Alla inlägg den 21 april 2011

Av theotherside - 21 april 2011 22:56

Ojoj, har käkat lite för mycket godis under hela torsdagen, det är inte bra det här;P Och det återstår hu fortfarande en hel del dagar av den här påsken, så att man har gått ut hårt och börjat snaska godis alldeles för mycket såhär tidigt av ledigheten leder bara till att man snart har en alldeles för stor mage. Kanske dags att hålla igen en aning? Nja, vad tråkigt det skulle vara att göra det. Nej, jag tror att jag faktiskt fortsätter att äta en hel del godis under den här helgen!


Det märks att vi har väldigt dålig kontkat. Pliktskyldigt skickar vi lite sms till varandra då och, sms som sällan eller aldrig handlar om något speciellt eller viktigt. Annat var det förr i tiden, då vi tyckte att om vi inte hade skickat ett enda sms till varandra på en hel dag så var det konstigt och att någon av oss var på dåligt humör etc. Numera blir ingen av oss särskilt förvånade över att inte ha fått sms från varandra och det kan dröja några dagar innan vi hör av oss igen. Vad hände egentligen med den där fascinationen som fanns mellan oss i början? Varför svalnade glöden? Vad var det egentligen som vi hade för bara fyra, fem år sedan? Jag önskar att något av den glöden fanns kvar, en strimma av den åtminstone men det är som att försöka ge konstgjord andning till en dinosaurie- det är dömt att misslyckas helt enkelt. Får se hur länge vi håller ut den här gången, eller rättare sagt- hur länge jag kommer att hålla ut. 


Nåja, ska försöka göra något vettigt av den här kvällen nu! Jag vet inte riktigt vad, så det är därför jag försöker få tiden att gå och jag försöker få till något vettigt att säga med det här blogginlägget, men det tror jag inte riktigt att jag lyckas med;I





 

Av theotherside - 21 april 2011 15:11

Jägarna 2 och Försvunnen är de enda två russinen som jag finner i den här svenska filmkakan inför 2011... Herregud så få av dessa filmer som verkar lovande... Det handlar som vanligt mest om känslor och dysterheter och Bergmanarvet ligger fortfarande tung över det här landet. Och de filmer som alltredan haft premiär gör ju inte mig muntrare, Åsa-Nisse var en rejäl flopp... Möjligen kan Gränsen vara sevärd, men jag hyser inte alltför stora förhoppningar om att jag kommer att tycka om den så därför struntar jag i att se den tills dess jag har riktig filmbrist ( vilket förmodligen aldrig kommer att inträffa). Nej gäsp och suck över detta, och så börjar man peppa inför Transformers 3, Aliens vs Cowboys och ja, listan över andra intressanta filmer än våra inhemska kan göras lång. Och vad kan Norge ha på G i år? Det är mer intressant att kolla in vad våra grannländer har för sig än vad Sverige kan tänkas ha att bjuda upp med. 




http://www.svd.se/kultur/svensk-film-tror-inte-pa-varen_6106503.svd







 

Av theotherside - 21 april 2011 14:33

" Den svenska psykologiska thrillern Försvunnen kommer att få premiär i Cannes i maj. Filmen är gjord av Mattias Olsson och Henrik JP Åkesson som handlar om en kvinna som flyr sin familj i Karlskrona för att börja ett nytt liv i en ny stad i norra Sverige. Hon blir förföljd av en man som kidnappar henne och för henne till en källare i ett hus i skogen. Hon kan bara räkna med sig själv för att ta sig ut därifrån. I rollerna ser vi Kjell Bergqvist, Björn Kjellman och Sophia Ledrap. Kjellman tyckte att det var ett mycket bra manus att jobba med och i en intervju med BLT 2008 beskrev Mattias Olsson filmen så här:

- Det är en film i gränslandet mellan skräck och psykologisk thriller. Det ovanliga är att man får följa den kidnappade kvinnan genom hela filmen, inte själva jakten på kidnapparen.

Svenskarna har varit i Hollywood och jobbat med Oscarsvinnaren Per Hallberg för att lägga på fler ljudeffekter.

– Jag fick precis höra att han använt helikopterljudet från Black Hawk Down till vår film, säger Henrik JP Åkesson till BLT i januari i år och beskriver den just nu rådande känslan som nästan overklig.

Man har redan visat en råkopia för en testpublik i Karlskrona och Lund och den uppges fått bra respons."


Ja,jag hoppas fortfarande att få se en riktigt bra, svensk skräckfilm innan jag blir gammal och dör;P Hoppet lägger jag inte i den här filmens händer, men man vet ju aldrig innan man har sett Försvunnen förstås. Men lovande låter det i alla fall så den kanske man ska ta och kolla in!






 

Av theotherside - 21 april 2011 14:12

Jaha, det verkar som att man är övervakad av sin mobiltelefon nuförtiden. Det är tur att man inte har införskaffat sig någon Iphone, för jag har ingen lust att bli övervakad av en "smart" telefon. Vilka fler företag har hemliga övervakningar smyginstallerade lite här och var?;P




http://di.se/Default.aspx?pid=233714__ArticlePageProvider&epslanguage=sv







 

Av theotherside - 21 april 2011 00:22

Här har alla regissörer i Hollywood en gratis idé ( men vid intresse, kontakta mig gärna innan ni börjar med manuset och liknande saker så ska jag gärna hjälpa er med ytterligare uppslag): vad sägs om en blockbuster om Blåkulla? Häxor och trollkarlar, ja även djävulen, kan medverka i filmen och så mitt i alltsammans hamnar x vald just nu populär och eftertraktad skådis, men i slutet avslöjas den hemska sanningen om Blåkulla och vilka konsekvenser detta har för världen? Låter inte så dumt, eller hur?;) Jag väntar vid telefonen på kommande samtal!




 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards