Dessutom är polisen dummare än vad Långben är och skulle inte ens övertyga en senil gammal tant att de är snutar, och det gestaltas bäst i scenen där Jennifer och hennes fotograf hittar en överlevare från det ställe där clownen nyligen varit på mordorgie. Ja, ni förstår va- polisen missar att det finns en överlevare där det har begåtts massmord? Yeah, troligt som fan...


Det enda som var lite roligt var då Jennifer och fotografen fick jaga dvärgen Drago för att få reda på lite information om clownmördaren... Ja, man får gripa efter halmstrån för att finna något sevärt eller ens minnesvärt från den här dyngan. 


Nej, nu i efterhand önskar jag mest av allt att jag hade struntat i 100 tears. Den förtjänar inte att ses överhuvudtaget!






 

Av theotherside - 9 maj 2011 23:11

Visserligen är TV6 en av de mer underhållande kanaler som sänds för tillfället, men de här superhjältarna som presenteras i en trailer om och om igen är lite för mycket....





 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards