Alla inlägg den 6 juli 2012

Av theotherside - 6 juli 2012 23:00

Man hade ju inte direkt tackat nej till att fara på den här utställningen, Designing 007: 50 years of Bond style, men att kunna ta sig till London för att titta känns inte realistiskt tyvärr. Och det blir inte heller mer troligt även om utställningen letar sig till Sverige, för Stockholm blir förmodligen då destinationen och det är också lite för långt bort. Men en "vacker dag" kanske... Det är ändå tur att man genom Internet kan tjuvtitta på några av utställningsföremålen, och fortsätta peppa inför Skyfall! 



http://www.svd.se/kultur/50-ar-med-bond-firas-med-utstallning_7327821.svd#




     

Av theotherside - 6 juli 2012 21:45

Nu får man veta lite mer om handlingen i Rise of the Guardians och även om handlingen kanske inte får mig att hoppa jämnfota av glädje så ser det här faktiskt riktigt bra ut. Jag gillar tanken på att "the big four" samarbetar för att rädda barnen från en skrämmande snubbe. Och att det är Dreamworks och del Toro som exklusiv producent gör ju inte att det här smakar sämre, tvärtom. Mer pepp på denna än alla animerade uppföljare och fortsättningar, så jag hoppas att den här är bra! 

 

 







Av theotherside - 6 juli 2012 21:00

Tja, när vi har lyckats kommersialisera kärlek och till och med att fixa sig en tillfällig flirt eller sexstund på te.x Milano så varför ska då skilsmässa inte kunna ordnas på ett snabbt och smidigt sätt? Nu kan man tydligen ordna biffen under en helg på ett hotell i bland annat Holland. Vad går inte att tjäna pengar på om man börjar fundera riktigt ordentligt, egentligen? Jag vet inte riktigt om jag är varken för eller emot det här, men kanske lutar det mer åt att jag är emot fast kan "acceptera" att människor väljer det här sättet att skiljas. Men sedan kan man förstås börja ställa sig frågor om vad som egentligen ska ordnas mellan partners och föredetta lyckliga par som väljer att gå skilda vägar... Jag tror inte på att man ska packa väskorna och dra till ett hotell för att under en enda helg få alltsammans klappat och klart och sedan är man redo att gå skilda vägar direkt efteråt.




http://www.expressen.se/tv/nyheter/utrikes/har-kan-du-skilja-dig---pa-en-helg/






Av theotherside - 6 juli 2012 20:53

Har blivit lite traditionsbundet att jag lägger upp någon musik som jag för tillfället lyssnar på, och just den här fredagskvällen tycker jag att den här gamla popdängan passade perfekt att lyssna på! Det var dessutom ett tag sedan jag hörde den senast också, så det är finemang att ladda upp inför helgen med den här i hörlurarna. 











 

Av theotherside - 6 juli 2012 20:23

Nu närmar sig premiären för en av de stora filmerna på bio den här sommaren och i och med att premiärdatumet snart infaller så passar de på att förse oss med lite gott och blandat så att peppmätaren ska öka så mycket som möjligt ( som om det ens behövdes, egentligen). Vad som har kastats fram för att avnjutas är en ny tv-spot ( tyvärr inte speciellt mycket nytt men en fin aptitretare ändå), en ny poster speciellt framtagen för filmversionen i IMAX och sist men inte minst, en förhandslyssning på filmmusiken av Hans Zimmer. Jag är inte mycket för och bryr mig väldigt lite om musik i film, men det mesta av det man får lyssna på från mr Zimmer låter helt rätt, det låter nämligen väldigt dystert, kallt och ibland olycksbådande... Jammiejammie jumjum! 



Tv-spot




Filmmusiken:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1PRqW8D0bSk










 

Av theotherside - 6 juli 2012 03:30

Haha det här tycker jag är helt enkelt klockrent! Speciellt Myers och Vorheese, mina favoriter, men alla har sina olika stilar och man blir i alla fall på lite bättre humör när man ser det här;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Av theotherside - 6 juli 2012 01:00

Herre-gud. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att det här ser riktigt förjävla dåligt ut. Det ser ut som att det handlar mest om att pappa Rudolf ska leverera gags i parti och minut, medan Sune och de andra är bifigurer till den "roliga" pappan. Nej, Sunes sommar är och förblir den stora klassikern, och Peter Haber, du är den enda sanna pappan! Så enkelt som så. Sune i Grekland är en film som man ser fram emot lika mycket som man önskar att man drabbas av vinterkrärksjukan när man är på sin efterlängtade semester. Av de smakprov man blir erbjuden i de här scenerna så ser det mer ut som Hey baberiba parodiserar enskilda scener från Sunes sommar, snarare än att Sune i Grekland skulle klara av att vara i närheten av en riktig spelfilm. Men Aftonbladets "recensent" gör sitt bästa för att försöka sälja in skiten lagom tills dess vi vill se något "roligt" på bio till jul. Min enda önskan till jultomten i år är att svenska folket genomskådar den här dyngan redan nu och inte väljer att spendera sina pengar på den här skiten. 






Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards