Alla inlägg under maj 2011

Av theotherside - 21 maj 2011 17:35

Av bilden att döma så ser inte Bane lika urlöjlig ut som han gjorde i filmen Batman and Robin, och det tackar vi för och känner viss lättnad över det;P Nu är det bara att hoppas att Christopher Nolan lyckas göra något vettigt med karaktären Bane, likaså med Catwoman! Men viss bävan har man ju, det är bara i extremfall som någon lyckas göra tre riktigt bra filmer!





http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13061814.ab






 

Av theotherside - 20 maj 2011 20:40

Ja, det ser ut som att Vin Diesel ska göra en roll som han mer eller mindre är född till- nämligen spela robot? Jag har haft mina misstankar om att Diesel även har tränat inför jobbet i de filmer han har medverkat i hittills, för träaktigare skådespelare har inte skådats på väldigt länge ( i hård konkurrans med The Rock, men han har i alla fall en viss charm i det mesta han gör). Filmen i övrigt påminner lite väl mycket om en film som Robin Williams har gjort-200-årsmannen! Tror för övrigt inte att Diesel-filmen blir någon större framgång, för det låter på förhand på tok för bjafsigt! The Machine blir nog ingenting och den planerade serien blir förmodligen väldigt kortlivad...




http://www.moviezine.se/artikel/7413-diesel-gor-robotfilm








 



Av theotherside - 20 maj 2011 20:29

Det råder lite försommar-nyhetsbrist på expressen för tillfället och då dyker det bland annat upp en hel del sådana här artiklar, som väl inte egentligen är meningen att vara på blodigt allvar samtidigt som man kan fråga sig i det här fallet- påminner Telias nya logga om sexleksaken Relationship care?;P Jag är benägen att hålla med Telia om att den nya loggan mer påminner om en sten, men jag förstår inte varför den just ska vara lila med vita streck emellan? Den är inte särskilt snygg kort och gott...


Sen tycker jag det var lite roligt med en sexleksak som faktiskt kan användas av båda... Det är ju ganska ovanligt, minst sagt!





 

Av theotherside - 19 maj 2011 18:29

Yes, det här kan ju förhoppningsvis bli bra! Jag avskydde Bebe Fouras, och jag hoppas att Kurt Olsson som ersättare blir betydligt roligare och betydligt bättre jämfört med vad Bebe var... 






http://www.expressen.se/noje/1.2441465/kurtan-blir-fader-fouras






 

Av theotherside - 18 maj 2011 22:20

Jösses, inte trodde man att man skulle betrakta Britney som lite utav nostalgi, men det är ett faktum- Britney slog igenom när jag gick i högstadiet, och var ett tag större än Lady Gaga, tro det eller ej;P Det är synd att Britney Spears inte riktigt når upp till den nivå som hennes låtar hade i början av karriären, men man njuter faktiskt lite av att lyssna på de äldre låtarna numera- det väcker minnen till liv!



http://www.youtube.com/watch?v=C-u5WLJ9Yk4






 

Av theotherside - 18 maj 2011 20:43

Men vad fan- måste allting förstöras precis hela tiden?;P Gunde Svan och Agneta Sjödin är ju de klassiska programledarna för det här programmet, men ingen av dem kommer att vara med när Gladiatorerna gör comeback igen! Tråkigt. Men i och för sig är ersättaren Gry Forssell inget dåligt val, men jag tycker inte riktigt att Gladiatorerna är riktigt rätt format för henne... Gry passar bättre för sådant som hon har tagit hand om tidigare, som Sommarkrysset. Men nu ska man inte döma på förhand, får hoppas att Gry visar sig vara ett klockrent val.




http://www.expressen.se/noje/1.2440197/gry-forssell-tar-over-gladiatorerna








 

Av theotherside - 17 maj 2011 23:14

Suck..... är faktiskt den enda rättvisa sammanfattningen av filmen Ninja cheerleaders! Jag trodde att det baserat på titeln, NINJA och CHEERLEADERS, skulle innebära en härlig mix av hejarklackstjejer och ninjastuff, men det blev mestadels cheerleading och inte så mycket ninjasaker... Faktum är att de tre tjejerna i huvudrollen övertygade betydligt mer som strippor än vad de gjorde som ninjor. 




Läs inte mer om du inte har sett filmen!



Det stora problemet för Ninja cheerleaders var att regissören, David Presley, inte är någon regissör egentligen. Nej, Presley sysslar istället med "camera and electrical department, och som sådan verkar han ha varit inblandad i en hel del bra filmer såsom Starship troopers, Public enimes... Men han har tyvärr ingen vidare ljus framtid som regissör! Och han verkar ha anammat någon feminstisk teoretiker då han har lagt in saker i dialogerna som "Jag hatar när alla tror att bara för att vi är kvinnor så klarar vi ingenting" och sedan blir våra kära ninjor alldeles förskräckta att det kommer lite blod på handen då de nyligen har tvättat sig... Eh?! Jaha ja.


Ninja cheerleaders är framför allt en komedi- den blir aldrig seriös och den går inte heller att ta på allvar. De tre tjejerna vill komma in på Browns, så hela filmen handlar helt enkelt om att återta de pengar som de ska använda för att ha råd att gå på universitet. Bovarna är patetiska, går omkring med klassiska gangsterhattar och har det föra inspirerande tilltalsnamnet Gangster-Jimmy... Eh? 


Filmen igenom satt jag och väntade på att tjejerna skulle använda sina ninjasvärd, men när de väl använde svärden så... Ja, jag har faktiskt aldrig sett en sämre svärdfightscen... någonsin!


Ninja cheerleaders duger bara om man vill slösa bort tiden på att se unga, snygga skådespelerskor åma omkring i cheerleader-kläder eller strippa. Det här var vansninigt uselt, rent ut sagt. Den här filmen borde brännas på bål å det snaraste, för jag kan inte se att någon har någon som helst glädje av den här skiten...









 

Av theotherside - 17 maj 2011 22:58

Detta är nog framför allt en generationsfråga- ungdomarna som frågas i reportaget angående reklamfilmerna tycker inte att det är anstötligt eller chockerande! Det tycker inte jag heller att det är, herregud- man ser ju "värre" sexscener i vilken dagligt tv-sänd show som helst på te.x TV3 eller för all del TV4... Syftet med reklamfilmerna är ju lovvärt också, att man ska öka kondomanvändingen och därmed förhindra att könssjukdomar och annat otyg sprids! Och de här reklamfilmerna är ganska harmlösa ju!


Vad anser ni?! Knappast chockerande...





http://svt.se/2.55868/1.2428085/kondomreklam_chockerar







 





Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards