Alla inlägg under maj 2011

Av theotherside - 3 maj 2011 11:18

Göteborska är Sveriges sexigaste dialekt, men sedan hamnar norrländksa på en hedrande andraplats. Inte dumt alls ju, så man kanske skulle börja använda sig lite mer av norrländska i sommar så kanske man skulle kunna bli intressant hos någon ;P




http://www.kuriren.nu/nyheter/default.aspx?articleid=5911155






 

Av theotherside - 2 maj 2011 23:25

Julian Assange påstår att Facebook är " det värsta spionverktyget", och jag håller med honom delvis men tror också Facebook, om det fortsätter vara populärt och det finns väl inga signaler på att så inte kommer vara fallet under de närmaste åren, så har den som vill veta det mesta som någon en guldgruva i och med Facebook. Och det bästa av allt är ju att alla medlemmar självmant och utan eftertanke lägger upp precis vilken information om sig själva på Facebook, varje dag, året om... Och detsamma om Google. Samsas all information från de här sidorna så vet man ju nästan allt om en användare. Lite skrämmande är det väl ändå...?




http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.383001/assange-facebook-det-varsta-spionverktyget







 

Av theotherside - 2 maj 2011 19:28

Om det hade blivit som det var tänkt- tre kronor besegrar Norge övertygande- så hade man inte varit så nervös och orolig inför kvällens drabbning mot Österrike. Men nu vet vi ju hur det gick i premiärmatchen, och mycket känns väldigt osäkert med det här laget. Men naturligtvis hoppas man på ett mycket bättre Sverige ikväll, och vi ska vinna över Österrike....Hoppas jag;P





http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/landslag/hockeyvm2011/article12966225.ab








 

Av theotherside - 2 maj 2011 18:45

Sweet, Tarantinos kommande spaghettiwestern har fått en titel, Django Unchained! Som vanligt när det handlar om Tarantino kan det bli hur bra som helst, och det får vi verkligen hoppas att den blir.





http://www.moviezine.se/artikel/7298-tarantinos-nya-har-faringtt-titel






 

Av theotherside - 1 maj 2011 23:09

Inte bara ska den kommande filmen med Zorro utspelas i framtiden ( bara det förstör ju syftet med figuren)- den ska dessutom regisseras av en snubbe som sysslat med visuella effekter, och som alltså inte har regisserat något... Ojoj låter ju väldigt lovande.... Någon som vet en enda film som blivit bra som gjorts av stuntmän/kvinnor, tekniker, specialeffektsmakare osv osv? Det senaste försöket, som borde fungera som en varning, är ju skitfilmen Skyline... En film som hade snygga effekter ( regissörerna till filmen hade ju sysslat med effekter i filmer ) men som hade en värdelös handling... Bäva inför din framtid, gamla barndomsfavorit! 




http://www.moviezine.se/artikel/7278-ny-zorro-utspelas-i-framtiden







   

Av theotherside - 1 maj 2011 22:49

Den bästa matchen som spelats hittills i hockey-vm har man nyss bevittnat- nämligen den mellan Slovakien och Tyskland. Jag trodde att Tyskland skulle vinna "enkelt" när de hade satt 4-0-målet, men under den sista perioden var det som att Slovakien insåg något och började storspela med enkla passningar och full fart fram mot det tyska målet och helt plötsligt stod det 4-3 och det var nerv in i det sista i matchen. Riktigt underhållande och spännande match.

Nu får man hålla tummarna för att Sverige gör bra ifrån sig imorgon!




 

Av theotherside - 1 maj 2011 15:02

Ja, enligt den här artikeln så skulle det röra sig om en pakt mot Ingemar Stenmark för att försöka vinna över honom i en av tävlingsmomenten i Mästarnas mästare. Får väl se senare ikväll när man ser på programmet hur "allvarligt" det egentligen är, men klippet som finns med på Aftonbladet verkar inte vara så allvarligt... Men, i alla fall, det här visar ju ändå vilken respekt de har för Stenis;) 




http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article12957621.ab







 

Av theotherside - 1 maj 2011 02:52

Kollade på det här hopkoket av klipp med Robert Gustafsson men tvingades ganska omgående konstatera att jag redan hade sett det allra mesta, och inte bara en utan flera gånger. Tråkigt. En liten överraskning- hade glömt bort hans "snack" om Mumintrollen och hur de gick omkring som "spermabollar" och att böckerna om Mumin inte var bra att läsa för barnen;P Men förutom det så har Gustafsson mjölkat mycket gamla klipp och sketcher, och det håller inte för mig i ett varv till, det blev mest snabbspolning framåt och en hel del gäspningar. Ett skämt är ju trots allt allra roligast de tre första gångerna, men efter fyra, fem omgångar av samma sak så blir det inte speciellt roligt igen. Galleri Gustafsson är mest av allt enbart återvinning av sådant man har sett många gånger redan.





 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards