Alla inlägg under april 2012

Av theotherside - 15 april 2012 01:53

Ja, att formeln lågbudget räcker för att lyckas inom skräckgenren har inte minst Paranormal Activity-filmerna bevisat mer än en gång, så det finns ingen anledning till varför inte också denna lågbudgetskräckis skulle kunna vara riktigt sevärd. Av det lilla man får se i teasern så blir jag ändå lite undrande, för det verkar inte direkt finnas med något nytt här- häxa, några mer eller mindre kloka ungdomar, lite monster och lite halvbra-iga effekter... Whats new, liksom? Men den här kan förmodligen funka ändå, om inte annat en slö söndagseftermiddag. 






http://www.youtube.com/watch?v=TwRdE0R_67c&feature=player_embedded










 

Av theotherside - 14 april 2012 03:15

Ja, nu hade jag inga förväntningar på den här filmen alls faktiskt och hade inte heller hört talas om den tidigare, utan det var en chansning och en chansning är ju alltid på vinst eller förlust, och The Guard blir mestadels en förlust för jag hade väldigt svårt för att se vad som var roligt med filmen och jag hade väldigt svårt för att låta bli att stänga av filmen. Den kändes aldrig engagerande, rolig eller angelägen och tillslut frågade jag mig mest varför filmen ens gjordes. Vad vill den säga? 





LÄS INTE MER OM DU INTE SETT FILMEN.






Mycket hänger på Brendan Gleesons axlar och han fungerar som den pratglade, men inte så duktige ( eller vad var skämtet egentligen? Det var ju han som tillslut stod upp mot skurkarna och som gjorde något, liksom) och en del saker är väl lite fyndigt, men mest är det dialoger som inte leder till någonting alls och dessutom två eller tre skämt för mycket om FBI-killen Everett som råkar vara svart... Kom igen, har vi ändå inte kommit lite längre än så? En sak Boyle häver ur sig instämmer jag i, att alla barn ser likadana ut och att det bara är "fula" barn som sticker ut ur mängden. 


         




Det här var ingen komedi a la folk snubblar på bananskal eller går in i dörrar eller satir ( eller så var det möjligen satir men jag uppfattade den inte på min radar i så fall) och filmen var en enda lång kamp att ta sig igenom. Inte alls min smak, och det var synd för filmen började faktiskt lovande och hade en ton som i mångt och mycket påminde om Hot Fuzz, men efter tio minuter är jag inte riktigt säker på vad fan filmen egentligen ville vara... Det här var verkligen ingenting för mig.







   

Av theotherside - 13 april 2012 23:00

Det verkar som att det kan bli som så att spelet Need for Speed blir film, om man nu bara hittar någon som vill göra den! Jag har bara spelat något av spelen, men speciellt mycket till handling har de ju inte och går ut på väldigt enkla saker som att köra snabbt och göra olagligheter, vilket inte stoppar från att filmatiseringen kan bli sevärd men förmodligen blir det väl en repris av Fast and Furious-filmerna. Jag tycker det räcker med dem, men om man orkar tänka ut något eget och originellt kanske det ändå kan bli sevärt? Ja, vi får helt enkelt se vad det blir utav det här och så får man väl se vad man säger när en trailer dyker upp någon gång... 




http://www.moviezine.se/artikel/10027-need-for-speed-blir-film









 

Av theotherside - 13 april 2012 03:45

Ah äntligen så kom då den riktiga teasern till filmen Looper, som framför allt är intressant på grund av att Bruce Willis finns med i den men det verkar finnas en hyfsat intressant handling i den här filmen också och det gör det ju knappast sämre. Sedan undrar jag lite över hur länge Bruce Willis kommer fortsätta sälja biljetter, bara för att det är just Willis... Är lite oroad över vem som ska ta över egentligen. Ingen av de tvålfagra slask-skådisar av idag känns givna som den nya actionstjärnan...




http://www.youtube.com/watch?v=0uIWGOKW5OM














 

Av theotherside - 13 april 2012 03:15

Jag gillade den här filmen och jag tror även att om formatet som används för dokusåpan skulle få användas på riktigt så skulle den såpan slå all time high, och förmodligen få fler tittare än vad samtliga dokusåpor har fått genom åren. Men nu när den här en gång så nyskapande genren har svalnat och är ungefär lika intressant som att få läsa i skvallerpressen att Kronprinsessan matar sin nyfödda dotter med välling, så känns det inte så up to date anno 2012 med ännu en skräckis som utspelar sig inom ramarna för dokusåpan. Jag skulle också säga att antingen har svenska serien Den sista dokusåpan och den här filmen sneglat på varandra, kanske rentav finansierat varandra om jag låter min konspiratoriska ådra blomma ut helt och hållet, för en del av karaktärerna är ganska lika varandra... Mysko mysko. Ingrigen tätnar, men det gör tyvärr inte den här filmen mer underhållande. Helt okej är den, men slutet. Ja, herregud slutet, det är närapå så nära kalkon man överhuvudtaget kan komma. 






LÄS INTE MER OM DU INTE HAR SETT FILMEN.






Min favorit i The Task är utan tvekan "gayen", även om jag ska klaga lite så är det på gränsen till kliché hur karaktären spelas. För övrigt gäller det för alla inblandade, de är farligt nära att göra parodier av sina karaktärer och därför känns det i inledningen som att det här är en parodi på skräckfilm snarare än en skräckis. Persongalleriet är knappast något som är värt att bevara för framtida generationer och har ingenting att göra på ett museum över hur skräck anno 2000-talet var, för här har vi den tuffa snubben, den supersmarta tjejen som aldrig riktigt bevisar att hon är lika smart som Einstein och Hawkins tillsammans, blondinen ( det räcker med att säga blondinen och då vet man genast vad som menas i skräcksammanhang). Nog för att man senare förstår att det här är på "allvar", men att det är gjort med lite mer komisk touche vägrar släppa. Skådespelarna är för övrigt okej men inte mer, man står ut med de här figurerna men man skulle inte orka med att ta en öl med dem efteråt. 




                 



Jag begriper inte heller varför filmen är så sparsmakad från blod och splatter... The Task är som gjord att vara en film som ska innehålla en hel del blodskvätt, och det är väl det jag framför allt sitter och hoppas på skall komma ju längre filmen pågår, men icke. Man blir besviken, samtidigt som man ändå inte kan låta bli att undra över vad alltsammans egentligen kommer att handla om.


Men som sagt, slutet sänker den här filmen på samma sätt som isberget sänkte Titanic. Jag som ändå hade mest positiva saker att säga om den här, men nu i efterhand så sitter jag mest och skrattar åt det usla slutet och kommer väl att minnas det allra bäst och därmed kommer jag inte att säga att The Task är sevärd, utan se den fram tills ungefär tio minuter innan slutet och gör er själva en tjänst och stäng av och fundera ut ett eget slut istället. Tro mig, det slut du kommer på kan omöjligt vara sämre än det som man faktiskt får i filmen...






    

Av theotherside - 13 april 2012 02:08

Hm nja, jag blir inte helt övertygad om att jag vill se den här filmen efter en titt på trailern, men den kanske kan vara värd att ta sig en titt på i alla fall mest på grund av att John Woo är iblandad som producent? Och den ser ut att vara påkostad och actionfylld, men jag har svårt att bli riktigt engagerad. Blir nog en film som man ser en dag då man ingenting annat har för sig...







http://www.youtube.com/watch?v=_6Qz0Cmwe9g












 

Av theotherside - 11 april 2012 23:14

Ja, det känns onekligen riktigt bra just nu- nästa vecka vid den här tidpunkten kanske man har sig en praktikplats, och det är ju alltid en början! Man får bara se till att göra bra ifrån sig och visa att man verkligen vill vara där, och att man är villig att ställa upp när fan de vill, oavsett vilken tidpunkt det kan handla om! Men det känns bra, och om nu någon god kraft vill mig gott så går det förhoppningsvis vägen nu... 
















 

Av theotherside - 11 april 2012 22:04

Det var länge sedan jag blev till mig i trasorna över nyheterna om att ännu en av John Grishams många böcker ska bli filmatiserad, men det beror mest på att en av mina favoritskådespelare just nu, Wahlberg, ska spela huvudrollen. Boken som nu ska gå från ord till bild är The partner, och lite irriterande är det att trots att jag har läst många av Grishams böcker så har jag naturligtvis lyckats strunta i att läsa just den här boken mest på grund av att jag inte föll för den när den kom ut på bokdiskarna. Jag tror fortfarande inte på att det här är en av de bättre från Grishams penna, men med Wahlberg inblandad så tror jag, eller hoppas, att filmatiseringen blir riktigt bra! Får hålla tummarna för att så blir fallet, och nu har man ännu en film att se fram emot. 




http://www.moviezine.se/artikel/9999-mark-wahlberg-i-john-grishams-the-partner










 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards