Alla inlägg den 3 mars 2012

Av theotherside - 3 mars 2012 20:15

Åååhja, men samtidigt ohneeej. Jag hade väldigt gärna sett en uppföljare till Con Air faktiskt, samtidigt som jag befarar att den inte alls skulle bli lika underhållande och bra som den första filmen. Å andra sidan behöver man ju inte vara så negativ ännu, då ingenting direkt är klart och filmen ligger inte ens i pipline utan Cusack och Cage ( som gör allt, precis allt, numera eftersom han behöver stålar) men samtidigt så skulle det trots allt vara trevligt med en fortsättning på actionfesten. Även fast det finns vissa saker som skulle oroa över detta... Men om, jag säger bara om, de på något sätt skulle lyckas samla ihop hela gänget för en uppföljare, ja då finns det egentligen ingenting att opponera mot eftersom jag skulle se filmen hur som helst, hur dålig/eller bra den än skulle bli. Och då skulle det vara fantastiskt att få se lite mer av karaktären som  Steve Buscemi spelade, och ännu mer med psykopat-karaktären som John Malkovich spelade. 




http://www.svd.se/kultur/cusack-oppnar-for-con-air-2_6897467.svd








 


 


Av theotherside - 3 mars 2012 19:15

Jösses, har vi inte redan fått nog? Och regissören Tom Six utsagor om att det hela tiden ska bli värre och värre och att den tredje filmen i serien, som förhoppningsvis lever upp till "final sequence", ska få den andra filmen att framstå som en Disneyfilm. Men nu har vi sett det här i två omgångar, och ingen av försöken har varit chockerande eller äckliga- så vad ska han hitta på den här gången? En liten grej som verkar lite lovande åtminstone är att galningen från första filmen, spelad av Dieter Laser, tydligen ska återkomma. Jag gillade honom bättre än galningen som var med i den andra filmen. Men i övrigt så hoppas jag verkligen att den tredje filmen blir den absolut sista... 



http://www.moviezine.se/artikel/9664-human-centipede-3-spelas-in-i-sommar







 

Av theotherside - 3 mars 2012 18:26

Nu när sommaren börjar närma sig med stormsteg ( nåja, men lite i alla fall ) så kommer det också nya glassar i butikerna inför sommaren 2012! Och stilen går i kakornas spår, så det blir mer matigt och förhoppningsvis ännu godare. Den glass jag tycker ser mest lovande ut bland nykomlingarna är Cornetto Enigma Cookie, och för priset på 22 kronor så hoppas jag att det är mycket glass för pengarna! Även Magnum Infinity Choklad & Kola ser ut att vara en kandidat till att bli en av mina favoriter i sommar. 




http://www.metro.se/mat-dryck/index-xml/EVHlcb!LEDLZRm8rxn2/









 

Av theotherside - 3 mars 2012 04:15

Ja jösses. Nu kan man tydligen "hyra" en flickvän för det ringa prislappen av femtio-hundra kronor och för detta kan man ju exempelvis göra sitt ex grön av avund genom att "flickvännen" skriver hur fantastisk man är på sin Facebook eller hur jäkla bra man är i sängen och att man är en riktig tio-poängare och att "hon" inte begriper hur "jag" kan vara singel fortfarande;P 

Tyvärr lockar ju en sådan stor och populär sida som Facebook konstigt nog fortfarande är till sig obskyra företag/köpmöjligheter. Jag vet inte riktigt vad man ska säga om det här att hyra en flickvän ( och tydligen finns det väl en marknad för det eller?) men helt klart är väl att man lika gärna kan köpa grisen i säcken på grund av att hur säkerställer man egentligen att det är tjejerna på bilderna osv... Och oavsett allt, är det bara fel att bedriva handel på det här sättet... 




http://www.expressen.se/nyheter/flickvanner-pa-facebook-till-salu/













 

Av theotherside - 3 mars 2012 02:15

Jag vet inte om det beror på att jag var trött eller på grund av att filmen inte var så bra, men jag tyckte aldrig att den riktigt blev rolig och skämten är lätträknade på ena handens fem fingrar. Däremot blev det betydligt trevligare när kuppen kom igång, fast man har väl om sanningen ska fram sett betydligt mer underhållande kupper på film. Tower Heist får godkänt men inte mycket mer än så, för det fanns ingenting som direkt stack ut eller som gjorde den här minnesvärd.





LÄS INTE MER OM DU INTE HAR SETT FILMEN.





Eddie Murphy har fått mycket skit för det han har gjort den senaste tiden och även om han inte direkt glänser här så tycker jag att han gör en av sina bättre insatser i den här filmen än vad han har gjort på ett bra tag. Men det är långt ifrån hans stjärnglans som han en gång hade i besittning, och han får enbart okej och tummen upp just för att det är Murphy det handlar om. Jag tror inte man hade varit lika givmild om det hade varit en nyare komiker, en komiker påväg uppåt i karriären. Nej den här rollen är ett steg ned på karriärstegen för Murphy, en roll han förmodligen kan spela även om man väcker honom klockan tre på natten efter att han har varit ute på en blöt fest kvällen innan. 

Téa Leoni gör också bra ifrån sig som tuff FBI-snut, men jag har alltid tyckt om henne av någon anledning utan att ha sett henne glänsa i något sammanhang. Hon har något som gör att hon funkar i sådana här filmer, men tyvärr gör hon ingenting minnesvärt här mer än att flirtar med Ben Stiller på en bar och blir lite på sniskan, men det där rejäla "hahaha" kommer aldrig.

Och för att spinna vidare på Ben Stiller så tycker jag att han har börjat göra som Murphy oroväckande ofta- att spela på autopilot. Även Stiller kan göra den här rollen även om han blir väckt mitt i natten efter en blöt utekväll, den dumsnälle killen som vill allas bästa. 

Nej den enda som överraskade mig här var Gabourey Sidibe, som såg ut att ha riktigt roligt- speciellt mot slutet när hon var i allra högsta grad inblandad i det pågående rånet. Två tummar upp för henne, och hon var nog den enda som gjorde något som jag inte hade förväntat mig åtminstone. 



       





Det är bara synd och skam att Tower Heist aldrig blir riktigt underhållande eller rolig. Den funkar helt enkelt bara, men den lämnar inga bestående avtryck och man kommer att ha svårt att minnas filmen överhuvudtaget om ett tag. Det motiverar inte direkt för att man vill se om den snart heller tyvärr. Allt som allt så blir det här bara en dussinrulle i mängden, trots stjärnglansen ( eller den falnande stjärnglansen kanske).





    

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards