Alla inlägg under november 2015

Av theotherside - 20 november 2015 18:08

 

Det var inte dumt alls att traska omkring i det snöindränkta stadslandskapet såhär på eftermiddagen och temperaturen ligger på blygsamma en minusgrad och det känns som att snön gör så att det upplevs som lite varmare också. Och inte att förglömma det är ju fredag:) 

ANNONS
Av theotherside - 19 november 2015 23:45

En ny film från regissören som tidigare gav oss THE ORPHANAGE ger oss nu A Monster Calls och teasern är rätt så bra, faktiskt. Och vilka skådisar som finns med dessutom- Liam Neeson och Sigourney Weaver. Jag ogillar väl sagostämningen man får från teasern men å andra sidan vill jag nog se en längre trailer inför den här filmen innan man tar ett beslut huruvida man ska ge den en chans eller inte. 

 

 

 

 

 

 ANNONS
Av theotherside - 19 november 2015 23:15

Ja säga vad man vill om Bruce Willis vars bäst före-datum är förlänge sedan passerat i actionsammanhang, men han ger sig i alla fall inte! Och att han orkar fortsätta. Den ena filmen idiotiskare än den andra. Det enda som i min mening kan återupprätta Willis stukade förtroende är om han medverkar i en vettig Die Hard-film igen, men det är väl lika troligt som att NASA skulle gå ut med att de har hittat små, gröna män på Jupiter som på satellitbilder står och vinkar glatt åt oss jordbor och skrikande frågar "Hur fa-an kan ni ha missat att vi finns såhär länge?". 


Anrättningen Extraction hottas dessutom upp med Gina Carano ( som gör godkänt ifrån sig i Highway i alla fall och sedan den så har jag inte sett så mycket av henne) och Kellan Lutz, som tack och lov verkar ha huvudrollen här och inte Willis, ser ut att göra godkänt ifrån sig som obligatorisk tuff snubbe som spöar brallorna av vem som helst som kommer i hans väg. 


Nåja alltsammans ser aningen bättre ut än vad The Prince var, som är den senaste filmen jag sett med Bruce Willis inblandad. Extraction kan nog möjligen slinka ned relativt obemärkt en regnig, snöig, grå, tråkig fredagskväll framöver. Av theotherside - 19 november 2015 22:08

Ja, allt som parodiserar den i år i särklass sämsta film jag tyvärr har sett är välkommet. Men Fifty Shades of Grey förtjänar en bättre parodi än vad denna erbjuder. Något litet guldkorn finns förvisso, men att det avslöjas redan i trailern ger mig dåliga vibrationer. Den här blir väl ungefär lika menlös och tråkig som Scary Movie-filmerna dessvärre. Synd, för det behövs en riktigt bra parodifilm igen. Om inte annat får man väl damma av gamla goda Titta vi flyger, för där har vi en parodifilm som fortfarande håller till skillnad från det elände som släppts de senaste tio åren.


Av theotherside - 19 november 2015 22:00

Om det är regissören jag tänker på, som tidigare gjort Take Shelter, så kan Midnight Special vara en sevärd film. Jag gillade det mesta man fick se i trailern ( det mesta påminde lite om filmen Fenomen med John Travolta, vet inte riktigt varför den tanken dök upp egentligen). Nej det mesta ser faktiskt rätt lovande ut här, faktiskt. Det enda jag är lite negativ inför är att trailern kan eventuellt ha visat lite för mycket och ni som inte tycker om sådant, ska undvika att titta på den här trailern för att inte få någon eventuell spoiler. 


Nog sagt om saken, nu får man hålla utkik efter den här filmen nästa år och se om den lyckas leverera! 
Av theotherside - 19 november 2015 13:18

 

Ibland stöter man på lite lustiga konstiga prylar och om ingen hade berättat för mig vad i Helsingland det var för något eller vad mojängen användes till så hade jag inte haft någon aning alls. Men den funkar ändamålsenligt för vad den är tillverkad att göra och den har underlättat arbetet en hel del faktiskt.  


Npgon som vågar sig på en gissning vad föremålet är och dess användning innan jag avslöjar det senare?;) 

Av theotherside - 18 november 2015 20:09

Ja det här med hur ofta eller regelbundet man ska ha och inte ha sex varierar liksom det där med vad man ska eller inte ska äta. Det är nya resultat varje vecka, och snart ska vi väl varken äta något alls eller knulla för det kan visa sig vara skadligt. Och samtidigt kan vi väl alla vara överens om att det är jävligt hårt att alls leva för en sak vet vi med säkerhet utan forskning eller alarmrapporter: att vi alla en dag ska dö!


En enda intressant sak innehöll dock denna artikel. Kanske kan vi äntligen lägga en av de mer seglivade myterna bakom oss, den om att det är män som vill ha mycket sex och helst sex varenda vaken sekund. Nu kan man krossa den tråkiga, trista och förnedrande stereotypen och istället säga att gammal som ung, kvinnor vill också ha sex precis lika ofta. Varför inte passa på och krossa lite fler myter på en och samma gång? 


Vilka fler slutsatser man skulle kunna dra utav denna studie vet jag inte riktigt. Jag tycker att det är hög tid att folket slutar lyssna på självutnämnda experter, och allt vad forskning heter. Man ska helt enkelt ha sex precis så ofta eller lite som man har lust med. Och ge blanka fan i vad forskare eller grannen eller vännen tycker och tänker om saken! 


Allra bäst mår vi när vi gör det precis när vi vill och känner för det. Och om det skulle råka vara så att man har lust fem gånger i veckan någon gång, så är det ju bara att köra på. Vem fan ska sitta och säga och tycka att så och så många gånger ska man ha roligt i sänghalmen tillsammans, för då mår man bra?! Nej tack till storebror-samhället, oavsett var det försöker sticka upp sitt fula ansikte. 
http://www.metro.se/nyheter/sa-ofta-behover-du-ha-sex-for-att-vara-lycklig/EVHokr!0vUsIZZSwTUnI/

 

Av theotherside - 17 november 2015 22:00

Det är först och främst trevligt att se Henry Rollins tillbaka i skräckfilmssammanhang! Alltför länge sedan sist men däremot ställer jag mig tveksam till om han kommer att orka med att bära ansvaret som det innebär att spela huvudroll?! I små doser, som han vanligtvis får spela, i till exempel Feast och Wrong Turn 2 kan han vara jävligt rolig. Nåja det återstår att se sen hur det går för Rollins i He Never Died


Trailern i övrigt? Tja det är inte särskilt mycket som direkt gör mig peppad på att se den här filmen. Jag gillar inte heller blandningen av skräck/komedi men det kan fungera i det här fallet. Förhoppningsvis. Ja, i alla fall tills motsatsen är bevisad. 
"Lite" roligare är i alla fall Red Band-trailern. 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se