Alla inlägg under februari 2017

Av theotherside - 7 februari 2017 23:02

Gaaahhh!!!!!!!



Jag menar, hur svårt ska det vara? 


Adress Hollywood Paramount Pictures, här kommer en idé att bygga vidare på och det är inte frågan om en jävla remake eller omstart av filmserien:

" Snön ligger tung och vit över Crystal Lake. Fullmånen skiner och stjärnorna glittrar på en nattsvart vinterhimmel, temperaturen understiger 30 minusgrader. Isen som lagt sig över den vidsträckta sjön knakar, en uggla hoar någonstans i den täta skogen, en lätt bris får de nakna döda trädgrenarna att svaja knappt märkbart. 

Ett gäng glada ( läs kåta) ungdomar anländer till det gamla längret, fast beslutsamma att övernatta en helg mitt i vintern på "sommarlägret". De vet dess historia men tror sig kunna vara säkra när de besöker platsen mitt i vintern istället. 

De trodde fel. Där ute i mörkret lurar som vanligt mannen med hockeymask som vägrar dö. Och som fortsätter hemsöka platsen där han för så många år sedan mötte sitt egna, hemska öde. 

 

Det hade garanterat kunnat vara någonting som hade tagit filmserien framåt, istället för ständigt backa bakåt och göra nyversioner som ändå inte fungerar. Ja eller funkar vet man inte, det senaste jag läste om projektet var att man skulle få veta mer om Jasons pappa och det hade faktiskt kunnat bli intressant för om pappan till Jason Voorhees vet man inte mycket om. 

 

Men men "tack" vare haveriet med ett försök till nya Rings så fallerar Friday the 13th med andra ord. Nåja en sann skräckikon "dör" aldrig, Jason letar sig nog tillbaka på ett eller annat sätt till slut och om inte annat kan man ju se fram emot det nya spelet åtminstone som bygger på filmerna och som ser ganska intressant ut. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Av theotherside - 5 februari 2017 23:14

Tänker mycket på min lilla Hopps just nu! Kämpa på gumman. 





 

Av theotherside - 5 februari 2017 22:00

Hmm betydligt mindre fokus på den intensiva stämningen som fanns i den första trailern och i denna blir man mer påmind om att det faktiskt är stort fokus på att Life faktiskt är en Si-Fi-film, och det är inte min favorit bland filmer direkt. Jag hoppas framför allt på att filmen ska vara lite Alien-influerad ( vilket den första trailern gav starka vibbar av att den skulle vara) men här var det mer fokus på explosioner och annat som kändes betydligt mindre intressant. 


Sedan är väl inte heller skådespelarensemblen något som får mig att tjuta av lycka direkt, Jake Gyllenhaal ( och hans gylleeeene skoooor) har aldrig varit någon favorit i min bok, men hans bleka skådespeleri kan möjligtvis uppvägas av Ryan Reynolds medan svenskan Rebecca Ferguson i sedvanlig ordning hyllas blott på grund av att hon är ( ännu en ) svensk/svenska som får vara med och leka lite i en påkostad film från Hollywood. Om det räcker som merit numera, så krävs således inte mycket prestation innan svenska medier går bananas och och tokhyllar hen för minsta lilla insats i en produktion från Lala-land. 

 

Nåja första trailern fick intressemätaren att vibrera sig lite hos mig, medan denna andra trailer nästan tog död på den lilla, lilla pep jag ändå kände inför Life. Nu återstår väl bara att se filmen vid tillfälle och sedan bilda sig en uppfattning om vad man tycker om den men som det är just nu kommer jag inte att ha så bråttom med att se den. 

 

 

 



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards