Alla inlägg under april 2011

Av theotherside - 9 april 2011 19:18

Har inte varit någon bra lördag direkt- småont i skallen och så har man bara varit trött och seg och inte haft så mycket att göra! Typiskt när det är helg med andra ord... Man längtar hela veckan efter att det ska bli helg, och när det väl är helg så gör man ändå ingenting vettigt;P 


Och inte blev det så bra väder som det var utlovat heller. Visserligen har solen varit framme hela dagen men det har blåst ganska kraftigt och det har inte varit så trevligt att vara utomhus.


Återstår bara att se om kvällen åtminstone kan bli lite lyckad!





 

Av theotherside - 8 april 2011 20:26

Härliga nyheter att Sylvester Stallone tar hand om regin för uppföljaren till The expendables 2. Men man ska inte ropa hej förrän man kommit över bäcken, för sådant här har ju en tendens att ändra sig snabbt. För ett tag sedan skulle Stallone inte regissera medan det nu låter som att han kommer att ta hand om uppföljaren, vilket jag tror är det bästa. Samtidigt kanske det inte är dumt att låta en ny, fräsch regissör ta hand om andra filmen, samtidigt som man vill att filmerna ska "påminna" om varandra. Men det är i alla fall lovande att Sly tar hand om nästa del också, men blir det en tredje film tycker jag att han ska låta en annan regissör ta hand om den filmen!




http://www.moviezine.se/artikel/7130-stallone-regisserar-expendables-2






 

Av theotherside - 8 april 2011 20:20

Kanske börjar TV11 inse att det inte är speciellt många som bryr sig om Big Brother längre?! Jag hör knappt någon snacka om programmet- annat var det när dokusåpan hade sin urpremiär, då alla snackade om det. Hade man haft möjlighet att följa spektaklet på Internet redan då, på forntiden, så hade det förmodligen fördubblat tittarsiffrorna.

Att de nu har lyckats få med Basshunter gör knappat det här fossilet mer levande. Det känns snarare som att TV11 är desperata och gör allt vad de kan för att hålla sin miljonsatsning levande med lite konstgjord andning!




http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/bigbrother/article12850071.ab






 

Av theotherside - 8 april 2011 20:09

Man häpnar ju lite över hur mycket tid en del verkar ha- någon har alltså suttit och "speedat ned" den nya videon och granskat och filurat och funderat och kommit fram till att Britney kan vara en man?! Eller hur är det nu- en dansare har tagit på sig rollen som "Britney"?! Jaha, och vad spelar det för roll egentligen?! Britney, eller kanske regissören till videon, ville skoja till det lite?! Göra något nytt, annorlunda? Jag tycker det är en rolig idé, om det nu verkligen stämmer. Man ska ju inte lyssna alltför mycket på rykten på nätet;)




http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article12852656.ab





 

Av theotherside - 7 april 2011 22:45

Men herregud... Vem i USA fick skrämselhicka, utöver filmbolaget?! Men nu har filmen i alla fall fått lite gratis-reklam, så regissören tackar och bockar förmodligen för den extra publiceringen som det här har gett filmen! 





http://www.moviezine.se/artikel/7110-mpaa-drar-tillbaka-trailern-for-baksmallan-2







 

Av theotherside - 7 april 2011 22:37

Ser fram emot Seth MacFarlane och hans kommande film Ted som Mark Wahlberg ska medverka i. Om man ska gå efter Seth MacFarlanes skapelser Family Guy och American Dad så kan Ted slå mot både höger och vänster;) Tror filmen kan bli ganska så kontroversiell... 


Vad jag tycker om "Uncharted: Drake's Fortune vet jag inte riktig faktiskt, men titeln är ganska härlig så man får väl hoppas på att det blir en okej film. Men Wahlberg brukar kunna imponera!




http://www.moviezine.se/artikel/7120-wahlberg-gor-ny-actionkomedi






 

Av theotherside - 7 april 2011 18:35

Det är ju irriterande att man inte lyckades unvika influensan nu när den tydligen har tagit "semester", utan att man skulle drabbas precis i slutet av den senaste vågen av influensa... Samtidigt tur i oturen, jag hade kunnat drabbas betydligt värre. Som det verkar just nu så har jag "bara" förkylning och ingenting mer, varken feber eller magsjuka. Så man får vara glad för det lilla;P




http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article12849127.ab





 

Av theotherside - 7 april 2011 18:17

Åh, hoppas verkligen Walter Hill gör Stallones kommande film- Headshot. Det skulle ju kunna betyda en actionfilm av den gamla skolan kryddad med lite inslag från det som har hänt inom genren den senaste tiden;) Hill brukar ju kunna leverera underhållande nonstop-action, men det låter lite oroväckande att han inte varit aktiv sedan 2002...




http://www.moviezine.se/artikel/7116-walter-hill-gor-stallones-nya





 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards