Alla inlägg den 10 juli 2012

Av theotherside - 10 juli 2012 22:29

Ja, jag vet inte jag men man tycker ju att polisen borde ha vettigare saker att göra än att bötfälla nedskräpare. Enligt den nya lagen som trädde i kraft för ett år sedan så räknas ju inte saker som ciggfimpar eller snusprillor och det är väl det man kanske ser mest nästan överallt när man promenerar här och var i stan... Så det gör alltsammans ganska tandlöst minst sagt. Är det inte bättre om man istället ser till så att polisens resurser används till vettigare saker istället? Sure, om de nu råkar se en nedskräpare så kan de ju ta honom/henne, men det borde inte finnas folk tilldelade för just den specifika brottsgruppen ( eller vad man ska kalla dem för). Nej satsa hellre på att klara upp fler av miljonbrotten etc istället för att slösa upp kraft och tid och resurser på den här lagen... 



http://www.svt.se/nyheter/nya-skraplagen-har-inte-haft-effekt








 

Av theotherside - 10 juli 2012 22:00

Hmm har vi inte hört liknande saker tidigare:

Vi har tvekat länge, för att hedra den första filmen. Den kickstartade våra karriärer, och vi älskar den. Vi ville bara göra en ny film om vi hade ett koncept som skulle hedra originalet, som skulle kännas som en naturlig fortsättning. Inte bara göra den för att tjäna pengar. Och jag tror att vi har hittat rätt".

Framför allt det där med att inte tjäna pengar och att man nu tror sig ha hittat rätt känns som en tröttsam upprepning från många andra filmer, kanske framför allt när Indiana Jones 4 började dra igång på riktigt ( ibland är det av godo att återuppväcka gamla, hemska minnen). Kan man inte hedra den första filmen genom att inte alls göra en uppföljare? Det behövs ju liksom inte. Första filmen har en bra avslutning, amerikanerna sväller upp som badbollar efter att gemensamt ha besegrat utomjordingarna... Vad mer behöver berättas? Ja typ utomjordingarna återvänder för att mucka med jordens befolkning en gång till och inför rond två så har de med sig fler skepp istället för ett enda, jättelikt skepp och så har de suttit och klurat på lite häftiga vapen istället för en enda gigantisk ljusstråle... Suck, liksom. Eller har de verkligen kommit på något riktigt nytt? Nja, inte så troligt tyvärr... Men lite cred ska de ändå få eftersom ingen snabbproducerad uppföljare kom typ två år efter den första filmen bara för att rida på framgångsvågen. Men tveksamt om det blir bra, ändå. 

 

 

http://www.moviezine.se/artikel/10728-storyn-ar-satt-for-independence-day-2










 

Av theotherside - 10 juli 2012 21:22

Deus Ex, spelet som till och med jag känner till mycket tack vare att jag prenumenerade på en speltidning en gång i tiden och det första spelet då befann sig i pipline samt att jag har hört andra som faktiskt spelat det och som har öst lovord om det, ska tydligen bli film. Vi behöver nog inte vara oroliga för att det blir ett nytt Doom av alltsammans, men man har ju alltid lite oro i magtrakten när det ska omvandlas spel till rörlig bild med en "vettig" handling. Nåja jag har väl inte direkt skyhöga förhoppningar, mest av allt undrar jag varför inte det här har blivit gjort tidigare egentligen... Men man får hoppas att de inte glömmer bort att det i spelet finns med en tämligen dyster stämning blandat med en hel del samhällskritik ( har jag hört), så förhoppningsvis blir det inte blott och bart en häftig actionfilm av alltsammans. 

 

http://www.rysarnytt.se/nyheter/deus-ex-blir-film/












 

Av theotherside - 10 juli 2012 00:08

Hmm kanske lite b-filmsvarning vore på sin plats här, för jag ger inte särskilt mycket för trailern men å andra sidan- det här kan ju faktiskt vara ganska så underhållande ändå... Okej, jag är lite tveksam till den här filmen, helt klart, men den ser ändå intressant ut av någon anledning. Eller så hoppas jag bara att den ska vara det, men jag kommer inte att bli besviken om Bad kids go to hell visar sig vara en besvikelse. Men en försiktig liten pepp på denna kan man väl undvara i alla fall... 

 

 

 

 





Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards