Alla inlägg under februari 2016

Av theotherside - 16 februari 2016 09:03

   

Det var riktigt härligt impregnering och vad som faktiskt var ännu bättre var det faktum att det var ljust och att mörkret tonade bort påtagligt redan vid halvsjutiden. Att det märktes så påtagligt imorse berodde väl på att det var klart och molnfritt men icke desto mindre, det går sakta men säkert mot vår och sommar och ljus. Bara det kan ju få en att le lite extra på morgonkvisten. 

Sedan gör det inte något att solen skiner också idag:) lite för tidigt att börja känna vårkänslor, ännu återstår en hel del vinter, men man får passa på och njuta och hoppas på att kalaset håller i sig under helgen också. 

Av theotherside - 15 februari 2016 23:46

Oj som Batman slåss i inledningen på trailern, ja sådär har man aldrig tidigare sett Länderlappen fightas på film. Förvisso minns jag en artikel om att man kommer att få se en helt ny sida när det gäller Batmans slagsmålskunskaper och det var något om att Batman kommer att visa upp ett större register i det här området jämfört med i tidigare filmer. Gott så.

Det är bara synd att det känns som att man sett hela jävla filmen vid det här laget i och med alla trailers och TV-spots som släppts. Och ändå har flmen premiär redan nästa månad!!! Det känns som att man tidigarelägger julafton. Eller påsken... Sak samma, det känns som att en av det här årets mest emotsedda filmer har premiär alladeles för tidigt samtidigt som det är alldeles för många intressanta filmer som man ska hinna med att se det här året. 

Deadpool was only the beginning, liksom. 

Jag tror dock tyvärr att Batman v Superman Dawn of Justice  kommer att göra mig besviken. Jag vet inte varför egentligen. Jag hoppas i alla fall att Batman fortsätter att vara mörk och grym, men allt hittills andas Frank Miller så jag tror och hoppas att man kommer att få se en riktig bad-ass The dark knight i Ben Afflecks skepnad. Men... You never know. 

Njae känns väldigt spretigt det här, faktiskt. Att de dessutom har med Wonder Woman mitt i smeten. Och några skurkar som mer eller mindre redan avslöjats. Och Lex Luthor... Ja, förvisso i en mer mänsklig, skrämmande roll men ändå. 


Det luktar kalkon redan. Jag hoppas verkligen att jag har fel!!!!









Av theotherside - 15 februari 2016 23:45

Jag får nog erkänna att jag blir alltmer nyfiken på "uppföljaren" till Cloverfield. Av vad man fått se hittills verkar handlingen utspela sig under, eller något efter, attacken men det mesta tyder på att det är under attacken från monstret som den här filmen utspelas. Vilket inte gör den mindre ointressant direkt. Och när hade John Goodman en såhär pass härlig roll senast? 


Nej det här ser rätt så lovande ut faktiskt. Samtidigt som man har lärt sig att man inte ska gå händelserna i förväg genom åren. Men nog är man allt lite sugen på att se den här filmen... 







Av theotherside - 15 februari 2016 11:00

 

Ja allting är relativt;) Idag är det i alla fall inte speciellt kallt häromkring utan temperaturen ligger på 5 minusgrader och så visar solen upp sig- jäkla typiskt att dagens väder inte erbjöds under den gångna helgen.  Men men man kan inte få allt;) 



Av theotherside - 13 februari 2016 04:00

Ja, inte hade jag förväntat mig något mästerverk inte alls men trots allt så trodde jag att Eli Roth skulle ha något intressantare att erbjuda än vad man fick i den här filmen. Vad Roth riktigt har med sig i bagaget börjar bli allt svårare att komma ihåg men man tänker ändå fortfarande att karln chockade skräckvärlden med Hostel och därmed var med och inledde de filmer som går under namnet "tortyrporr". Men har man inte så mycket annat att erbjuda så spelar det mindre roll. Förvisso kan jag idag uppskatta Roth betydligt mer som skådespelare jämfört med som regissör och producent och det verkar stå allt mer klart att det är som skådespelare man ska betrakta Roth för han verkar inte alls ha något att tillföra längre bakom kameran. 


Knock Knock borde ha kortats ned, formatet och handlingen är inte tillräckligt intressant för att det ska kunna utspelas under en timme och trettio minuter. Keanu Reeves, vars stenansikte i alla fall är konsekvent, är träig och tråkig i huvudrollen och spelar över åtminstone två gånger för mycket, i inledningen av filmen och mot slutet. Och varför slutar filmen precis när den hade kunnat börja bli lite intresseväckande? 


Det var inte långt ifrån att jag stängde av filmen. Långtråkig och oengagerande. Nej det här var verkligen riktigt, riktigt, riktigt tråkigt. 


           

Man kan ha roligt medan man plågar och misshandlar en man minsann.

 

På förhand kändes det nästan lite nyskapande att Knock Knock hade med två kvinnor i rollen som skurkarna, för en gångs skull. Det händer sannerligen inte ofta att rollerna är ombytta och kvinnor får spela skurkrollerna. Det var bara synd att ingen av dem är speciellt intressanta eller ens trovärdiga utan känns mest av allt som två kvinnor som fått medverka i filmen för att de ansökte i tid och ingen annan var intresserad av att medverka i det här eländet. 


Vad blir sensmoralen egentligen? Att gifta familjefäder inte kan hålla kuken i styr om två snygga brudar knackar på? Det omvända, om två modellsnygga snubbar knackat på hos en ensam kvinna- då hade det förmodligen slutat med att killarna inte ens skulle få komma över dörrtröskeln och polis, FBI, CIA, SWAT, CSI och SAS allesammans hade tillkallats redan innan förtexterna hade hunnit rulla klart? Neh, ganska förlegad syn på alla sätt och vis som den här filmen presenterar. 


Knock Knock hade gjort sig bättre som en porrfilm. Som "spänningsfilm" misslyckas den fatalt och inte heller får man någon belöning för att man orkar titta igenom eländet. 






 

Av theotherside - 12 februari 2016 23:45

Jag sitter fortfarande här och funderr över vad man egentligen har tittat på? En fullkomligt sinnesförvirrande reklamfilm för... en "docka" som föreställer dvärgen från filmen The Sinful Dwarf?! Vad i hela heeeelvetet!!! Men i och för sig har någon kommit på att släppa filmen på Blu-ray också, och jag ställer mig frågande till vem som kommer att ge den här filmen en chans på blue-ray?! Det fina filmformatet förtjänar verkligen inte filmen.


Läs recensionen av filmen här:

http://theotherside.bloggplatsen.se/2015/01/31/10984192-the-sinful-dwarf/



Och här är videon/reklamen/jippot eller vad det nu är;



Lite snyggt omslag ( om ni förstår hur jag menar) till Blu-rayutgåvan...



 

Av theotherside - 12 februari 2016 22:47

Ibland får man anledning att tacka Kalle Anka- sajter som Nyheter 24 för ibland kan de faktiskt ha med något vettigt och som man till och med har lite nytta utav. I samlingen med (sjukt) nostalgiska musikvideos finns en hel del som man inte har hört på... ja, jag vet inte hur länge. En del har man inte alls saknat för fem öre medan andra kan fortsätta att vara förträngda. Hur många av dessa låtar känner du igen? Hur många lyssnade du nästan sönder på den tiden det begav sig?!




http://nyheter24.se/modette/livsstil/829138-19-sjukt-nostalgiska-musikvideor-vi-aldrig-kommer-glomma


 

Inget minne alls av denna låt eller artist... 

 

 

Av theotherside - 11 februari 2016 10:00

 

Jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig inför Nina forever med tanke på att det handlar om en romantisk thriller/skräck men det som faktiskt kittlar är att den också benämns som erotisk och det är sannerligen inte varje dag den beskrivningen av en film finns finns numera.  På 90-talet fanns en uppsjö med så kallade erotiska thrillers med flaggskepp som Basic Instinct, Älska till döds med flera men i takt med att tiderna blev alltmer pryd så försvann sådana filmer (på gott och ont).


Okej det blev ett sidospår.  Ingen aning om Nina Forever innebär något återtåg för fler filmer med erotik i genredefinitionen men det får tiden utvisa. Jag gillar i alla fall det jag sett hittills från filmen och a

Kommer att ge filmen en chans. 


"Sexy,  funny,  morbid and beatuiful. " omdömen om Nina Forever. Vad mer kan man önska av en film?;)



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards