Alla inlägg den 25 september 2013

Av theotherside - 25 september 2013 17:00

Att vandra omkring i ett traditionellt "spökhus" på ett nöjesfält är sååå 1990-tal, så nu uppdaterar man det gamla konceptet och hur göra det om inte med ett välbeprövat koncept- nakenhet! Och nu är det inte bara zombierna som ska vara naken i det här hemsökta huset i Sinking Spring i Pennsylvania, utan besökarna ska också vara helt näck. Meningen "skrämma skiten ur dig" kanske får en helt ny innebörd? 

 

Innovativt och nytt, kanske, men jag vet inte vad befolkningen tycker i Pennsylvania men jag personligen skulle i alla fall inte falla för det och gå dit. Eller möjligen efter en blöt utekväll sent på natten en regnig lördagsnatt...? Would you dare?

 

http://nyheter24.se/nyheter/udda/753731-vill-du-vara-naken-bland-zombies-da-ar-detta-spokhus-for-dig

 

 

 




 

Av theotherside - 25 september 2013 14:51

Nej men usch och fy, det var ju inte såhär det skulle bli redan nu så tidigt inpå hösten(!). Jag ville ju ha lite mer som i fjol då det regnade och var hyggligt varmt för att vara i september. Kanske man får hoppas på att vintern tar paus, våren och sommaren dröjde ju minsann, och då kan vintern också bli "ovanligt sen". Men vi får väl ändå vara nöjda med hur det har varit hittills och det klingar härligt ljuvt i öronen när metrologerna samstämmigt säger att "det har varit ovanligt varmt hittills i höst" och "hösten är försenad över stora delar av landet". Det kan vara slut med sådan ljuv musik nu, åtminstone verkar det som så. Rysskylan, hujeda mej... Och halka och annat skit som följd efter det, nej tack. Det skulle ju inte komma förrän -tidigast- november;P



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17537500.ab








 

Av theotherside - 25 september 2013 05:00

Man kan ju fundera lite över om Ryssland är stolta över sitt förflutna i och med t.A.T.u med tanke på de lagar som nu införts mot homosexualitet och annat "avvikande"? 







 

Av theotherside - 25 september 2013 03:00

Det är faktiskt småroligt att se om de här filmerna lite då och då men den tredje filmen i den här serien är förmodligen den tråkigaste samtidigt som den desperat försöker återupphålla det som, förmodligen, gjorde de två föregångarna populära. Så för att inte gamla tittare ska känna sig bortkollrade så fortsätter man på gott humör med fjanterier och konkurrens mellan yngre och äldre elever trots att ungarna som tillhör Ducks borde ha kommit "längre" i sin utveckling, speciellt nu när de börjar på universitet. Däremot så fungerar teman som "du ska vara den du är" och "det ska vara roligt att spela hockey" fortfarande och det är väl ett ämne som fungerar för nya, unga tittare. Man ska helt enkelt inte bara tänka på att vinna, oavsett vad man spelar och idrottar inom, och att det är viktigt att ha roligt och att en tränare ( för guds skull) måste förstå hur viktigt det är att ha lite lattjo lajban ibland. 



Lite väl talande bild. Ducks is gone...

 

 

Men coach Bombay kan man sannerligen lita på och nya tränaren Orion tinar upp efter en hård start.

 

 

Kvack, kvack funkar alltid, även en tredje gång!

 

     




Jag gillar tillbakablickarna i inledningen av filmen, det knyter i alla fall ihop den tredje filmen med de två övriga på ett snyggt sätt. Men jag har lite svårt att förstå varför den nya, till början, hårda tränaren Orion inte omedelbart tar hand om att lära upp killen som inte kan stanna ( och de komiska poängerna förblir fortfarande att killen inte kan stanna)! Om jag hade varit tränare vore det nog det första jag hade tagit hand om och struntat i snacket om att försvar är minsann lika viktigt som att attackera. 


Men ibland blir man lite nostalgisk, och vill se om en film som man tyckte om tidigare och som man inte sett på ett x antal år. 





 


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards