Alla inlägg under mars 2016

Av theotherside - 11 mars 2016 12:00

  

Lite smått förkyld och jag vet inte riktigt var den här helgen kommer att ta vägen men det jag vet är i alla fall att det kommer att vara fullt upp på jobbet från det man börjar till dess man slutar. Och på grund av att man inte känner sig riktigt kry så kommer det förmodligen att bli en ganska jobbig fredag.  


Men förhoppningsvis blir det en ganska lugn helg. Jag behöver det i alla fall för att ladda upp batterierna lite.




Av theotherside - 11 mars 2016 09:16

 


Av theotherside - 10 mars 2016 21:38

Jag har knappt brytt mig om The Avangers men jag tror att jag får se om den senaste filmen, Age of Ultron, en gång till snart för att kunna hänga med i svängen när Captain America Civil War har premiär för händelserna i förra filmen har en direkt påverkan för vad som händer i den här filmen. Men det här ser faktiskt ganska bra ut, och det är en mörkare ton än vad som kanske har funnits i de tidigare filmerna och det välkomnar jag verkligen. Och- det ska bli jävla intressant att se vilka hjältar som ställs mot vem också! Äntligen lite bråk och oroligheter mellan alla dessa hjältar! 

Och, som om det inte vore nog, så får man äntligen en liten titt på nya Spider-Man i slutet av trailern;)






Av theotherside - 10 mars 2016 04:00

Nja känns lite för mycket mainstream och som att man redan sett det här alldeles för många gånger tidigare... Jag vet inte om något alls lockar med Summer Camp. Däremot kanske den kan funka efter någon sen grillkväll på sommaren som något som slinker ned väldigt lätt och som sedan glöms bort illa kickt? Det verkar inte som att särskilt mycket kommer att stanna kvar i minnet efter att man har sett den här filmen tyvärrr. 







Av theotherside - 10 mars 2016 01:00

Ja, vad ska man säga?;) Ser faktiskt lite intressant ut även om jag inte begriper speciellt myckcet av handlingen eller får någon särskild "känsla" inför den här filmen. 


Men trailern tilltalar mig tillräckligt för att jag kommer att ge Model Hunger en chans i alla fall så fort den möjligheten finns!





Av theotherside - 6 mars 2016 23:45

Jag tillhör definitivt inte dem som gillar Rocky-filmserien men det är i alla fall filmer som man växt upp med även om jag inte alls kan säga vilka av filmerna jag egentligen har sett- jag vet ganska bestämt att jag har sett den första Rocky-filmen och sedan har jag ingen aning om andra, tredje, fjärde eller femte fram till Rocky Balboa som jag av någon outgrundlig anledning faktiskt såg fram emot litegrann. Balboa hade i alla fall en nice avslutning men det tycker jag inte att Creed hade direkt. 


Legacy of Rocky vet jag inte heller om jag håller med om. Det här handlade väl snarare om arvet efter Creed? Och visst lite nostalgi sammanblandat med att en som har Creeds blod i ådrorna försöker slå sig fram i boxningsvärlden är väl värd att berättas, kanske. Men det "alla" vill se är ju trots allt när Sylvester Stallone träder fram i sin paradroll, oc tyvärr ändrar sig den gamle boxaren lite väl snabbt, det känns som att han säger nej till att träna Creeds son i ena sekunden för att i nästa, utan någon egentlig anledning men om så inte sker så kommer ju filmen att ta slut efter drygt fyrtio minuter, inleda träningen . Sedan går det lite väl snabbt allting annat också. Unga lovande talangen med ett efternamn som ger fördelar om han bara börjar använda sig av det ( och gissa när han börjar använda sig av sitt legendariska efternamn) träffar kärleken alldeles för snabbt och inte ens det är särskilt trovärdigt eller gulligt. 


 


Och sedan känns det inte riktigt som att finalboxningsmatchen betyder något speciellt mer än att det ska etablera Michael B. Jordan som arvtagaren efter Rocky. Jag hoppas verkligen att vi inte behöver se Stallone i nästa film, att det här blev avskedet till den här karaktären för hans del. På riktigt, den här gången. Vi behöver verkligen inte se Rocky träna upp någon mer igen. Allvarligt talat, men det här har vi sett så många gånger tidigare redan och det blir tyvärr inte speciellt bättre om man gör det pånytt om och om och om igen.


Det är obegripligt för mig att Creed får så fina poäng på imdb.com men samtidigt så tar jag inte betygsystemet på den sidan på fullaste allvar. Och att Stallone hade chans till att få en Oscar för sin biroll i den här filmen, ja det övergår helt enkelt mitt förstånd för det var han verkligen inte alls värd för insatsen här. 


Nej Creed var bara en tråkig film för min del. Det fanns inte speciellt mycket som gjorde mig engagerad, och jag vet inte heller varför jag såg Creed överhuvudtaget. 






 

Av theotherside - 2 mars 2016 23:45

Vem i hela h-vete införskaffar Species 2 på Blu-ray, var den första tanken som slog mig. Jag minns ingenting från filmen men jag kommer ihåg att jag har sett den vid något tillfälle ( på en trist vhs, på den tiden det begav sig). Om den var bra, dålig eller chezzy kan jag inte uttala mig om för jag kommer inte ihåg någonting alls. Det är kanske inte ens okej att säga att man har sett det här, trots att jag faktiskt vet så mycket som att jag har sett den. 


Däremot kommer jag ihåg väldigt starkt hur tilltalande första filmens affisch var på mig när den hade premiär och postern satt upphängd vid biografen. Jag var tyvärr alldeles för ung 1995 för att få se den på bio. 

 

Jag såg förstås den här filmen några år senare och kan väl erkänna att postern var bättre än vad filmen var. 


Men om jag kommer ihåg rätt ( vilket är högst osäkert) så var tvåan faktiskt "bättre" i det här sammanhanget. 


Fan, måste se om den här filmen. Snart! Kanske urlöjlig men för tusan, den finns på blu-ray inom kort så det kan ju faktiskt vara värt att ta sig en titt på Species 2 igen;)


Någon annan som sett denna ( eller i alla fall minns vagt att ni sett den)?


       



Classic trailer:





Det ser ju faktiskt ut att falla mina smaklökar i smaken....






Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards