Alla inlägg den 5 mars 2012

Av theotherside - 5 mars 2012 20:00

Suck, det verkar som att Eddie Murphy inte tänker inleda det här året på något vidare bra sätt;P Den här filmen ser inte alls bra ut, och jag kan nästan känna av sensmoralen som kommer vid slutet av den här filmen. Nej Murphy, vad var det som hände egentligen?




http://www.youtube.com/watch?v=TGcnWEGc06Q









 

Av theotherside - 5 mars 2012 19:00

I den nya trailern avslöjas det lite mer om vad filmen kommer att handla om, och de nya avslöjandene gjorde mig en aning mer peppad inför den tredje filmen. Det ser mycket lovande ut faktiskt och jag hoppas verkligen på att regissören Barry Sonnenfeld har vaknat upp ur sin MiB 2-koma;P Will Smith är väl ungefär lika bra som vanligt, medan det mesta hänger på Tommy Lee Jones och jag hoppas att han är lika bitter som vanligt! Det återstår att se om Lady Gaga kommer att medverka i filmen eller inte, men jag hoppas att hon ställer upp för det skulle garanterat kunna bli riktigt roligt ( förmodligen kommer hon att medverka i egenskap av en utomjording, på samma sätt som Michael Jackson var med i den andra filmen). 



http://www.youtube.com/watch?v=XZ7f3mYOY9Y









   

Av theotherside - 5 mars 2012 12:02

Jag missade helt att tv-hallåornas tid var förbi i och med igår, och Justine Kirk blev den som fick sätta punkt för den här traditionen. Det var ingen stor grej för mig direkt, jag kommer inte att sakna dem speciellt mycket och jag håller helt med Anders Björkmans krönika i Expressen. Man stör sig mest på hallåorna, varför ska de sitta där och presentera ett program som tittaren redan har satt sig bekvämt i soffan för att följa? Eller promota kommande program, som man redan har hunnit se reklam för tidigare? "Missa inte Så ska det låta", " Se när Stephen King gästar Skavlan på fredag" osv osv. Näh, bara tröttsamt. TV4 är som vanligt etter värre med sina hallåor, då de ska sitta där och promota för flera olika program som oftast inte visas i fyran utan te.x i någon av alla dessa ogräskanaler som vuxit fram ur fyrans kropp. Dessutom, som Anders Björkman skriver: " När ett avsnitt är slut, sitter de där och ler och säger: Mmm... spännande! Hur det går får vi se...." För övrigt sågar Björkman dem ännu mer och påstår att de är inte så duktiga på sin uppgift och inte uttalar ord rätt;P

Nej, den gamla reliken med ett trevligt ansikte i tv-rutan som berättar vad vi ska få se, trots att vi i de flesta fall vet vad det är vi ska titta på, är det bra att man har plockat bort nu.Det räcker gott och väl med att reklaminslagen för kommande och pågående program har ökat...



http://www.expressen.se/noje/kronikorer/anders-bjorkman/anders-bjorkman-antligen-forsvann-hallaorna-ur-svt/







 

Av theotherside - 5 mars 2012 04:45

Ohmy, den finska konstnären Jirka Vaatainen har gjort "realistiska" målningar av hur klassiska prinsessor från Disneyfilmer borde se ut om de hade varit verkliga, levande kvinnor. Jag tycker att resultatet är väldigt bra, och därmed så förstår jag också varför jag alltid har varit fascinerad av Ariel och Jasmine, helt enkelt för att de skulle se riktigt bra ut om de vore verkliga!  Jag har speciellt för Ariel och Jasmine, alltid sedan barnsben haft ett gott öga till just de här Disneyskapade kvinnorna, och framför allt så hade man ju en del fantasier om Ariels snäckskals-behå;P 


http://www.toxel.com/inspiration/2011/12/02/realistic-disney-princesses/






       

Av theotherside - 5 mars 2012 02:30

Jag hade inte direkt några högt uppställda förväntningar när jag började se Columbus Circle, men ibland är det riktigt roligt att få bli lite överraskad. Det som lockade mig mest var att Amy Smart fanns med i den här, även om jag erkänner på stående fot att jag inte kan ta henne på riktigt allvar efter Crank-filmerna, men Selma Blair var också ett intressant namn och slutligen Kevin Pollak men jag hade inte hört talas om den här filmen på förhand så det var antingen eller med den här. Och det visade sig att man i alla fall inte hade behövt skämmas över att säga att man har sett den här.







LÄS INTE MER OM DU INTE SETT FILMEN.






Redan i de snygga förtexterna, där pusselbitar ramlar ned och tillslut fogar sig samman medan namnen på skådisarna flyger förbi, så anade jag att filmen skulle ha karaktären av ett pusselläggande och att man inte riktigt skulle tro på vad som visades och att alla är någon annan. Men jag blev lite besviken när titeln, Columbus Circle, visade sig vara ett hotell. Suck, tänkte jag, jaha handlar det här om ett lyxigt hotell som har några udda karaktärer enbart. Men nej då det här handlade faktiskt om lite mer än så, tack och lov. 


Jag kan inte direkt påstå att jag tycker att Amy Smart passar i sådana här mer seriösa filmer. Te.x i scenen där hon har blivit misshandlad av sin make så skär det sig lite i öronen när hon gråter, för det låter fejkat och enbart som "en skådis som agerar att hon gråter, inte en verklig person som gråter". I hate that! Och i överlag är hon väl bra annars men det märks att hon inte är av samma kaliber som Selma Blair. Nej jag föredrar hellre att Amy Smart spelar dum blondin och har sex med Jason Statham på konstiga, udda platser för att han ska hålla sig vid liv istället för att hon ska försöka vara med i något mer "seriörst".

Det är egentligen Blairs rollkaraktär som är den intressantaste i filmen och genom tillbakablickar får vi reda på mer och mer om den här människan, och att hon kan vara en försvunnen dotter till en förmögen man som gömmer sig i sin lägenhet. Intressant, och en ledtråd till vad som komma skall...



 

Mycker snygg förtextning måste jag säga...



   

De två snutarna som förekommer i handlingen är mer i stil Kling och Klang, och de har en ganska undanskymd del av alltsammans. Inte för att det gör något, det här är helt enkelt ingen snut-film direkt.


När katt-och råtta-leken kommer igång på allvar mot slutet och man börjar förstå vilka alla karaktärer är egentligen, så blir Columbus Circle helt klart mycket sevärt. Ja, det handlar inte om ett mästerverk, verkligen inte men jag tyckte den var underhållande medan den pågick. Den här kommer förmodligen att inte göra något större väsen av sig, men jag tycker ni gott och väl kan ge den en chans i alla fall. Har man ingenting bättre för sig en tråkig natt så duger den här gott och väl att ta sig en titt på.








 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards