Direktlänk till inlägg 2 mars 2011

Alien vs ninja

Av theotherside - 2 mars 2011 19:00

Den här typen av filmer, som nästan bara japaner kan åstadkomma, brukar vara underhållande och roliga och ganska uppfinningsrika- men Alien vs ninja är ett undantag. Filmen höll inte för mina förväntingar ( som visserligen var låga redan innan jag började se på filmen, men jag hade ändå förväntat mig några galna scener och upptåg, men det uteblev). Jag satt mest och irriterade mig över karaktären som skulle vara "rolig", spelad av Donpei Tsuchihira- istället för att vara rolig var han mest irriterande och man satt och önskade att han skulle dö så tidigt som möjligt, men så blev det inte tyvärr. 


Har du inte sett filmen, läs inte mer!



Filmen känns dessutom som ett hafsverk på grund av att man inte får veta något om förutsättningarna- huvudpersonerna pratar ibland om en rivaliserande klan, eller om det är kung ( det är inte direkt handlingen som engagerar). Men man får aldrig se kungen, och man får aldrig veta varför de slåss med varandra. Jag antar att man bättre förstår förutsättningarna om man har läst Mangan, som jag tror att filmen bygger på?;P

Nåja, Alien vs Ninja har en del snyggt filmade fightscener, men den riktiga nerven uteblir och filmen blir mest en blek kopia av Rovdjuret ( en grupp "soldater" i en skog som blir attackerade av aliens som mest ser ut som vad de är- människor iförda utomjordningskostymer). 


Det enda som var riktigt roligt med filmen var två saker- när den enda kvinnan, spelad av Mika Hijii, i gruppen slåss mot en av varelserna så börjar den plötsligt att stirra på hennes bröst och försöker frekvent komma åt dem (?). Och under fighten så anspelas det ganska friskt på sex, bland annat att hon "rider" utomjordningen samt att utomjordningens svans på ett inte så subtilt sätt precis nuddar Mikas lår;P Ni förstår säkert vad jag menar om ni ser filmen! 

Den andra scenen var den då huvudpersonen slåss mot utomjordningen. Hela den scenen är ganska så tokrolig faktiskt, även om den kunde ha skruvats till ytterligare.


Slutet förstod jag dock ingenting av tyvärr, så det var ett ganska stort antiklimax. Sammantaget så var inte Alien vs Ninja någon höjdare direkt. Den fungerar som tillfällig underhållning men man kommer ganska snabbt att glömma bort den. 








  



   Jag tycker att Mika Hijii är ganska snygg faktiskt, även om hon inte utför stordåd i den här filmen direkt. Men hennes dräkt kan man dock inte klaga över däremot;)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av theotherside - 21 april 2023 18:45

Jag är inte något överväldigande fantast av Miss Li vanligtvis, men kan ändock ej undgå att digga detta å när låten inleds med en spellevink-vibb för att därefter fortsätta i någon stil av disco-dunkabunkaddunk- aaaah! aaah. Igår när jag var på kro...

Av theotherside - 21 november 2022 03:56


Detta var en film som jag inte hade någon koll på, knappt visste att den överhuvudtaget fanns men så visades den på TV4 film under söndagskvällen och jag tog en chans och tittade.  The Night Listener är definitivt inte något mästerverk, men fungerade...

Av theotherside - 18 november 2022 18:35

   

Av theotherside - 13 november 2022 19:26

Du har ingen aning vad som händer, söndag bara sker. Varje dag, vilken veckodag är det egentligen? Du vet inte, måndag, onsdag, lördag Spelar ingen roll.  Du är mer eller mindre alltid full, en två tre Öl eller lite whiskey. Idag är det s...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards