Alla inlägg under juli 2016

Av theotherside - 18 juli 2016 21:21

Jaha vad har kvinnorna hittat på nu, då?;) Första tanken är som vanligt, att det ska vara ett sådant tjat om det kön som hälften av världens människor har. Har vi inte snackat färdigt om fitta ännu? Vet vi inte redan det vi behöver veta? Nej tydligen inte och ännu mer kunskap behövs om det kvinnliga könsorganet. Dyrkat såväl som underförstått, jag har för mig att det inte är särskilt länge sedan som kvinnlig orgasm ansågs som något sjukt och kvinnorna fick genomgå behandlingar ( tack Hysteria för denna upplysning). 


Ja, vad är då OMGYes för något? Jo följande, axat och klippt lite från annan informationskälla;

"Omgyes.com vill utbilda både män och kvinnor om kvinnlig njutning genom interaktiva videor och tips. Du får en virtuell version av din egen muff, baserad på olika bilder som du tar själv, så att du och din partner kan ta på den via din Ipad eller telefon. Därmed får man lära sig exakt hur man ska göra för att muffen ska njuta maximalt mycket och hur man ska gå tillväga för att tillfredsställa den på bästa sätt".


250 riksdaler kostar detta och det är väl en nätt summa om man bortser ifrån några få detaljer; hur bra är integriteten på sajten, hur jäkla säker är bilderna på alla fittor? En kåt finnig tonåring kan nog med enkla medel hacka denna sida och det vore inte så roligt. Däremot, har man en tråkig lördagskväll och känner att man vill lära sig mer vaginan så kanske why not? Eller kankse inte...


Ta en titt på hemsidan om ni känner för det.

https://www.omgyes.com/



 

Av theotherside - 17 juli 2016 23:45

Jag vet inte riktigt med vilka förväntningar jag hade när jag började se filmen men en lovande trailer hade i alla fall gjort att jag hade förväntat mig något som i alla fall kunde låtsas vara nyskapande- detta med första person-perspektiv som är så vanligt förekommande i spelsammanhang. Och just spel kändes det som att man bevittnade, att man kollade på någon som spelade i något klipp på Youtube och flera gånger ryckte det till för att man ville kontrollera huvudpersonen Henry! 

Men Hardcore Henry blev riktigt tröttsam i slutändan. Det hade räckt gott och väl med kanske tjugo minuter i det här formatet, då hade man varit tvungen att slipa på storyn ( som knappt ens fanns ändå) och kanske bara visat några få spektakulära actionsekvenser ( de mesta kändes datoranimerade och det mesta har vi sett tidigare). 


Som mest kändes det här som en c-version av Crank men utan huvudpersonen Jason Stathams karisma. Henry säger inte ett enda ord i hela filmen, och vi vet aldrig riktigt vem fan Henry är. Ska vi verkligen heja på honom eller inte? Om det någonsin kommer en film till i det här formatet, så tycker jag att man gör bäst i att berätta lite mer om vem denne Henry är. 


Det är i alla fall full fart från början till slut, så man hinner aldrig bli uttråkad ( förutom att allting känns som en upprepning hela tiden: Henry träffar någon som ska hjälpa honom, hen blir dödad och på det viset fortsätter det så pass mycket att det faktiskt blir tjatigt). 


                     



Nej Hardcore Henry blir mest av allt uttjatad och ganska tråkig i slutändan. Historien gör mig inte engagerad, att se allt ur first person-perspektiv gör att det mest av allt blir ganska rörigt och man bryr sig helt enkelt inte om någonting alls medan filmen pågår. Det finns ett flertal luckor också som man kommer att tänka på när filmen tar slut. 


Usch det här var ett riktigt sömnpiller. 




 

Av theotherside - 9 juli 2016 13:36

Ja, det är härligt att landets största tidning (hur nu det gått till) tillåter en av sina skribenter att sprida lite skönt hat, något som annars tidningen säger sig vara emot. När det handlar om kvinnor som blir näthatade, alltså! Eller när någon annan än det manliga könet ska hatas för då kan man skriva vad som helst och spy så mycket galla man bara orkar, till tusentals läsare. Så vad tänker då kanske en bloggare, skribent och andra? Tja landets största tidning tillåter sådana här artiklar, därmed måste det ju vara okej att vara arg, och skriva precis vad man behagar utan att ordet censur finns med medan man knattrar på tangenterna!! 


Dessutom rekommenderar skribenten "bridge hopping" eller möjligen "framför tåghopping" eller varför inte bara en "in i en vägghoppning". Läser man mellan raderna så skulle med andra ord doktor Slem på grund av det han gjort, att ge en diagnos till en världskändis, därmed kvinnlig världskändis, en diagnos som flera medier gladeligen publicerar eftersom det ju handlar om en kändis och därmed tydligen är av allmänt intresse vad den här doktorn säger, lika bra kunna hoppa från en bro eller framför ett tåg. Eller, möjligen, hoppa in i en vägg! Skribenten framför det med lite mer spetsfundighet än vad andra gör, där man direkt skriver något i stil med "du borde bara dö", men gör det någon skillnad? Alla som har läst denna text lär sig av skribenten att det är helt okej att skriva på det här sättet. 

Och alltsammans landar till slut i: Skit i det du, gubbjävel!

Ett liknande kraftuttryck mot en kvinna hade omedelbart resulterat i någon form av åtgärd, eller varför inte hatstorm mot den som skrivit det. Politiker och artister och många andra får liknande provocerande ord slängda efter sig. Sveriges största tidning låter gubbjävel passera utan minsta kommentar eller dylikt. Därmed godkänner man ett sådant språkbruk och basunerar ut åt andra som känner sig sugna att använda olika ord framför- jävel för att riktigt poängtera sin åsikt (hat). 

Om man nu faktiskt vill på riktigt komma till rätta med allt detta hat och hårda ord på Internet och sociala medier, ja bör inte då kanske Aftonblandet och dess gelikar börja med att visa på goda exempel? Att man får vara arg, ledsen eller kränkt men att det inte behöver resultera i sådana här krönikor där man med tydlighet visar att det är helt okej att skriva nästan vad som helst och använda vilka ord som helst som först dyker upp i huvudet?



Och därmed diskvalificerar sig Aftonbladet direkt som något slags megafon mot andra som ägnar sig åt att sprida hat. Det har förvisso tidningen gjort redan sedan långt tidigare, men den här krönikan är ett riktigt bra exempel på vilken dubbelmoral Aftonbladet alltför ofta består av. 



http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/malinwollin/article23130759.ab





 

Av theotherside - 9 juli 2016 05:00

Intressant och nyfikenhetsskapande filmtitel om ingenting annat, Bed of The Dead! Stundtals ganska bra trailer. Den här filmen funkar säkert att ta sig en titt på någon tråkig, sen sommarkväll framöver! 








Av theotherside - 9 juli 2016 04:00

Det verkar som att Tyskland vill chocka omvärlden/filmvärlden när de ger ut två gore-filmer inom kort tid, bland annat en remake av Violent Shit- The Movie ( inte orkat med att ta mig en titt på den remaken men det ska jag förhoppningvis göra inom kort) och så denna Maskes, som i alla fall har en ganska intalande trailer ( som lite påminner om Black Swan men det är kanske jag som inbillar mig). Men vi säger aldrig nej tack till lite mer gore, eller hur?





Av theotherside - 3 juli 2016 23:45






       



Sedan Bio3an gjorde en stor makeover så har det faktiskt blivit riktigt trevligt på den lokala biografen. Inte minst de här filmrelaterade prylarna gjorde att jag stannade upp för en sekund eller två. Också lokalen där man sitter och väntar tills dess att filmen börjar har fått sig en ordentlig uppfräschning, faktiskt. Det är bara synd att den inte är öppen lika frekvent som sin föregångare! 


Av theotherside - 3 juli 2016 04:00

Ja, vad ska man säga egentligen? Det här var inte direkt så bra som jag ändå aldrig hade trott att filmen skulle vara, och jag begriper fortfarande inte hur det kommer sig att alldeles för mycket redan avslöjades i alla trailers som släpptes innan filmen hade premiär? 

Sedan förstår inte jag såhär i efterhand anledningen till varför Ben Affleck har hyllats så mycket som Batman. Okej, han gör bra ifrån sig och han är tränad inför rollen som knappt någon annan tidigare varit men jag antar att den stora chocken för de flesta har varit det faktum att Batman gladeligen tar livet av skurkarna nästan hela tiden. Det är i och för sig inte så konstigt; hans regel om att inte döda är gammal, men en gång i tiden så hade faktiskt Läderlappen pistol. Och vidare, så gäller regeln framför allt för oskyldiga, och inte skurkar! 

Nåja rätt eller fel, men vad som stör mig mest är väl kanske att man utlovade att man skulle få se Batman slåss på ett helt annat sätt jämfört med tidigare. Och det får man göra till viss del, men kanske inte på det sätt som jag hade trott på förhand. Ändock så gillar jag den här nya badass- Batman! Gärna mer av det framöver. 


Superman är Superman och han var precis lika tråkig som han var i Man of Steel. Jag menar kom igen, hur gör man en kille intressant som egentligen inte går att skada på något sätt? Okej här försöker man verkligen göra det spännande genom att Stålis blir falskt anklagad till höger och vänster för diverse saker och att hans moraliska kompass inte är så utvecklad och färdig som vi har sett i andra filmsammanhang. Men ändå... Snark, så tråkig Stålmannen är egentligen. 


     


Jessie Eisenberg som Luthor måste ha varit menat som ett skämt. På något annat vis kan jag inte förstå hans ständigt överspelande hela tiden, och varför man inte alls får någon som helst förklaring till Luthers agerande. Det här måste alla gånger vara den blekaste och tråkigaste Luthor som funnits med i någon Superman-film...  Nej karaktären som Eisenberg borde ha spelat är ju The Riddler för tusan! Där hade han ju varit klockren. 


Och den sista timmen eller så var bara tråkig, dum, töntig cgi-porr som jag misstänker knappast gör någon glad förutom de som växer upp med den skiten i varenda film nu för tiden. 


Och kom igen titeln och allt omkring byggde upp för en fight mellan Batman och Superman men själva fighten var avklarad inom fem, åtta minuter och blev aldrig särskilt intressant eller spännande. I och för sig mest på grund av att alla jävla trailers redan hade visat hur den här fighten förmodligen skulle sluta! 


Nåja sammanfattningsvis kan jag väl säga att jag var ganska nöjd med inledningen av filmen och sedan ganska missnöjd mot slutet. Det var skönt att ha Batmans bakgrundsstory avklarad snabbt (Why do we fall Bruce? So we can stand up again) men samtidigt hade jag ju faktiskt velat se lite mer av hur Batman blev den han är- men å andra sidan så har det ju förklarats betydligt bättre i Batman Begins så varför ge något nytt blod och liv till en origin-story som i princip alla känner igen redan. 

Jag älskar Batman och han är en av mina favoriter bland alla hjältar som finns, men jag tycker inte riktigt om den version vi får i Batman vs Superman! Det är alldeles för lite mörker omkring karaktären, hans mål förblir ganska oklara (förutom att han inte tycker om Stålmannen och att han ser honom som ett hot mot hela världen). 


Men Wonder Woman var bra! Intressant hur karaktären smyger igenom i stort sett hela filmen innan hon är med och jag ser så smått fram emot hennes egna film framöver. 


Däremot vet jag faktiskt inte om jag ska se fram emot eller inte de kommande filmerna med Justice Leauge. Men däremot ser jag fram emot Batmans kommande solo-film(er) och hoppas få se lite mer av vad som driver karaktären. 




 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards