Direktlänk till inlägg 19 december 2015

Movies to watch before the end of this year

Av theotherside - 19 december 2015 15:42

Jag ska göra ett så gott försök jag kan för att se några filmer från i år, innan 2015 tar slut. Däremot vet jag inte hur det ska gå till men jag hoppas att lite mer ledig tid lösgöres de få dagar som återstår av det här året. 

De filmer som jag ska ge ett tappert försök att ta mig en titt på ( och som egentligen borde ha setts för länge sedan vid det här laget) är:


* Final Girls. Jag vet faktiskt inte varför jag inte har lyckats att se den här filmen ännu. På förhand ser den ju ut att passa mig alldeles utmärkt. Det här ska vara en film för mig, och förhoppningsvis blir jag nöjd när jag har sett den.


* Ted 2. Jag antar att jag inte har sett den här uppföljaren ännu på grund av att jag inte var någon stor fantast av den första filmen. Hoppas i alla fall att man kan ha en rolig stund medan filmen pågår.


* A Christmas Horror Story! Ja, det säger sig själv mer eller mindre. En film med den titel som den här har skall bara ses medan det är jultid, man kan ju liksom inte se den när det är juni och solen lyser in rakt i ögonen genom fönstret. 


* Krampus. Ännu en film som utspelas i jultider och som man förstås måste ta sig en titt på när det är december och allt.


* Vacation. Hmm aningen tveksam ( eller okej då, väldigt tveksam) till remaken av Ett päron till farsa. Men jag vill mest se den på grund av att tidningen Hemmakväll faktiskt inte var helt kritisk till den här nya versionen. Och om inte annat, en komedi slinker alltid ned för att eventuellt påverka ens humör till det bättre. 


Och så blir det förstås att ta sig en titt igen på klassiker som Ensam Hemma, Silent night och dylikt!


Sedan återstår också att ta sig en titt på Spectre och så småningom Star Wars: The Force Awakens men de filmerna har jag inte så bråttom med egentligen. Ja, kanske Spectre som jag verkligen borde ha sett vid det här laget men nya Star Wars klarar jag mig att avhålla ifrån, bara jag klarar av att inte läsa allt som skrivs om filmen just nu. 


Vilka filmer från i år känner ni att ni måste hinna med att titta på innan 2015 är slut? Eller spelar det ingen roll för eran del när ni ser filmerna?



     


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av theotherside - 21 april 2023 18:45

Jag är inte något överväldigande fantast av Miss Li vanligtvis, men kan ändock ej undgå att digga detta å när låten inleds med en spellevink-vibb för att därefter fortsätta i någon stil av disco-dunkabunkaddunk- aaaah! aaah. Igår när jag var på kro...

Av theotherside - 21 november 2022 03:56


Detta var en film som jag inte hade någon koll på, knappt visste att den överhuvudtaget fanns men så visades den på TV4 film under söndagskvällen och jag tog en chans och tittade.  The Night Listener är definitivt inte något mästerverk, men fungerade...

Av theotherside - 18 november 2022 18:35

   

Av theotherside - 13 november 2022 19:26

Du har ingen aning vad som händer, söndag bara sker. Varje dag, vilken veckodag är det egentligen? Du vet inte, måndag, onsdag, lördag Spelar ingen roll.  Du är mer eller mindre alltid full, en två tre Öl eller lite whiskey. Idag är det s...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards