Alla inlägg den 2 februari 2016

Av theotherside - 2 februari 2016 14:00

     

Av någon anledning har jag inte besökt Bishops Arms som finns här i stan tidigare så jag tänkte att det var dags att avlägga visit där igår, kanske för att jag mest av allt inte hade något annat att sysselsätta mig med när jag fick sluta jobba nästan två timmar tidigare än vanligt.  Sagt och gjort. Det var bara synd att jag inte fick med mig någon men det blev ändå en trevlig stund för sig själv man var ändå tillräckligt trött efter jobbet. 


De två öl som jag provsmakade var olika varandra och Piteå ale gick ut som vinnare även om det inte var riktigt den öl jag skulle välja att dricka vid andra tillfällen.  Den andra som hette ungefär Hey my name is Moose var definitivt inte alls något som föll mig i smaken. Mysig inredning hade Bishops i alla fall och det påminde en hel del om en engelsk lantlig mysig pub. Jag kommer helt klart att göra någon mer visit där framöver och då förhoppningsvis i sällskap med någon. 



Av theotherside - 2 februari 2016 10:00

Hmm ännu en film med det uttjatade ämnet om en dystopisk framtid. Men det var något med trailern som ändå gjorde mig lite intresserad av att se filmen.  Och det verkar som att filmen ibland använder sig av first person-perspektiv som kommer från spelvärlden men som alltmer frekvent används inom film också. 


Det kan bli så att man ger Pandemic en chans vid något tillfälle.  

Av theotherside - 2 februari 2016 08:37

 

Ja vad ska man säga om den här egentligen?  Att förväntningarna inte direkt är skyhöga inför filmen men det behöver de inte alltid vara heller.  EZO1 Madnass kan visa sig vara underhållande ändå och det finns tillräckligt med andra filmer med fet budget som tar sig på alltför stort allvar.  


Premissen låter inte helt fel i alla fall, filmen utspelas i en dystopisk framtid och en liten kvarvarande spillra av mänskligheten måste kämpa mot gigantiska monster zombies och annat smått och gott. 

Filmen ska också vara en blandning av horror,  science fiction och hmm filosofi. Gott och blandat är att förvänta som sagt;p 


En trailer till det kommande mästerverket finns här;


Viemo. Com


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards