Alla inlägg under april 2012

Av theotherside - 6 april 2012 05:00

Ja, den enda stora fördelen med High School, om man ska tro trailern i alla fall, är att det inte ser ut att handla om kåta tonårskillar som jagar efter ett ligg och som har som enda mål att få fitta innan de går ut skolan! Men däremot undrar jag vad fan Adrien Brody och Michael Chiklis har i den här filmen att göra? Jag trodde ju åtminstone att Brody var en skådespelare av rang, men så ses han i sådana här sammanhang? Ville han ha kaffekassan lite mer välfylld? Nåja, den här ser väl ut att kunna vara hyfsat underhållande åtminstone. 




http://www.youtube.com/watch?v=dIim4QmU_c0










 

Av theotherside - 6 april 2012 04:00

Jag vet int riktigt, enligt trailern så är inte Keyhole något som borde falla mig i smaken men det är något med trailern som gör mig lite nyfiken på filmen. Det verkar ju dessutom finnas en mordstory mitt i alltsammans, plus något med spöken vilket alltid är trevligt naturligtvis. Men är hela filmen i svartvitt? Försöker man kanske rida på framgångarna för den Oscarsbelönade filmen The Artist? Ja, vem vet, men Keyhole kan förhoppningsvis vara ett litet guldkorn som är värt att hålla ett vakande öga på...




http://www.youtube.com/watch?v=0TP55Y2w7QQ









 

Av theotherside - 6 april 2012 02:45

Med tanke på vilka filmer som den här filmens regissör har gjort tidigare, med Frontiers som kanske främsta varumärke, så är det kanske inte konstigt att The Divide fallerar efter en ganska lovande inledning. En del saker påminner en hel del om framför allt andra "jorden går under men vad gör väl det"-filmer men den här blir aldrig engagerande utan mest tråkig och banal och framför allt, hyfsat ointressant.






LÄS INTE MER OM DU INTE SETT FILMEN.






Något har inträffat och i några få sekunder ser vi en enorm explosion och världen som tillsynes håller på att fara åt helvete, ett antal människor barrierar sig i en källare för att söka skydd och vi "lär känna" individerna som det är meningen att vi ska känna något för. Ni vet den vanliga rutinen, en mamma och hennes dotter, två tuffingar, en kvinna som det är "något" med men det dröjer evigheter innan man får veta något alls om henne och inte ens den lilla information som man får reda på är till någon större hjälp för varför jag ska "heja" på henne och tycka att hon gör rätt i slutet. För det gör jag verkligen inte, jag tycker mest av allt att hon utnyttjar alla de andra för att sedan fegt smita iväg. 

Och medan världen verkar gå under så kommer några soldater i vitskyddade dräkter, men låt oss inte oroa oss över det och låt oss heller inte oroa oss speciellt mycket över det faktum att de svetsar fast källardörren så våra karaktärer är infångade. Och låt oss heller inte oroa oss över att de har mat för stunden, kanske till och med ett halvår framåt, men ingen börjar fundera över hur tusan man ska klara livhanken efter det att matresuterna har tagit slut. Karaktärerna verkar inte speciellt oroade över att världen som de kände till innan de kröp ned i skyddsrummet kanske inte längre existerar- utan vad är det som händer? Ja, istället tar de två kriminella bröderna över tillställningen, har en kvinna som sexleksak och håller järnkoll på maten. Filmens fokus växlas till den här helt ointressanta kampen, medan vi som tittar mest funderar över det elementära- vad fan händer uppe på ytan, finns jorden kvar alls? Vilka var soldaterna som sonika kommer in, tar ungen och sen drar? Stora frågor, men ack så få svar. 



     



Nej The Divide kunde ha blivit något intressant och sevärt, och Gud må förlåta mig för att jag trodde det skulle bli det efter en mycket intressant inledning men tyvärr tappar regissören bort fokuset helt och hållet och tillslut undrar man mest av allt vad man egentligen har fått se. Spelar det egentligen någon större roll att jorden håller på att förintas? Skulle man kanske ha struntat i den inledningen och kastat in karaktärerna i källaren på grund av någon helt annan anledning? Ja,jag röstar på mitt eget förslag istället för att man "fuskar" på det här sättet. Och egentligen borde det komma en fortsättning på den här filmen, för man skulle gärna vilja ha lite svar efter att man har sett på något i två timmar. Men nej, inte ens det vill jag, jag vill inte se något mer av det här eländet, tack...






    

Av theotherside - 5 april 2012 23:45

Ja, det här ser riktigt bra ut faktiskt även om jag inte tyckte att den verkade riktigt lika bra som Buried, vars manusförfattare är inblandad i den här filmen. Men det man fick se i trailern ( vilket var lite för mycket tycker jag, man hade kunnat ha en betydligt kortare trailer och filmen hade verkat ännu mer intressant) verkar lovande, och det blir garanterat en helt okej thriller! 







http://www.youtube.com/watch?v=aOCmDBuz700







   

Av theotherside - 5 april 2012 21:45

Alexander Skarsgård verkar ha fått blodad tand för genren thrillers/skräck numera efter Straw dogs, och jag ser hellre att han medverkar i skräck/thrillers framför att se honom larva sig i CGI-orgier som Battleship troligtvis består av till 99 procent. Hidden låter i alla fall såhär på förhand som en klart intressant film, och förhoppningsvis blir den en riktig nagelbitare också. Vi får helt enkelt vänta och se vad som kommer att erbjudas.



http://www.svd.se/kultur/skarsgard-klar-for-skrackthriller_6979659.svd









 

Av theotherside - 5 april 2012 20:58

Ja, enligt SVD:s artikel spelade de tre tidigare Mumien-filmerna in sammanlagt åtta miljarder så det är inte konstigt att man inte ger upp det här guldägget! Men jag hoppas att man fortsätter på en helt annan linje istället- framför allt de två första filmerna med Brendan Fraser är mer äventyr a la Indiana Jones mer än vad de är skräck, och om man nu ska fortsätta att mjölka konceptet så kan man väl inrikta sig på lite mer skräck och blod istället för äventyr den här gången? Jag är säker på att fler skulle vilja se en betydlgit grymare och mörkare Mumien-film nu, efter att de tidigare nya filmerna har haft en liten lekstuga med konceptet. Fram för en mörkare film tack, annars känns det bara bortkastat... 






http://www.svd.se/kultur/universal-gor-fler-mumien-filmer_6979421.svd









 

Av theotherside - 5 april 2012 02:30

Något är allvarligt fel när man påstår att den här filmen är både en komedi och en romantisk komedi, för den har inte mycket av de ingredienserna och kärleksstoryn som pågår mellan huvudpersonerna är så lättläst att den borde få Shakespeare att hånflina samtidigt som två andra puckon desperat försöker vara roliga. Jag förstår det inte, hur lågt är en del beredda att gå bara för att få vara med i en film som de redan efter en titt i manuset borde ha insett kommer att sågas och aldrig ses av någon som inte råkar falla för det faktum att Lara Flynn Boyle av oklar anledning kände sig nödgad att delta i den här skiten? I rea-hyllan direkt med den här med andra ord, men den platsar inte ens bland rea-fynden utan borde delas ut gratis för att visa hur man inte går tillväga för att göra en "romantisk komedi". 






LÄS INTE MER OM DU INTE SETT FILMEN.






Ja, förutsättningarna såg verkligen dåliga ut redan från första början- tre snubbar med sådana klichéfyllda karaktärsegenskaper att man rentav baxnar- den töntige, den tjocke och den som är en kopia av Stifler från American pie som dessutom heter Dick bara som extra grädde på eländesmoset... Jag menar, kom igen för fan... Någon måste väl kunna komma på något bättre än detta? Och vad går skämten ut på? Jo, den tjocke måste redan efter några minuter både skita och pissa samtidigt, och på olika avvägar så hamnar skiten både i en bils baksäte och på ett skyltfönster... Hohohihihehehoho...Suck. Den pilske, långhårige "vill-knulla-allt-som-rör-sig" stoppar ned en avlång falukorv i byxorna så att pumorna ska falla för falsk marknadsföring, men vänta nu ett tag... var det inte så att det i början av filmen skämtades om hans stora kuk? Varför då behöva använda sig av falsk marknadsföring, och använda sig av det i kombination av att vara just en stor tråkig, intetsägande dick? Jag får inte riktigt ihop ekvationen. Men, gissa vem som kommer på bättre tankar lagom innan slutet? Och så huvudpersonen, Tyler, som har åtminstone en egenskap som inte känns som en karbonkopia- det är nämligen han som inte vill ha sex med vem som helst förrän han har hittat den rätte. Awwh, va sött, då. Varför kunde man inte ha tänkt i sådana annorlunda, lite nytänkande spår genom hela filmen? Då hade det här möjligen ha kunnat vara hyfsat sevärt istället för något som snarast borde spolas ned i närmaste toalett. 




   

Naw, är de inte söta våra små turturduvor? Det är nästan så att en tår sipprar fram. Nästan... 



Nej, den här filmen var så jävla dålig att den snarast borde återkallas från samtliga filmuthyrningsställen för att genast återvinnas och förhoppningsvis ge en bättre film en ny chans. Jag är till och med osäker på huruvida jag verkligen var vaken eller inte medan eländet pågick... Nåja, kanske somnade jag då och då, men jag gick sannerligen inte miste om någonting alls.






     

Av theotherside - 4 april 2012 01:30

"Berättelsen följer ett ungt par, fysiologen Agla och filmskaparen Gunnar, som vaknar upp på ett läger vid en glaciär borrningsstation och upptäcker att lägret är övergivet och deras medarbetare borta. När de söker efter sina försvunna medarbetare inser de att de måste kämpa mot en okänd, dödlig kraft."

Från rysarnytt.se





Ja, men det här ser inte så pjåkigt ut fast man fick se väldigt lite. Men den här tror jag på, alltid lika trevligt med skräck på en ödslig, kall och avlägsen plats. Frost får man hålla koll på framöver, med andra ord!



http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XlWtXREBI8c











 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards