Alla inlägg den 24 maj 2012

Av theotherside - 24 maj 2012 12:15

Ja jag har inte "vågat" se den här korta teasern inför kommande James Bond-filmen Skyfall förrän nu, mest på grund av oro för att det inte ska leva upp till mina förväntningar. Men fan, det gör det fortfarande och jag är i högsta grad jävligt sugen på att se Bonds nya äventyr som har beskrivits på förhand som kanske den bästa Bond-filmen någonsin. Jag hoppas och ber om att det kommer att stämma, men än så länge så ser det jäkla lovande ut!








http://www.youtube.com/watch?v=24mTIE4D9JM














 

Av theotherside - 24 maj 2012 10:15

Ja om man ska tro på Aftonbladet, men kanske framför allt på metrologer som man borde ifrågasätta allt som oftast, så ska det i alla fall bli 25 grader varmt från och med imorgon- även för oss här i det kalla, ruskiga norden även känt som Norrland;P Innan jag tror på det så vill jag uppleva det. Maj har varit förhållandevis kallt, men samtidigt viskas det häromkring om att det är bra om maj inte är alltför varm eftersom det borgar för en betydligt varmare juni-juli. Vilket som än blir det rätta, nu tycker jag banne mig att värmen kan komma på allvar, nu!









http://www.aftonbladet.se/vader/article14868227.ab













 

Av theotherside - 24 maj 2012 00:45

Man börjar ju fundera över om den här filmen verkligen är gjord 2012, eller kanske snarare under 2011, för nuförtiden kan man ju inte göra bra film. Men jag tror inte att man har suttit och hållit på den här karamellen sedan, tja säg slutet av 80-talet så jag får böja mig likt grässtråna för vinden och konstatera att jadå, man kan ju- om man så vill- fortfarande göra bra och underhållande film. Men med det sagt, att jag gillar allt med den. Åhnej, lite kritisk måste man alltid vara, i alla lägen.






LÄS INTE MER OM DU INTE HAR SETT FILMEN.




Sam Worthington har väl aldrig direkt varit en skådespelare som fallit mig i smaken, trots att han har medverkat i en hel del sevärda filmer och jag kan inte heller direkt påstå att jag har blivit frälst efter att ha sett den här filmen- men han gör ju ingen dålig insats, inte alls. Däremot blir det kanske lite väl tjatigt stundtals eftersom han inte har så mycket att göra här- stå och se orolig ut, se lite arg ut. Thats it, i det stora hela. 

Nej den jag hade svårast för här var Elizabeth Banks... Jag vet inte vari det svåra låg egentligen, utan jag har nog helt enkelt problem med hela rollfiguren som ska vara någon blandning av tuff, alkholiserad snut a la manligt maner men det blir inte direk trovärdigt. Dessutom är hon blond, och det har jag än svårare att kunna ta riktigt på allvar. Ja jösses det är inte bra med fördomar ibland. 







 





Och slutligen, Ed Harris hade enligt mig fått vara ännu sliskigare och spela ut hela sitt register för han blir tyvärr aldrig riktigt underhållande.



Men, nu blir det roligare eftersom Man on a Ledge är jäkla underhållande för stunden och man hålls i ovisshet om vad alltsammans går ut på fram till slutet. Jag vet inte heller om jag köper slutet som blev nästan lite för lyckligt, bland annat stunden då en av de som hejar på "hopparen" rycker in till hans hjälp- det kändes lite mycket som ett happy happy ends a la film.

Mycket bra, och mycket spännande, men samtidigt tror jag filmen är ungefär som ett riktigt gott skrovmål; man njuter för stunden av den goda hamburgaren och av dess innehåll men om någon frågar en vecka senare om skrovmålet så kan man inte riktigt erinra sig alla smakupplevelser eller vad hamburgaren hade för innehåll- man minns bara att det smakade gott och att det gjorde en mätt och belåten. Ungefär på sådant sätt sammanfattar jag den här filmen; jäkligt underhållande och rolig att titta på medan den pågår men den lämnar nog inga djupa avtryck hos mig. Men ibland krävs det inte så mycket mer än just så...  








 

   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards