Alla inlägg under maj 2011

Av theotherside - 9 maj 2011 19:39

Nej ursch ingen läggmatch för att få enklare motstånd senare, Tre kronor! Om man ska vara en värdig vinnare i VM ska man helt enkelt kunna slå vilket lag som helst, oavsett om det handlar om Tyskland eller Ryssland ( eller Norge haha). Rakryggat ska man slåss och kämpa för att vinna en match och därmed vinna poäng och tillslut ta sig till en final, genom att ha besegrat de andra lagen och sedan, förhoppningsvis, vinna finalmatchen och kröna hela vm-spelet med ett ärligt förtjänat guld! 


Men vad är det med ryssarna i år? Aldrig förr har den ryska röda maskinen sett så trött och seg ut, och man mäktar ju knappt med att bjuda upp till ordentligt motstånd eller än mindre göra de där snygga målen i vändningarna... Det är inte riktigt Ryssland i år, på något sätt. Ryssarna borde inte betraktas som favoriter längre i det här VM:et. Jag tror mer på Tyskland än Ryssland i en final, faktiskt... Och Tjeckien, ja... Tjeckien ser ut att kunna gå till en final igen hur enkelt som helst. Hoppas att de i så fall stöter på blågul patrull;P


Men ingen läggmatch ikväll nu! Om man får vara så ödmjuk och be om det.





http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/landslag/hockeyvm2011/article13000788.ab







 

Av theotherside - 9 maj 2011 19:01

Angelina Jolie gjorde två försök, båda underhållande visserligen, men tyvärr inga filmer som kommer att gå till filmhistorien av någon anledning alls förutom kanske att de var rent allmänt usla och ganska tråkiga- ja, de innehöll visserligen en hel del adrenalinstinna actionscener, men ingenting som stack ut ur mängden och ingenting som man minns i dag när man sitter och tänker tillbaka på filmerna... Vad tusan handlade första och andra filmen om ens en gång? Nja, ingenting man ska sitta och grunna alltför intensivt över.

Men kan det bli ändring nu? Ett nytt gäng som tar över rodret på Lara Croft-skutan, och som åtminstone försöker ge alltsammans en ny inriktning? För, om man nu ska tro på regissören, man ska ju få Croft att bli lite mer som de stentuffa brudarna Ripley och Connor. Det kan vara värt ett försök, faktiskt. Inte minst en seriös Lara Croft, det skulle faktiskt kunna vara riktigt gångbart och något positivt dessutom. Om filmen dessutom blir underhållande och innehåller en vettig och begriplig story så kan det ju nästan bli hur bra som helst, även om man nu inte ska ta ut någon seger i förskott förstås.

Återstår att se vem som får ta över efter Angelina Jolie dock. Det hänger mycket på skådespelarvalet hur det här kommer att bli...




http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/spela/article12993329.ab






 

Av theotherside - 7 maj 2011 19:18

Det finns mycket gott och blandat att vänta på nu när vi med stormsteg närmar oss sommaren 2011. Vi får hoppas på att det blir tillräckligt många regndagar så man har något giltigt skäl till att sitta och titta på film istället för att vara ute i solen och värmen ( som om man hade behövt något svepskäl för att strunta i sol och bad och istället ägna sig åt filmtittande, men i alla fall)...



Vilken av filmerna ser ni mest fram emot?




http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20355856_20487520,00.html?hpt=Mid#20939777







 

Av theotherside - 7 maj 2011 18:39

"Vafan är 90-talet över?"  Nej, det verkar som att det undgått den här artisten;P Den här hade säkert funkat riktigt bra på 90-talet, men i dag håller den inte. Det här blir nog inte årets sommarplåga, något mer plågsamt måste ju finnas än detta? Men det är klart, spelas den femhundraelva gånger på någon radiokanal så blir den en plåga. 



http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article12992172.ab




 

Av theotherside - 7 maj 2011 13:59

Svensk film har brainstormat och kommit fram till slutsatsen att Sean Banan verkar vara populär och därmed ska han naturligtvis "hedras" genom att få spela in en långfilm som redan på förhand låter väldigt banal och tråkig. " En afrikansk roadmovie som går en balansgång mellan drama och dokumentär". Spännande... Eller så inte. 





http://noje.se.msn.com/nyheter/article.aspx?cp-documentid=157334317





 

Av theotherside - 7 maj 2011 00:57

Blir lite småirriterad över att våra storstjärnor i NHL ganska konsekvent tackar nej till att delta i hockey-vm samtidigt som Ryssland och Kanada och flera andra lag aldrig har några sådana problem. Men det är kanske på grund av en helt annan kultur? Nåja, någon svensk spelare från NHL kan väl ändå tänka sig att ställa upp i Tre kronor får man ju hoppas! Annars får man väl göra som någon klok kommentator skrev under artikeln i Aftonbladet, att man antingen måste höja statusen på VM och/eller börja spela det med något års mellanrum, så att det ska bli något "mer" än vad det är. 



http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/landslag/hockeyvm2011/article12990126.ab








 

Av theotherside - 6 maj 2011 22:41

Efter att man legat deckad i tre dagar utan annat sällskap än TV:n så har man blivit matad med en hel del reklam, och en del är bara irriterande medan andra sätter sig i huvudet. Reklamen till den här produkten- ab circle pro- tillhör irritations-kategorin, men samtidigt så är det ganska roligt att se hur alla artister i reklamfilmen hela tiden leende tittar in i kameran medan de tränar. Som plus i kanten är alla helt överförtjusta i resultatet som man får av att hålla på med den här grejen;P Jag undrar jag... Visst vore det ju fantastiskt om den fungerar, men jag tror inte TVshop är något att lita på direkt!




 

Av theotherside - 5 maj 2011 12:56

Hmm, ser inte ut som att de sparar på våldsamheter i alla fall men av någon anledning tror jag inte att jag kommer att tycka om remaken. Men man får väl se hur filmen blir först... Känns dock lite som Prince of Persia- stuk över det hela...? 





http://www.youtube.com/watch?v=JLtyuLGsj8Y&feature=related







 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards