Alla inlägg den 17 september 2013

Av theotherside - 17 september 2013 04:00

Det här påminner mig mest om att jag måste se Monster Brawl så snart som möjligt, men samme regissör har gjort den här och det ser faktiskt ganska lovande ut, så även den här kommer att hamna på måste-se-listan! Skönt med en film som inte riktigt följer mallarna ( i alla fall ser det ut som det). 










Av theotherside - 17 september 2013 02:15

Det är ingen vidare bra idé att blanda in komik i en film med zombies och temat med "världens undergång", men Gangsters, Guns & Zombies gör i alla fall ett försök och jag vet inte riktigt vad man ska säga om försöket mer än att det inte alls lyckas speciellt bra. Men i alla fall så var det klokt att filmtiteln har med zombies som tredje ord, för zombies känns inte som att det är huvudsaken här. Och det är något fel med en film som försöker vara rolig och som misslyckas med detta, förutom vid en punkt- när man hör på radion hur en säger att pandemin är möjlig på grund av "nedskärningarna inom vården". Det skulle kunna appliceras på Sverige, om man nu vill hårddra det. Men förutom det, känns humorn fullkomligt överflödig och det går inte att ta något på allvar alls i den här filmen.





                                           LÄS INTE MER OM DU INTE HAR SETT FILMEN.

 

 

 

 

 

 

 

 


Jag stör mig väldigt mycket på en karaktär och är närapå att flyga upp ur stolen och ropa "HURRA; HURRA", när Crazy Steve till sist blir dödad av zombier. För att heta crazy så är han inte mycket till galen, om man nu inte tycker att galenskap är att fråga om matchresultat hela tiden och beklaga sig över att inte få blod på sina nya skor. Och vilja gå på en riktig toalett och inte pissa bakom en buske som "ett djur". Varför heter den här filuren crazy, egentligen? De andra karaktärerna är inte heller speciellt mycket att bry sig om och ingen av dem engagerar det minsta, och därmed blir hela historien verkligen långtråkig att följa trots att eländet ( tack och lov) inte är så långdraget åtminstone. 




       



Den enda anledningen till att man borde se Gangsters, Guns & Zombies är för att kommande generationer med filmskapare förhoppningsvis lär sig hur man absolut inte gör en zombiefilm. Något gott måste väl komma ur det här eländet får man hoppas. 






 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards