Alla inlägg den 31 juli 2015

Av theotherside - 31 juli 2015 10:12








Sista juli, och nu medan det här nedtecknas är det blott skälvande timmar som återstår av årets juli. Sammanfattningsvis, en besvikelse. Suprise, eller kanske inte?! Men månaden har i alla fall varit bra för dem som tycker om regn! Ja, jag vet att vi alla tycker och tänker olika, så det finns naturligtvis de som föredrar regn framför solsken och värme. Jag är tudelad. Jag vill inte ha sommaren alltför varm ( som ifjol, då det inte gick att göra någonting utan att man höll på att svettas bort men samtidigt hade man förvisso semester under värmeperioden så vem är jag att egentligen klaga över det) men jag vill inte heller att det ska vara som i år- regnigt, tråkigt, inte speciellt varmt alls. Knappt sommar att tala om. Nåja! Kanske blir augusti bättre, kanske inte. Jag hoppas i alla fall att den tråkiga, kalla, regniga sommaren innebär att det inte blir någon vargavinter i år. För blir det så, då har vi verkligen dragit en nitlott minsann. 


Sommaren 2015 kan inte riktigt slå fjolårets, och då tänker jag inte enbart vädermässigt. Det hände mycket mer ifjol, och det var roliga och bra saker som hände. Jag mådde bra, kände mig värdefull, omtyckt och det självförtroende som jag hade då, det är inte jämförtbart med vad jag någonsin har haft tidigare. 


Men den här sommaren har haft en hel del bra saker också! Det jag kommer att ta med mig är framför allt helgen när kyrkmarknaden hölls i Öjebyn! Inte för att jag direkt gjorde fynd på marknaden, utan snarare för att det var mysigt och trevligt och alldeles speciellt. Ett minne som finns bevarat i minnesbanken för alltid! Av flera olika anledningar. 

Sedan kommer jag att tänka på PDOL förstås. Att sitta i Kittelfjäll tillsammans med Jenny och Lars, ta sig några öl, drinkar och annat gott att dricka- oj vilket minne.

Och att få vinna Pellefant tilll Jenny dagen efter. Och Jennys oförställda glädje över att äntligen vinna ett jättepacket innehållande 24 Daimförpackningar! Det gick inte att ta miste på hennes glädje.

Pite dansar och ler har inte varit något roligt tidigare, inte för min del. Artister och musik bryr jag mig väldigt lite om, för att säga att det inte intresserar mig särskilt mycket. Jag minns ett år särskilt, i ungdomens dagar, och den enda artist då som man tyckte om att lyssna på var Carola!!! Hujeda mig. Och i år var artistutbudet ännu mer skralt. Var Anders Lundin den enda kändisen, rentav? Nja kanske inte men det kändes som det i alla fall. Men PDOL anno 2015, är i alla fall värt att minnas länge! 


Ja, det är väl en ungefärlig sammanfattning av den här sommaren. Kort och gott har det varit en bra månad, minus för vädet dock förstås. Eller kanske inte, man har i alla fall inte behövt svettas bort i år. Snarare dra på sig en extra tröja ibland. Och så ska det ju inte riktigt vara, kan man tycka. 


Nu hoppas jag bara på att hösten framför allt innebär att man hittar sig ett jobb! Eller en praktik till att börja med, någonstans. Jag behöver verkligen få komma mig ut igen, och få rutin på vardagen och ha något att göra. Så jag håller tummarna för egen räkning och hoppas att det lossnar på det här området framöver. 


Hur kommer ni att minnas årets juli? 


Av theotherside - 31 juli 2015 00:00

Åh det här såg annorlunda och intressant ut. En skräckfilm från Australien är man inte direkt bortskämd med heller direkt så det här blir att kolla in så fort möjligheten finns. 





Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards