Alla inlägg under juni 2016

Av theotherside - 14 juni 2016 23:00

Ååååh vilka nostalgiska känslor som väcks till liv när man får se Jason gå omkring i Crystal Lake, jaga tonåringar osv. I alla fall såhär inledningsvis känns det som att man kastas rakt in i någon av 80-tals filmerna, och tack och lov inget modernt påfund som med den dåliga remaken! Det här är förmodligen det enda spel som jag ser fram emot på riktigt, på jag vet inte hur länge... Ja, kanske sedan jag önskade mig första Half-Life i julklapp för hundra år sedan.... 







http://f13game.com/





 

Av theotherside - 14 juni 2016 07:19

Hmm filmen jämförs med Game of Thrones och har redan vunnit pris i Hollywood. Själv såg jag väl inte direkt något som omedelbart fångade mitt intresse men så verkar filmen inte Heller utspela sig inom en genre som jag uppskattar särskilt mycket,  fantasy. Men kanske kollar man ändå in denna mest om det kommer ut någon mer matnyttig trailer. 

Av theotherside - 14 juni 2016 07:10

Ja vad ska man säga? När Steven Seagal är inblandad sjunker förväntningarna drastiskt och han ser inte ut att ha mycket att göra i filmen men en sci fi med hyllningar till 80-talsfilmer borde inte sitta helt fel vid rätt tillfälle. Det blir antagligen som så att man kommer att ta sig en titt på den här filmen när tillfälle ges för det. 

Av theotherside - 13 juni 2016 23:45

 

Specialglaset för Fotbolls-EM. Ganska fint ändå, och det är skönt att hålla i.

 




 

Småmysig uteservering, den har liksom sin charm och det är trevligt att sitta där. I alla fall medan solen strålar över alltsammans, efteråt kan det bli lite väl kallt speciellt när det ligger ganska nära till havet. 





 

Det märktes med all önskvärd tydlighet att fotbolls EM är igång på allvar nu när Sverige spelade sin inledande match och det var fullbokat på jobbet en vanlig måndag. Men jag får vara nöjd med att det ändå handlade om två och en halvtimmes övertid för min del men man fick minsann stressa på under intensiva två timmar. 


183 tums utomhusskärm på uteserveringen är inte fy skam den passar perfekt att titta på och avnjuta fotboll om nu bara vädret kan bli lite bättre också än vad det varit hittills. Om det blir fint väder på fredag när Sverige spelar igen, kommer det med all säkerhet att bli en riktigt galen (tuff) fredag! 



Av theotherside - 11 juni 2016 21:03

 

Småsaker, vet inte riktigt varför jag är så förtjust i småsaker egentligen. 

 



 

Nostalgi-känslor svepte över mig när jag såg denna VHS-samling med Star Wars. En gång i tiden så hade man en liknande samlingsbox med originalfilmerna. 




 

Jag tycker att den här var riktigt fin. Och till en prislapp på tjugo riksdaler så var det aldrig någon tvekan! Hoppas bara att morsan också tycker om den när hon får den som present. 



Loppis i Badhusparken härligt och man gjorde fynd också bland annat vad man ska ge morsan i födelsedagspresent. Det återstod kanske en halvtimme av loppisen när jag kom dit, och det var ganska bra för det var inte speciellt mycket folk och man hann ändå titta på de uställare som man tyckte var intressantast. Jag hade ingen aning om att vädret skulle bli så strålande fint och varmt, men det var ett riktigt plus i kanten! Det hade lika gärna kunnat spöregna, så som vädret har varit hittills denna "sommar"månad;P Hoppas verkligen på att det kommer att bli ändring så snart som möjligt på väderfronten men samtidigt har de senaste årens juni inte varit direkt somriga alls. Men, förhoppningen är att juli blir hääärligt i alla fall! 



Jag hoppas hinna på Loppis fler gånger i Badhusparken den här sommaren. 



Av theotherside - 11 juni 2016 20:53

       

Åh vad härligt med Badhusparken idag med solsken och värme. Nu kan kanske sommaren börja på riktigt. Det var inte planerat i förväg men man kan konstatera att man hade tur med vädret och att det var riktigt varmt och härligt för en gångs skull. 

Av theotherside - 9 juni 2016 23:45

Jag vet inte om jag blir speciellt mer övertygad om nödvändigheten av att se den här filmen med den här nya trailern som helt klart anspelar betydligt mer på känsla än vad den förra trailern gjorde, men jag vidhåller att det kanske funkar att få titta på Blake Lively mer eller mindre påklädd! Och sedan måste det ju för tusan bövlar komma en riktigt bra haj-film igen, som inte är parodi såsom Sharknado, utan på ett seriöst sätt åtminstone försöker utamana de få klassiker som finns i genren. Men jag tror inte att det är The Shallows, men jag hoppas att jag har fel... 





 

Mmmmm... 

Av theotherside - 6 juni 2016 23:45

Det ser i alla fall lite bättre ut den här gången jämfört med vad man fick se i den förra trailern, men jag tror att den här filmen blir en av sommarens större floppar- mest på grund av att det inte finns något större "surr" omkring filmen, trots att det ändå är en såpass storskalig produktion fullproppad med stora, välkända skådespelare. Om man frågar valfri person vilken film de ser fram emot i sommar/höst så är det framför allt Suicide Squad som nämns, och förstås Independence Day 2. The Legend of Tarzan får man däremot "påminna" om, och de flesta svarar med förvåning och undrar när filmen har premiär ( första juli). 


Nåja det här är inte baserat på någon stor, djuplodande undersökning direkt. Andra kanske har bättre koll än vad mina arbetskamrater har och sitter och känner en enorm förväntning inför att se Skarsgård i höftskynke svingandes genom djungeln.


Men... snälla, se till så att gorillorna ser mer verklighetstrogna ut innan filmen har premiär! Om det nu inte redan är försent. Jag tycker inte att det ser riktigt bra ut ännu, och deadline börjar närma sig med stormsteg. 








 

 

Jag ser mest fram emot Tarzan för att få se underbart vackra Margot Robbie innan hon drygt en månad senare visar upp sig som Harley Quinn!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards