Alla inlägg den 26 januari 2012

Av theotherside - 26 januari 2012 20:15

"Här kommer en ny skräckkomedi som kanske kan vara värd att lägga på minnet. Platinum Dunes och Paramount Pictures är på gång med The Hauntrepreneur och har redan fått med Russell Brand i filmen.

Enligt Variety kretsar The Hauntrepreneur kring en nyinflyttad familj som har svårt att finna sig till rätta i sina nya miljöer och hyr en märklig man som kallar sig Hauntrepreneur för att han ska hjälpa dem. I ett försök att föra samman allihop skapar han ett hemsökt hus fyllt med udda figurer.

Platinum Dunes har inte gjort någon film sedan Terror på Elm Street 2010.Michael BayAndrew Form och Brad Fuller kommer att producera för Platinum och man kommer nu att leta efter en lämplig regissör för uppdraget."

Från rysarnytt.se



Hmmm jag är inget stort fan av Russell Brand direkt, och jag gillar inte att det här är det bolag som står bakom remaken av Terror på Elm Street, men handlingen till Hauntrepreneur låter tillräckligt skruvad för att jag skulle kunna gilla detta. Så man får väl hålla utkik efter den här och titta på en trailer när den kommer, så får man se vad det här verkar luta åt;P




 

Av theotherside - 26 januari 2012 19:02

Ja jösses nu försöker Aftonbladet få det till att det minsann är Ashton Kutchers fel att Demi Moore tydligen inte kan ta hand om sig själv och verkar vara förstörd av att förhållandet mellan dem har tagit slut? Om det nu är det som är boven i dramat egentligen, men enligt den här rapporteringen så är det lätt att se vem som blir beskylld ( mannen förstås) och vem som är ett oskyldigt offer ( Demi Moore). Men vänta nu lite... är hon så skör och svag så beror det på andra problem, men inte beror det på Kutcher. Han har inga förpliktelser att springa iväg och ta reda på hur hans ex mår. Visst skulle det se snyggt ut om han visade att han blev orolig och bryr sig, men det är ingenting som han "måste" göra längre. Så sluta med att försöka göra Kutcher till något slags bov i dramat, för det är han inte. Demi Moore är väl en vuxen kvinna ( äldre än Kutcher dessutom) som är fullt kapabel att ta hand om sig själv. Så hade man i alla fall menat om det hade varit Kutcher som bröt ihop. Usch, alltid, alltid ska det vara så synd med kvinnor. Offerkofta på, liksom. Äh skriv en snyftartikel om stackars Elin Nordegren istället, som lever så lyxigt på bekostnad på Tiger Woods pengar som hon verkligen fick "slita hund" för att förtjäna men sedan tokhyllas av media här i Sverige. Sjukt är bara förnamnet. 



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article14269265.ab










   






Av theotherside - 26 januari 2012 18:46

Jummie jummie, vilka goda nyheter. Eller goda och goda, man vet ju inte vad resultatet blir direkt, men man kan ju alltid hoppas på det bästa när Steven Spielberg är inblandad i ett projekt. Han har verkligen mycket att stå i nu, den gode Spielberg och man funderar ibland på hur tusan han orkar med egentligen. Och han har inte direkt låga krav att leva upp till heller... Strongt. 


Filmen om Moses har i alla fall potential att bli en riktig klassiker, och den får gärna vara lååång också ty det har inte kommit många episka, storslagna filmer med bibliskt ursprung de senaste åren. Hoppas bara man slipper en överanvändning av CGI-effekter bara. Satsa mer på en riktigt bra berättelse, tack. Det skulle sannerligen behövas. Men förmodligen kan man inte undvara att filmen förmodligen blir i 3D, men den här storyn kankse trots allt är värd det stooora formatet. 


Nåja, nu är det bara att börja se fram emot detta. Fast man har mer att se fram emot från Spielberg det här året, men War horse kan jag däremot inte alls bli upphetsad över... Förmodligen en bra film, men njahe... Nej tack för min del. Däremot- Lincoln och Roboapocalypse säger jag ja ja gärna till.



http://www.moviezine.se/artikel/9334-nu-ar-det-moses-tur-paring-vita-duken












 

Av theotherside - 26 januari 2012 07:19

En ny poster till den kommande skräckfilmen The Woman in black har dykt upp, och visst är den ganska snygg och skapar en viss stämning åtminstone?;P Nu är det bara att hoppas på att filmen är bra, och så får vi snart se hur Harry Potter-himself, Daniel Radcliffe fungerar i sådana här sammanhang. Men jag tror, eller hoppas åtminstone, att han funkar och att filmen är sevärd. Snart får vi svaret...






 

Av theotherside - 26 januari 2012 02:00

Jag vet inte riktigt varför jag tycker om sådana här filmer, men det kanske beror på att det är så jäkla otvunget gjort till skillnad från sådant som har stora bolag i ryggen som piskar filmmakarna att göra Oscarfilmskandidater. Om även vi i väst kunde göra liknande, oseriösa, roliga, underhållande, överdrivna filmer så skulle det bli betydligt roligare rent allmänt, men "tack och lov" så har Kina/Japan huggit in på det här området och levererar sinnessjuka filmer ibland, men som alltid har ett stänk av parodi över sig, vilket jag uppskattar. Det är befriande att se på något där man inte behöver lägga ned någon vidare tankeverksamhet, varesig på skådespeleriet eller handlingen eller utförande allmänt, med Deadball handlar det bara om att antingen älska det eller stänga av halvvägs in för att det blir "too much", vilket det aldrig-hittills-har blivit för min del. 







LÄS INTE MER OM DU INTE HAR SETT FILMEN.







Jag gillar hjälten som fan, Musashi, som har inte så lite gemensamt med Eastwood i tex För en handfull dollar. Musashi säger inte så mycket, han är dödligt snabb på att kasta boll och varje gång han vill ha en cigg finns den där, oavsett var han befinner sig och alltid tänd och redo att avnjutas. Även den naziinspirarade fängelsehärskarinnan Ishihara är ren och skär underhållning att beskåda.


 


Utöver dessa två karaktärer så finns det en  tredje, som är vansinnigt underhållande- cellkamraten till huvudpersonen! Han borde nästan få en Oscar med tanke på hur töntig han framställs och hur bra han lyckas spela sin roll.


Den enda invändningen jag har mot Deadball är att den kanske kunde ha fått vara en aning blodigare och ha med mer "skämt" av det slag som fängelsehärskarinnan har i en scen- nämligen en manick som nyper henne i baken för att hon ska lyckas gråta, och slagsmålet som hon har med huvudpersonen som bland annat slår henne i ansiktet genom en telefonlur!!!!



   



Fånge 3D. Jag tror bestämt man skämtar lite med Avatar här?;P




Men som jag sa inledningsvis- antingen hatar eller älskar man detta och jag är inte särdeles objektiv och säger som så att tycker man om filmer som enbart levererar underhållning och ingenting utöver det, så ska man definitivt se den här. Stundtals var den riktigt, riktigt rolig!









      

Av theotherside - 26 januari 2012 00:00

Jag råkade hitta nya numret av den nya tidningen Åka skidor och givetvis pryds omslaget av Lindsey Vonn! Herregud, att man kan vara så in i h-vete vacker som hon är och dessutom riktigt bra inom sitt gebit. En stjärna av "idag", vacker, snygg och jävligt duktig på skidor. Kanske man kunde önska sig lite mer jävlar anamma i media istället för det vedertagna "hihi hej hej jag pratar med alla och envar", men å andra sidan så har vi ju ingen svenska som presterar på motsvarande sätt så tills dess får man "nöja" sig med denne härliga Vonn...







   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards