Alla inlägg den 27 februari 2017

Av theotherside - 27 februari 2017 23:45

Why not it is Monday evning!






Av theotherside - 27 februari 2017 23:00

Jävlar anamma- jag orkade inte längre än 0:58 sekunder in i trailern innan jag stängde av eländet. Vad hände sedan den första korta teasern kom? Ja först och främst - här har ni hela jävla filmen, komprimerad till den svindlande speltiden av 2:46 minuter. Ingen idé att lägga ut svindyra pengar på biobiljetten, ni ser redan här antagligen filmens allra bästa sekvenser och då har vi redan fått se hela, jävla jätteapan Kong så ingen överraskning här inte när Kong väl dyker upp i filmen- redan har vi fått se vartenda hårstrå på apan. Så härmed kan man bespara sig slanten och gå och se, tja La La Land som i alla fall jag vet betydligt mindre om. Kort och gott rejält med mega- varning för Spoilers i denna trailer! 


Härmed har vi alltså ännu en sådan där monsterfilm, som tar oss tillbaka till filmhistoriens barndom då en svartvit King Kong skrämde slag på dåtidens biopublik med små, enkla ( för den tiden i alla fall) medel- här brassar man på med en ännu större Kong, som efter denna film ska ge sig i kast med lite samba med Godzilla!!!!!!!!!!!! 

Herre-jävla-jösses.... Almedalen! 


Till denna alltredan smäktande CGI- runk i bästa effekt man kan erbjuda för tillfället ( naturligtvis med 3D-brillor också, så att ni kan sitta där i bion och se varje liten skavank i CGI-styggelsen Kong fördärvats till) kan man också "njuta" av att höra stjärnor som Samuel L Jackson och John Goodman skrika sig hesa inför en green screen, förlåt, en jätteapa. 

Filmen innehåller naturligtvis inga som helst blodstänk och heller inget otäckt som sådant, så hela familjen kan lösa ut en dyr biljet och gå och titta på en lagom skrämmande gigantisk apa som lattjar lite lajbo med helikoptrar och dylikt OBS ingen människa eller green screen-djur kom till skada under inspelningen. Var god återlämna 3D-brillorna efter visningen, välkommen åter när nästa CGI-porr styggelse drabbar din närmaste biograf! 

 

Ja e inte bitter.... 








Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards