Alla inlägg den 12 september 2013

Av theotherside - 12 september 2013 04:00

Det var som sjutton, men Cottage Country lever upp till mina ( visserligen ganska låga) förväntningar även om det där riktiga garvskrattet tyvärr uteblir men samtidigt, hade man haft några whiskeyglas innanför västen hade man förmodligen suttit med ett löjligt småflin genom hela filmen men som läget var nu så stannade det vid lite fniss ibland för att man var på hyggligt humör. Ibland blir det lite för uppenbart vad som kommer att hända och ibland tycker jag att man gott och väl hade kunnat skruva till alltsammas ytterligare, men allt som allt så är det här i alla fall helt klart underhållande medan det pågår samtidigt som det kanske inte lämnar så mycket att minnas efteråt. 





                                             LÄS INTE MER OM DU INTE HAR SETT FILMEN.

 

 

 

 


Det kanske bara är jag, men jag tycker nog ändå att huvudpersonen som spelas av Tyler Labine påminner en hel del som rollen som han gjorde i Tucker and Dale vs Evil även om han inte riktigt är lika korkad i den här. Men banne mig han gör det ändå tillräckligt bra så man får lite sympati för karln även om han är lite för enkel att läsa av ibland och man behöver inte någon spåkula eller titta i kaffesump för att lista ut hur han kommer att agera under händelsernas utveckling. Malin Åkerman ( eller Akerman...) spelar precis det förväntade, blond, snygg och... smart. Det är matriarket som styr det här förhållandet, vilket ger en fin hint åt vartåt skutan lutar ju närmare eftertexterna filmen kommer. Ändå, slutet har en liten twist som jag inte såg i förväg. 



                         


Det är bara lite synd att Cottage Country aldrig når upp till det där gapskrattet, och jag hade önskat mig lite mer galenskap och lite mer oförväntade händelser men i det långa loppet är det ändå skönt att man har vågat släppa loss så pass mycket som man ändå har gjort här. Men som sagt, om det hade varit lite mindre Hollywood över alltsammans så hade det kanske blivit en riktig fullträff. 


Som det är nu funkade den här att kolla igenom en gång i alla fall, men man känner inget direkt sug efter att titta på den igen. Synd, för det här hade verkligen kunnat bli riktigt roligt och minnesvärt... 







 

Ser nästan ut som ett omslag till en Disneyfilm, men låt er icke luras.

 

 

 

Av theotherside - 12 september 2013 03:00

Den här filmen ( eller vad man nu ska kalla det för) har jag hört snackas om, men efter att ha tittat på det här så är jag väl kanske inte helt övertygad om jag vill se den eller inte. Mest nyfikenhet kanske, men kan det här vara något att bry sig om bara för att det är i hemlighet filmat på Disney World och gjord som en typ av skräckfilm?! Något nytt är det väl åtminstone, så man får väl hålla det öppet för att man tar sig en titt på det här... 








Av theotherside - 12 september 2013 01:16

Om det här är vad som är framtiden för Jurassic Park, så ser inte "pitchen" speciellt lovande ut... Vad en pitch är, så är det enligt Wikipedia: " En pitch består ofta av en sk logline som sammanfattar hela idén på en mening eller två."

https://sv.wikipedia.org/wiki/Pitch



Om man tittar på pitch trailern för Jurassic World så förstår jag inte alls hur de vill sammanfatta sin idé med en mening eller två, mer än att dinosaurier kommer att ge sig på fler människor än i de tre tidigare filmerna. I alla fall de flygande dinosaurierna... Nej det här ger mig verkligen inte mersmak eller sug efter att kolla in den kommande filmen, tyvärr.





Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards