Direktlänk till inlägg 16 september 2017

Killing Hasselhoff

Av theotherside - 16 september 2017 02:00

Ja, man ska ju ärligt talat säga att man inte förväntade sig något storslaget mästerverk, verkligen inte. Men jag trodde i alla fall att minsta kriteriumet för den här filmen skulle vara att man fick sig några skratt, på sin höjd lite fnissande- det kunde ju inte vara alltför mycket begärt? Tyckte man. Men Killing Hasselhoff var betydligt tråkigare än förväntat. 

På sin höjd räknade jag till två roliga scener totalt, och det på en speltid på en timme och tjugo minuter. Det är alldeles på tok för dåligt. 


Det blir lite "fint" ändå när många blinkningar till David Hasselhoffs karriär finns med, men det är inte direkt subtila hyllningar som det handlar om. Lite tråkigt var det allt också att The Hoff aldrig sjöng, och då tänker jag framför allt på Looking for freedom. 


En eloge ska man ändå ge till huvudpersonen Hasselhoff, att han är så duktig på att bjuda på sig själv och den image som finns kvar från Baywatch glansdagar fortfarande. Hur länge kan man egentligen leva på något gammalt? Förvisso gjorde karln en revival härom året i och med en sånginsats till Kung Fury, men all annan tid då? 

Ja, kanske har denna film svaret; Hoffs agent läser massor med filmmanus som Hoff inte är intresserad av medan karln ägnar sig åt träning.... 


     

Ninja-Hoff... 


 

K.I.T.T med röst av Justin Bieber(!) WTF, hur kunde detta helgerån mot bilen godkännas? 


      

Obligatoriska scenen med Hoff springande i slow motion till tonerna av Baywatch titelmelodi!

 

 

 


Nej Killing Hasselhoff var tyvärr inte särskilt rolig. Och det känns inte direkt som att filmen försökte nämnvärt heller. Med tanke på hur få som ser filmen, och med tanke på att det inte är speciellt många längre som vet vem den här snubben är. 


Däremot har jag ingenting emot ifall HassleHoffen fortsätter att bjuda på sig själv i mindre roller i andra filmer, som den han gjorde i Piranha 3DD. Där kommer det mer till sin rätta, istället för att som i denna film försöka bygga upp allt kring "hypen"/kulten som knappast ens finns kvar längre. 






 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av theotherside - 21 april 2023 18:45

Jag är inte något överväldigande fantast av Miss Li vanligtvis, men kan ändock ej undgå att digga detta å när låten inleds med en spellevink-vibb för att därefter fortsätta i någon stil av disco-dunkabunkaddunk- aaaah! aaah. Igår när jag var på kro...

Av theotherside - 21 november 2022 03:56


Detta var en film som jag inte hade någon koll på, knappt visste att den överhuvudtaget fanns men så visades den på TV4 film under söndagskvällen och jag tog en chans och tittade.  The Night Listener är definitivt inte något mästerverk, men fungerade...

Av theotherside - 18 november 2022 18:35

   

Av theotherside - 13 november 2022 19:26

Du har ingen aning vad som händer, söndag bara sker. Varje dag, vilken veckodag är det egentligen? Du vet inte, måndag, onsdag, lördag Spelar ingen roll.  Du är mer eller mindre alltid full, en två tre Öl eller lite whiskey. Idag är det s...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards