Direktlänk till inlägg 14 april 2017

Peelers

Av theotherside - 14 april 2017 03:00

Ja vad ska man säga? Faktiskt bättre än förväntat då man blandar ganska fritt mellan splatter och sedvanlig "film" och man lyckas till och med i Peelers etablera ett persongalleri som man i alla fall börjar att tycka om lite. Jag tänker på dynamiken mellan de inblandade på den drabbade strippklubben, hur ägarinnan Blue Jean är skönt kaxig och uppvisar mycket jävlar anamma och bryr sig om "sina" strippor samtidigt som jag verkligen gillade att hon upprepade frasen "Don´t call me BJ" vilket gav lite genljud från en annan film från 90-talet där en viss Pamela Andersson med sin karaktär som Barbe Wire inte vill bli kallad för "babe". 

Sedan kan man inte säga att alla skådespelare direkt leverarar och särskilt några av stripporna spelar över en smula vid enstake tillfällen,men det går att leva med. 


På pluskontot hittas flera "goa stunder" som att en strippa pruttar i mikrofonen, en annan uppträder i blöja ( förstår inte alls denna så kallade fetish) och sedan avslutas det med att den tjejen pissar mot publiken.... Och ja, fostervatten kommer väl till användning för att ta kål på en av de infekterade. Bara en sådan sak, liksom! 


Men det är sådana detaljer som ändå gör att man kommer att kanske minnas Peelers lite grann i alla fall, efter det att den halvblaskiga ölen tagit slut och fredagskvällen har övergått till lördag. 


                 

Alltid användbart på ett eller annat sätt.... 


       




Peelers fungerar allra bäst om man inte förväntar sig speciellt mycket av filmen, och det gjorde inte jag innan jag såg den, men den överraskade faktiskt lite och det gör inte ont att se den heller. Jag gillade också det mörka slutet, och den som förväntar sig ett lyckligt slut a la Disney bör se på någonting annat, men stämningen för detta slut passade inte in riktigt. Speciellt inte med sekvensen som kom därefter, under eftertexterna, där det förklaras i detalj och något utdraget dessutom hur Blue Jane får sin (älskade) motorcykel. Det där behövdes nog inte, liksom. 

Men likväl var det ganska underhållande ändå!...


Peelers överraskade undertecknad och jag hade ganska roligt faktiskt medan filmen pågick. Lite småseg i början innan det börjar barka loss, men sedan blir det en riktigt fin liten splatter-underhållning av alltsammans och när man dessutom ändå bryr sig lite om karaktärerna också så blir det desto trevligare. Det fanns en liten background-story som ändå var lite fin. 

Men sedan att mexikanare, eller i vartfall "gästarbetare" som söker sig till lokala strippklubben för en stunds avkoppling, blir skyldiga till att förstöra hela saken ja det ger en lite fadd eftersmak med tanke på att vi nu har Trumpen i Vita Huset...











 





 
 
Emm

Emm

14 april 2017 10:49

Kikar in och säger hej och önskar dig en glad påsk :)

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av theotherside - 21 april 2023 18:45

Jag är inte något överväldigande fantast av Miss Li vanligtvis, men kan ändock ej undgå att digga detta å när låten inleds med en spellevink-vibb för att därefter fortsätta i någon stil av disco-dunkabunkaddunk- aaaah! aaah. Igår när jag var på kro...

Av theotherside - 21 november 2022 03:56


Detta var en film som jag inte hade någon koll på, knappt visste att den överhuvudtaget fanns men så visades den på TV4 film under söndagskvällen och jag tog en chans och tittade.  The Night Listener är definitivt inte något mästerverk, men fungerade...

Av theotherside - 18 november 2022 18:35

   

Av theotherside - 13 november 2022 19:26

Du har ingen aning vad som händer, söndag bara sker. Varje dag, vilken veckodag är det egentligen? Du vet inte, måndag, onsdag, lördag Spelar ingen roll.  Du är mer eller mindre alltid full, en två tre Öl eller lite whiskey. Idag är det s...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards