Alla inlägg den 21 juli 2011

Av theotherside - 21 juli 2011 22:34

Jahapp de har tydligen inte tröttnat på det här ännu så nu har snart den tredje Paranormal Activity-filmen premiär, och av trailern att döma så verkar det bli mycket av det som av någon anledning har gjort de två andra filmerna framgångsrika. Mjölkningen av Paranormal Activity kossan fortskrider således, så man ska inte förvänta sig några överraskningar och har man sett de två första filmerna så begriper jag inte hur man inte kan ha lärt sig att känna igen "fällorna" som filmskaparna redan har lyckats överanvända.

Jag lessnade på det här redan när jag såg första filmen, så jag har inte ens orkat se den andra och jag betvivlar att jag kommer att se den tredje heller!





http://www.youtube.com/watch?v=srVMVho3w_c













 


Av theotherside - 21 juli 2011 22:23

Nja, det känns lite som att man redan har sett det här många gånger tidigare... Ett hus som har en mörk hemlighet, barnen ser konstiga saker, en liten twist kommer osv osv... Känns som redan tuggat, gammalt kött från ICA som man köpte för en vecka sedan, ungefär. 

Men i och för sig, Daniel Craig, Naomi Watts och Rachel Weisz borgar för riktigt bra skådespeleri åtminstone så man tar sig nog trots allt en titt på den här filmen vid något tillfälle.




http://www.youtube.com/watch?v=nIeMYPfnST0&feature=player_embedded












 

Av theotherside - 21 juli 2011 22:16

Ovanligt modiga och frispråkiga frågor från den här journalisten, för annars brukar det ju vanligtvis handla om att smeka kändisarna medhårs och inte komma med alltför "farliga" frågor, allt brukar ju vara så välregisserat och tråkigt. Om det nu är hela sanningen, förstås... Det kan man aldrig veta! Men roligt att Paris Hilton verkar reagera så starkt över en enkel fråga, journalisten frågar ju bara om hon känner sig passé pågrund av att tittare verkar svika henna, och efter att hon har "stormat ut" så kommer Paris ju med ett vettigt svar faktiskt.

Men jag hoppas faktiskt att hon är mer eller mindre passé nu, det räcker med serier och skit från hennes sida nu.




http://www.expressen.se/noje/extra/1.2505793/paris-hilton-stormar-ut-fran-tv-intervjun










 

Av theotherside - 21 juli 2011 22:05

Jag tycker Hilary Swank har varit med i några mindre minnesvärda filmer under de senaste åren, särskilt med tanke på med vilka starka filmer som hon slog igenom med. Det är svårt att förstå varför hon har medverkat i The reaping och The resident, men jag har väl svårt att tro att den kommande filmen Shrapnel, som baseras på en serietidning, kommer att återföra Swank till den absoluta toppen igen! 


Någon som kanske har läst den här serietidningen och som kan ge något besked om den? Är det något som är bra/läsvärt?!







http://www.moviezine.se/artikel/7847-swank-gor-sci-fivastern













 

Av theotherside - 21 juli 2011 20:37

Herregud, en gång i tiden var Sverige internationellt känt som ett "syndigt" land och med filmer som Jag-nyfiken gul och liknande så spriddes myten om att Svea rike var ett land där man gärna gick omkring naken!Det har parodiserats miljontals gånger, bland annat i Simpsons- men nu verkar något ha hänt!!! Numera tål vi inte ens naket på stränderna, som det här märkliga fallet vittnar om. 

Vad är så farligt med stringbadbyxor? Vad är så farligt med naken hud, på platser där det är fullkomligt naturligt- såsom det borde vara på en strand? Att polis dessutom tillkallades gör ju historien än mer idiotisk...




http://www.expressen.se/nyheter/1.2506351/stringbadbyxor-blev-fall-for-polisen









 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards