Alla inlägg den 9 februari 2011

Av theotherside - 9 februari 2011 23:28

Något som jag borde ha insett för väldigt länge sedan. 

Av theotherside - 9 februari 2011 21:41

Kan man ha en för stor kuk? Vad är normalt/onormalt? Ett ämne som alltid kommer att stötas och blötas i det oändliga förmodar jag?! Och som vanligt blir experternas svar inte lika schysst som om det hade varit en tjej som undrade huruvida hon är normal eller inte. När killar oroar sig blir svaret mer att " det har inte så stor betydelse", inte att "du duger precis som du är och tjejen du är med eller kommer att träffa kommer att tycka om dig för den du är, inte för hur stor kuk du har". 

Jag skulle vilja säga att det finns två läger- tjejer som "bara" vill ha välutrustade killar ( precis som det finns killar som enbart kräver tjejer som har bh-storlek c och uppåt) och det finns tjejer som vill ha normala ( vad nu normalt egentligen är). 

Jag säger att det handlar om hela paketet- inte enbart snoppen! Du är mer än bara en vandrande kuk ( hoppas jag i alla fall ). Tjejer vill ha så mycket mer än enbart penisen- de vill kramas, pussas, hångla, smekas, leka med mat-olja-etc och bara ha någon som verkligen älskar dem och som de kan älska lika mycket tillbaka- och då har det ju ingen större avgörande betydelse för hur stor gejen mellan benen egentligen är?

Men det finns för mycket fokus på storlek hit och dit och i det fallet tror jag att både tjejer och killar faktiskt har blivit en aning "porrskadade". Om man ser på porr så ska man ju veta att det knappast är verkligheten som gestaltas- hur ofta ser man blondiner med stora silikonbröst, putande läppar och trådsmala kroppar som har sex överallt och hela tiden med biffiga killar med kukar stora som handbollsträn och som ser ut som att de just har rymt från närmaste fängelse? Om man vill se mer verklighetstrogen porr så ska man se amatörporr istället- inte helt och hållet som verkligheten ( då även amatörer kan bli styrda av en regissör ) men åtminstone lite mer verklighetsförankrat.

Så- vad jag vill säga med alltsammans är att du duger precis som du är ( vi killar behöver höra det sägas till oss också då och då) och se till så din tjej får hela paketet istället för att oroa dig för storleken hela tiden. 





http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/fragalinn/article8538847.ab



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards